Mehmet Kıdıman 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 =) işte ışık tecrübesi yaşayan pek yok sanıyorum ama ben hararet yaptırmadıysam pek de yaptıran olmamıştır. Artık öyle bir korkum kalmadı =) Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 2 hafta önceydi sanırım benim hortum patladığında hortuma ek yapıp bir kaç km dolandım hararet ışığı yanıp sönmeye başladı sanırım en fazla 5 defa kesik kesik yanıp sonra söndü hemen sağa çekip bekledip motoru sop etmeden kaloriferide açtım 5 dakika, yavaş yavaş sanayiye geri gittim kelepçe takılan eski hortum yine delinmiş. üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen conta yanığı belirtisi yok, ilk yanıp söndüğü an fark ederseniz sıkıntı olmaz ışık devamlı yanarsa ozaman contayı yakar 1 Yorum bağlantısı
Serhat Çitak 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 ama o ışık yandığında iş işten geçmiş oluyor genelde.... :D kucakta 1,3 motorla sanayinin yolunu tutuyoruz. Ben öyle olacağına hiç sanmam ilk yandığında farkına varırsan ne ala ama ışık yanıyor sen hala devam o zaman sanayi yolları taştan.Ford un arabasından bahsediyoruz böyle bir durum olsa zaten toplatırlar arabayı !! 1 Yorum bağlantısı
Erman Devrim 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 (düzenlendi) Ben hararet yaptırdım vallaha kışın ortasında büyük ihtimal termostat takıdı.Allahtan Conta falan sağlam kaldı hararet yapınca kalörfer hortumunu patlattı ucuz yırttık ışık falanda görmedim vallaha 6 Şubat 2013 tarihinde Erman Devrim tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgür Can Özçelik 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Arkadaşlar Merhaba Aracıma devir ve hararet gösterecek manuel bir saat koymak istiyorum, aşağıdakini buldum 60 liraya 2. el Ford Ka için uyumlumudur? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-racing-11000-devir-4-in-1-devir-saati-takometre-5-inc-led7785-151515390/detay Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 (düzenlendi) 120'lik gösterge zamanında çok aramıştım. TR'de satılanların çoğu 100-110'luktu benim baktığım zamanda. Zaten 100'de fan açıyor. Daha yükselse anlamaya imkan kalmıyordu Sani Bey standard ka'ya aşağıdaki gibi havalandırmaya takılan göstergeyi uygulayabilir miyiz? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/252998-1998-ford-ka-mk1-ralli-aracı-restorasyon-projesi/?p=2232556 4 Mart 2014 tarihinde Erhan Erdebil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Sani Bey standard ka'ya aşağıdaki gibi havalandırmaya takılan göstergeyi uygulayabilir miyiz? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/252998-1998-ford-ka-mk1-ralli-aracı-restorasyon-projesi/?p=2232556 Uygulanabiliyor. Ancak o parçadan bulmak sorun. Onun yerine forumda dijital termometre mevcut. Yapan arkadaş çok düzgün yaptı, ona bakının. Mehmet Acar dı sanıyorum kendisi. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Uygulanabiliyor. Ancak o parçadan bulmak sorun. Onun yerine forumda dijital termometre mevcut. Yapan arkadaş çok düzgün yaptı, ona bakının. Mehmet Acar dı sanıyorum kendisi. Evet Mehmet Acar'ın tasarımı gerçekten çok başarılı. Ama havalandırmaya takılan analog çok daha estetik duracak gibi geldi, ondan düşünmüştüm. Hatta her iki havalandırmaya hararet ve devir yanyana olsa muazzam olurdu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Evet Mehmet Acar'ın tasarımı gerçekten çok başarılı. Ama havalandırmaya takılan analog çok daha estetik duracak gibi geldi, ondan düşünmüştüm. Hatta her iki havalandırmaya hararet ve devir yanyana olsa muazzam olurdu. Şöyle de çok güzel olabilir sanki. Eheh, konu içinde de paylaşılmış, gözden kaçırmışım Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 (düzenlendi) Şöyle de çok güzel olabilir sanki. Eheh, konu içinde de paylaşılmış, gözden kaçırmışım bunu konuda görmüştüm de video başlığı acartacho yazınca başta yurtdışında yapılan bir uygulama sanıp izlemmeiştim bile Bunu alternatif olarak havalandırmaya takamayız sanırım. Derinliği var çünkü anladığım kadarıyla bunun. 4 Mart 2014 tarihinde Erhan Erdebil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 bunu konuda görmüştüm de video başlığı acartacho yazınca başta yurtdışında yapılan bir uygulama sanıp izlemmeiştim bile Bunu alternatif olarak havalandırmaya takamayız sanırım. Derinliği var çünkü anladığım kadarıyla bunun. Havalandırmanın derinliği daha büyük. Oraya çok daha rahat takılabiliyor olmalı. Mehmet bey ile görüşürseniz belki oraya özel biraz daha büyük lcd ekran yapar. Hem devir, hem hararet okunur mesela Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Havalandırmanın derinliği daha büyük. Oraya çok daha rahat takılabiliyor olmalı. Mehmet bey ile görüşürseniz belki oraya özel biraz daha büyük lcd ekran yapar. Hem devir, hem hararet okunur mesela Güzel fikir Az önce görüştüm kendisiyle, hastanedeymiş, 10 gün sonra tekrar görüşeceğiz. Yorum bağlantısı
Mehmet Acar2 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Arkadaşlar merhaba, bir kaç yıl önce twingo ve ford Ka lar için ürettiğim twi-tacho isimli devir ve motor ısı göstergesinini bu kez RPMmeter ismiyle tekrar üretmeye başladım. facebook ta rpmmeter ismiyle aratıp ürün sayfasına ulaşabilirsiniz. fiyatı 2 yıl önceki cihaz ile aynı olup 75 tl dir. ilgilenenler facebook sayfasından mesajla iletişime geçebilirler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Arkadaşlar merhaba, bir kaç yıl önce twingo ve ford Ka lar için ürettiğim twi-tacho isimli devir ve motor ısı göstergesinini bu kez RPMmeter ismiyle tekrar üretmeye başladım. facebook ta rpmmeter ismiyle aratıp ürün sayfasına ulaşabilirsiniz. fiyatı 2 yıl önceki cihaz ile aynı olup 75 tl dir. ilgilenenler facebook sayfasından mesajla iletişime geçebilirler. Cihaz aynı galiba sadece ismi değişik, değil mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Acar2 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Cihaz aynı galiba sadece ismi değişik, değil mi? Özellikleri genelde aynıi 1-2 iyileştirme var yazılımda. birde dış kabı artık dikdörtgen ve rakamları bir öncekine göre biraz daha büyük Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Özellikleri genelde aynıi 1-2 iyileştirme var yazılımda. birde dış kabı artık dikdörtgen ve rakamları bir öncekine göre biraz daha büyük Ayrı bir konu lazım, ya da öncekinin var ise güncellemek daha doğru olur Yorum bağlantısı
Mehmet Acar2 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 RPMmeter Muğla da Kadir bey in Ford KA sında 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 RPMmeter Muğla da Kadir bey in Ford KA sında Kadir bey'e iletin, fan çalışıyor olmalı şu an Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Mehmet Bey benim twiputerimi bugün kargoya vermiş, sabırsızlıkla bekliyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Mehmet Bey benim twiputerimi bugün kargoya vermiş, sabırsızlıkla bekliyorum Montaj ve sonrası ile alakalı konuyu bekliyoruz Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Kadir bey'e iletin, fan çalışıyor olmalı şu an Sani Bey evet tam 93 de açıyor fanı :-) Mehmet abi teşekkür ederim :-) Almayı düşünenlere tavsiye ederim toplamda cihaz kargosu montajı 100 tl araba fan açacakmı lamba yanacakmı diye düşünmekten kurtuldum :-) 1 Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Bizim ka lar 100 de fan açıp 90 da kapıyo diye okudum ama benim rpmeter e göre 93 den 94 e geçerken açıyo tam anlıyamadım :-) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Bizim ka lar 100 de fan açıp 90 da kapıyo diye okudum ama benim rpmeter e göre 93 den 94 e geçerken açıyo tam anlıyamadım :-) Farklı termostat kullanılmış olabilir. 94'te açıyorsa, kaçta kapıyor? Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Benim termostat acmamisti bir ara ve degistirmistik orjinali bulunmadigi icin 82 lik termostat takilmisti sanirim 94 de aciyo 93 e dusunce kapiyo ve ardindan 92 91 90 hizla dusuyi Yorum bağlantısı
Recommended Posts