Yusuf Celebi 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Öncelikle herkese merhabalar. Formda çok aktif olamasamda kusura bakmayın.Ama iyiki varsınız. Benim sıkıntım cumartesi günü trafikte klimamı açtım fakat sıcak üflediğini farkettim.Doğru sıradan ilk bulduğum klimacıya girdim ve gaz bastırayım dedim.Fakat çocuk daha kaçak kontrölü yaparken sol alt köşeden raadyörün delindiğini ve kaçak olduğunu söyledi.Radyötör değişirse 400-450 TL'yi bulur dedi.Ama yok kaynak ile halledilebilirse rakam 200 TL'ye düşer dedi. Şimdi sizden ricam bu fiyatlar normalmidir veya tanıdığınız güvenilir şuraya gidebilirsiniz dediğiniz birileri varmıdır. aracım 2009 focus.1.6 TDCI 109 PS Trend Başakşehirde ikamet ediyorum. İlginize ve alakanıza şimdidem teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Yusuf bey başakşehir neresi? yaşadığınız ili yazarsanız yardımcı olmak kolaylaşacaktır. Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 4 Haziran 2012 Yazar Paylaş 4 Haziran 2012 Yusuf bey başakşehir neresi? yaşadığınız ili yazarsanız yardımcı olmak kolaylaşacaktır. Özür dilerim İstanbul Başakşehir. 200 tl ye Gaz basımı dahilmi ? Herhalde dahildir.Neden sordunuz gaz pahalımı acaba.kaynak zaten 30 Tl dedi. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 (düzenlendi) Kaynatılacaksa 200 lira normal fiyat.. Büyük ihtimalle gaz basımı da dahildir. Geçen sene yaz sonu yol çalışmaları yüzünden benim aracın da klima radyatörü delindi.. Direk servise gittim radyatörün delindiğini ve 675 liraya (işçilik dahi) yapılabiliceğini söyledi.. Bende sanayide ki egzozcu ustama gittim kaynaktırdım radyatörü, soğutmacıda gaz basırdım 150 lira tuttu.. Servis kaynatmaya 240 lira para istedi.. Tabi garanti dışı meselesi de var.. Tanıdığınız soğutmacı varsa orda güvenle halledebilirsiniz.. Geçmiş olsun.. 4 Haziran 2012 tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Atnı sorun şu an bendede var.Geçen kontrol ettrdim.Radyatör delinmiş.Tamirine 200 tl istedi.Ancak tanıdık bir yer var.Biraz daha uyguna yaptırmaya çalışıcam.Gaz basma bu fiyata dahil tabi.Normalde 60-70 tl ye gaz basıyorlar. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Herhalde dahildir.Neden sordunuz gaz pahalımı acaba.kaynak zaten 30 Tl dedi. Gaz dahilse fiyat normal Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Gaz 40-60TL arasında, 30 tal kaynak olsa, 40tl antifreeze olsa, geriye kalan işçilik biraz yüksek gibi geldi. Ayrıca bence imkan var ise sağlam çıkma veya yenisi düşünülebilir. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Kaç gr gaz alacak ki 200 lira normal olsun, ben iki kere tamir ettirdim, kaynağa 20-30 lira ancak vermişimdir. Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 4 Haziran 2012 Yazar Paylaş 4 Haziran 2012 Ya ben varya bu forma bayılıyorum ya.Sor soruyu anında al cevabı Arkadaşlar ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.Şimdi bana ustabir el lazım.tanıdık.Yoksa yetkili servise gidecem. Bu güner kadar hep bir ampul dahil servise görtürdüm. Aracım bu hafta sonu itibari ile 100.000 KM.oldu. değiştirme vakti geldi galiba. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Gaz 40-60TL arasında, 30 tal kaynak olsa, 40tl antifreeze olsa, geriye kalan işçilik biraz yüksek gibi geldi. Ayrıca bence imkan var ise sağlam çıkma veya yenisi düşünülebilir. bu aralıkta kim basıyor benimde ihtiyacım var ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 bu aralıkta kim basıyor benimde ihtiyacım var ? Dolapdere'de cumartesi günü geçerken tabela gördüm. Dolapdere'den yukarıya çıkarken (harbiye yönüne) ikinci göbeği geçtikten sonra (liderler'e çıkan yokuşu da geçtikten sonra) sağda kalıyordu. Opet'e gelmeden. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 bu aralıkta kim basıyor benimde ihtiyacım var ? O aralıkta basan bulmak çok zor. Ya ben varya bu forma bayılıyorum ya.Sor soruyu anında al cevabı Arkadaşlar ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.Şimdi bana ustabir el lazım.tanıdık.Yoksa yetkili servise gidecem. Bu güner kadar hep bir ampul dahil servise görtürdüm. Aracım bu hafta sonu itibari ile 100.000 KM.oldu. değiştirme vakti geldi galiba. Benim ki 263 binde ve hala binmeyi düşünüyorum. Ayrıca şehir yazarsanız ve profilinize eklerseniz yardım alırsınız. Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 4 Haziran 2012 Yazar Paylaş 4 Haziran 2012 Hala arıyorum. şimdi servise sordum sırf radyötöre 1000 TL dediler. garantili nerden bulabilirizki adam garanti kagıdı imzalayıp vermeyecektir. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Dolapdere'de cumartesi günü geçerken tabela gördüm. Dolapdere'den yukarıya çıkarken (harbiye yönüne) ikinci göbeği geçtikten sonra (liderler'e çıkan yokuşu da geçtikten sonra) sağda kalıyordu. Opet'e gelmeden. Lpg basmasınlar Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Lpg basmasınlar Bunun oluru nedir peki? Ben orada o rakamı gördüğüm için yazdım. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Sani bir tüp r134a gazın tüpü ne kadarsa o kadar uzun zamandır fiyatlardan haberım yok ama bir tüp 12 kg falan gaz var aracın alacağı gaz miktarı 400 gr ile 800 gr arası değişir aracına göre bu arada gaz kaçmaz kaçıyorsa illakı kaçak vardır.Önce bu aranmalı 1967 senesinden beri çalışan klimalar gördüm gaz bile basılmamış... Benim mondi 240 gr gaz alıyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 O zaman onun soğutma kapasitesi çok düşük Gaz kapasitesi ile soğutma kapasitesi aynı mı? Emmi'ye sor bakalım nasıl soğutuyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Benim mondi 240 gr gaz alıyor. yanlışınız olmasın Mahmut bey. çok az. muadil 2.0 araçlar 900 gram gaz alıyor Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 4 Haziran 2012 Yazar Paylaş 4 Haziran 2012 Bizim focuslar kaç gram alıyor peki ? Yorum bağlantısı
Bilgihan Ömür 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Focuslar 650 gr alıyor. Soğutmada problem çıkınca yetkili servise götürdüm, ölçüm sonucunda 200 gr eksik çıktı tamamladılar parada almadılar. (Garanti) 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Dolapdere'de cumartesi günü geçerken tabela gördüm. Dolapdere'den yukarıya çıkarken (harbiye yönüne) ikinci göbeği geçtikten sonra (liderler'e çıkan yokuşu da geçtikten sonra) sağda kalıyordu. Opet'e gelmeden. Dolapdere ise bizim mekan sayılır 2dk da bakarım eyvallah Sani 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 4 Haziran 2012 Yazar Paylaş 4 Haziran 2012 peki arkadaşlar ben perşembe günü işten izin alıp bir şekilde bu sorundan kurtulmam lazım. Sizden yer tavsiyesi istiyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Dolapdere ise bizim mekan sayılır 2dk da bakarım eyvallah Sani Süha, dün geçerken gördüm, fiyat daha da düşmüş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts