Hakan Sancak 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 Merhabalar Yakın zamanda yeni araba almayı düşünüyoruz d4d corolla önerileri geldi ancak araba hakkındaki araştırmalarım sonucu yarı alınabilir yarı alınmaz şeklinde çıktı 2008-2009 model d4d corolla aracı olan ve kullanan arkadaşlar nasıl bir araba olduğu hakkında bir şeyler söylerse çok sevinirim.(M/M vitesleri sorunluymuş galiba söylenenlere göre büyük ihtimal düz alıcam alırsam) Birde aklımızda uzun zamandır tdci focus var ancak focusun sadece trend paketini alabiliriz 2008-2010 model olarak Siz olsanız; Ford Focus TDCİ Trend (2008-2010) Toyota Corolla D4D (Comfort, Comfort Extra, Elegant; farketmez ) (2008-2009) bu iki araçtan hangisini tercih ederdiniz. Trend çok boş bir araba ama bazı kişilerin dediğine göre trend corollanın elegantından bile doludur dedi hiç inanasım gelmedi ama... Şuan ki araç 95 model doğan 12 senedir bizdeydi bunu satıp alıcaz bana bundan inince her araba mercedes gibi gelicek galiba hiç markaya takılmaya gerek gibi ama almışkende iyisini almak lazım Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 Hakan bey, öncelikle bizim için profil bilgilerinizi tamamlar mısınız? ( Şehir: Yaşadığınız şehri seçiniz ) Yorum bağlantısı
Hakan Sancak 30 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2012 Hakan bey, öncelikle bizim için profil bilgilerinizi tamamlar mısınız? ( Şehir: Yaşadığınız şehri seçiniz ) Düzenledim Corolla'nın elegantı oldukça donanımlıdır. Az yakar az kaçar. VSA/ESP olmazsa yol tutuş sıkıntısı yaşarsınız. Sorunsuz araçtır. Focus ise 109'luk olursa çok iyi kaçar. Donanımı ise yok gibidir. Yol tutuşu sağlamlığı iyidir. İkinci elleri de hemen hemen aynıdır. Temiz olanına bakın. teşekkür ederim yorumunuz için 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 Ford Focus TDCİ Trend (2008-2010) Toyota Corolla D4D (Comfort, Comfort Extra, Elegant; farketmez ) (2008-2009) 3. bir araç önerebilir miyim.. ? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 95 Doğan hidrolik direksiyonlu mu ki? Model mi yükseltsem ne 3 Yorum bağlantısı
Hakan Sancak 30 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2012 3. bir araç önerebilir miyim.. ? tabiki 95 Doğan hidrolik direksiyonlu mu ki? Model mi yükseltsem ne evet hidrolik Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 Garanti sonrası bakımlar dikkate alıncak ise, Focus alınır, Toyotanın parçası, servis dışında pek yok. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 evet hidrolik Dosta gidecek durumdaysa ÖM ile detayları alabilirim yani Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 3. bir araç önerebilir miyim.. ? değerli fikrini merakla bekliyorum abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 tabiki 2008 2010 focus sizi mutlu eder.. Konu dizel olunca, 2. alternatif olarak bir japona değil de, Alman'a bakın 1 Yorum bağlantısı
Hakan Sancak 30 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2012 Garanti sonrası bakımlar dikkate alıncak ise, Focus alınır, Toyotanın parçası, servis dışında pek yok. hmm evet duyduğuma göre toyota sorunsuz olduğu için serviside parçasıda pahalı oluyomuş Dosta gidecek durumdaysa ÖM ile detayları alabilirim yani daha zamanı var 15 gün falan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 Distribütör seçimi ile parçası pahalı oluyor, yeni nesil Hyundai ler gibi. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 2008 2010 focus sizi mutlu eder.. Konu dizel olunca, 2. alternatif olarak bir japona değil de, Alman'a bakın tahmin etmiştim anketten bile bu çıktı 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 1.6 Elegent manuel benzinlisine sahibim corolla gerçekten başka bir araba... Vakumlu kapıları beni en çok etkileyen kısmı yalıtımı başarılı araçta 9 aibag cruise kontrol otomatik klima far yağmur sensörü gayet dolu bir araç dizelide bana göre tercih edilebilir... Şimdiden hayırlı olmasını dilerim... Yorum bağlantısı
Hakan Sancak 30 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2012 2008 2010 focus sizi mutlu eder.. Konu dizel olunca, 2. alternatif olarak bir japona değil de, Alman'a bakın ford sorunlu araba diyolar peki doğrumudur? bu laf yüzünden soğumuştum biraz focustan yol sesi dediler iç mekan plastiği kalitesiz falan diyolar Distribütör seçimi ile parçası pahalı oluyor, yeni nesil Hyundai ler gibi. hmm Yorum bağlantısı
Hakan Sancak 30 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2012 1.6 Elegent manuel benzinlisine sahibim corolla gerçekten başka bir araba... Vakumlu kapıları beni en çok etkileyen kısmı yalıtımı başarılı araçta 9 aibag cruise kontrol otomatik klima far yağmur sensörü gayet dolu bir araç dizelide bana göre tercih edilebilir... Şimdiden hayırlı olmasını dilerim... yakıt değerinizi öğrenebilirmiyim benzinlisi çok yakıyormu bu arada teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 ford sorunlu araba diyolar peki doğrumudur? bu laf yüzünden soğumuştum biraz focustan yol sesi dediler iç mekan plastiği kalitesiz falan diyolar Bence Vw'den kaltesiz ama genel anlamda kalitesiz kelimesi yanlış olur... En azından kaliteli bir forumu var.. yakıt değerinizi öğrenebilirmiyim benzinlisi çok yakıyormu bu arada teşekkür ederim Niğde'li Üstad Kemal'de benzinli honda vardı, yakıtından şikayetçi idi.. Ama ben arabanın tipini çok seviyordum 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 Toyota'nın servisi pahalı değildir. Diğer markalar gibidir. Ama yedek parçayı dışarıya vermez. Örneğin ben orjinal hava filtresi hiç alamadım Ama yan sanayisi boldur. Kesinlikle abi bugün 50 bin bakımına götürdüm corollayı 233 TL tuttu... Vakumlu kapı nedir? Bildiğim kadarı ile Çağlar abi kapılar kapanınca kendini sıkıştırıyor... 3 senedir corollayı kullanıyorum '' pat '' diye kapı kapanmamıştır şimdiye kadar kapanırken tok bir ses geliyor... yakıt değerinizi öğrenebilirmiyim benzinlisi çok yakıyormu bu arada teşekkür ederim 2. araç olduğu için pek kullanmıyoruz 2 senede 18 bin km yol yaptı... kilometrede 35-40 kuruş gibi bir rakam söz konusu... Yorum bağlantısı
Hakan Sancak 30 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2012 Toyota'nın servisi pahalı değildir. Diğer markalar gibidir. Ama yedek parçayı dışarıya vermez. Örneğin ben orjinal hava filtresi hiç alamadım Ama yan sanayisi boldur. bilgi için teşekkür ederim hakan abi Bence Vw'den kaltesiz ama genel anlamda kalitesiz kelimesi yanlış olur... En azından kaliteli bir forumu var.. aynen öyle Niğde'li Üstad Kemal'de benzinli honda vardı, yakıtından şikayetçi idi.. Ama ben arabanın tipini çok seviyordum 2. araç olduğu için pek kullanmıyoruz 2 senede 18 bin km yol yaptı... kilometrede 35-40 kuruş gibi bir rakam söz konusu... teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Hakan Sancak 30 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2012 O arabayı bağırtırsan çok yakıyor. Ama sakin sakin kullanırsan (yavaş değil sakin) çok az yakıyor. Ankara'da ş.i.7-7,5 lt, ş.a. 5-6 lt arası yakıyorduk otomatiği ile. 7-7.5 çok değil mi abi bide sahibinden de bakıyorum 2009-2010 düşük km li trend 30-33 arası 2008-2009 makyajlı collection 100.000 km li 38-40 istiyolar o kadar uçurum bi fark varmı gerçekten arasında fiyat olarak yoksa herkes kafasına göre fiyat mı koyuyo acaba (trend ve collection arasındaki donanım farklarını biliyorum) Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 ford... a premium class car... Lütfeennn Yorum bağlantısı
Hakan Sancak 30 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2012 ford... a premium class car... Lütfeennn focus isteğim geri geldi valla Benzinli otomatik bir araç Muadili olan focus 10 lt yakıyor. evet focusun benzinlisi çok yakıyo tüp bile etki etmiyomuş heralde Yorum bağlantısı
Varol Güner 31 Mayıs 2012 Paylaş 31 Mayıs 2012 Babam da corolla d4d elagant 2010 dizel var. bende 2009 focus tdci var. sabah arabaları çalıştırıyoruz benim ki corollanın yanında traktör gibi ses çıkarıyor.motor sesi focusa göre çok az. 6 vites olması da güzel. şehir içi neyse de şehir dışında tur bindiriyorum. motoru biraz daha güçlü olsa toyota çok güzel araba. düz vitesinde hız sabitleyici olmaması bence büyük eksiklik. yaşınız da genç size focus tdci hb yakışır. corolla yaşlı işi;) Yorum bağlantısı
Yusuf Çayır 31 Mayıs 2012 Paylaş 31 Mayıs 2012 (düzenlendi) İlk önce 1.4 toyotayı kullanın, sonra 109 luk focusu kullanın aradaki farkı gördükten sonra zaten neyi alıcağınıza emin olucaksınız...Ben öyle yaptım..pişman olmadım.. 31 Mayıs 2012 tarihinde Yusuf Çayır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts