Aydın Karadağ 5 Haziran 2012 Yazar Paylaş 5 Haziran 2012 Su an selamini soyledim suha.. Partikulu soktuk downpipe i yapicaz sonra ecudan ayarlamaya gidicem barbarosa gelismeleri yazarim Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ 6 Haziran 2012 Yazar Paylaş 6 Haziran 2012 arkadaşlar dün sabah saat 10 da gittiğim maslak macerama gece 12 de işlemlerimi bitirmiş olarak döndüm. işlemlerimin uzun sürmesinde ki tek neden DPF nin ecudan iptali ve remaplanmaydı. Sonuc itibari ile partikülü iptal edip downpipe yaptık ve hali hazırda bağlı olan egzozumuzu taktık neticesi beni epey mutlu etti ancak youtube a video yüklerken görüntü bozulması oluyor bunu nasıl hallederim yardımcı olursanız videoyu yükleyeceğim. Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ 6 Haziran 2012 Yazar Paylaş 6 Haziran 2012 (düzenlendi) Gelelim konumuza 1.4 tdci model aracima pschiptuning ve downpipe ile custom son susturucu islemini gerceklestirdim. Arac ile ilgili modifiyeler daha once ilgili konularda var buyrun size videosu. 7 Haziran 2012 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi Gerekli konu taşınması yapılmıştır. 2 Yorum bağlantısı
Emre Cetin 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 Teknik kısmını bilmem ama görsel olarak benim gördüğüm kara duman atan soba borusu gibi kocaman bir boru var arabanın arkasında ,fiesta gibi ufak bir arabaya yakışmamış bence şahsi görüşüm tabiki bu, güle güle kullanın . Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ 6 Haziran 2012 Yazar Paylaş 6 Haziran 2012 Duman olayi normal cunku partikul yok yani dumani tutacak hic birsey yok. Sona borusu meselesi ise illginc soyle ki Subaruda olunca üfff egzoza bak fiestada olunca soba borusu.. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 Iste bu Hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin. Kaca mal oldu? Performansta degisiklik hissettiniz mi ? Guzel olmus cayirtili gibi bir ses. Bendeki daha tok Ford kamyon gibi Tunellerde gazlamayi seviyorum.. Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 Yusufum performansta epey bi artis oldu zaten benim aracimda yazilim var di. Ama egzoz ve downpipe isleminden sonra partikul iptal edildigi icin tekrardan bir chiptuning ve ecudan ariza kodlari silinip arac ona gore uyarlandi. Su an dyno verisi 4500 rpm 94. Hp 3500 rpm 208 nm tork egrisi. Yorum bağlantısı
İsmail Yanık 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Çok güzel olmuş. Güle güle bağırt... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 Yusuf en kisa surede orta bolume downpipein ile son susturucu arasina dar bi custom susturucu koydurmayi dusunuyorum. Bizim araclarda ortada susturucu yok. Amac sikistirmayi haliyle torku artirmak... Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Güzel olur eminim. Hayırlı olsun .. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 anladim iyi olur hatta birgun telefonlasalim bi yerde bi denk gelelim senle Benim arabada 90 lik kiyaslama yapalim 1 Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 Profil bilgilerimde gozukmesi lazim kontrol ederim ama plakadan gozukmeme gjbi bir ihtimal yok;)) istanbuldayim Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 16 Haziran 2012 Paylaş 16 Haziran 2012 vanalı düşünüyorum kardeşim bundan sonra. ?? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Haziran 2012 Paylaş 16 Haziran 2012 ?? Bu batarya vana değil Benim istediğim bu Yorum bağlantısı
Recommended Posts