Kerem Çoban 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 (düzenlendi) Herkese merhaba, 2006 model cmax ghia aracımın vites topuzu çok fazla deforme olduğu için değiştirmek istiyorum. Orjinali için 150 TL gibi bir fiyat söylendi. Bende fazla olduğu için herhangi bir vites topuzu aracıma uyarmı bunu öğrenmek istemiştim. Ayrıca vites topuzunu biraz kurcaladım fakat nasıl çıkartacağımı anlayamadım. Çokta fazla zorlamak istemediğimden dolayı uğraşmadım. Vites topuzunun nasıl değiştirildiğini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bir yerden vites topuzu alıp kendim değiştirmek istiyorum. Çok teşekkürler. 24 Mayıs 2012 tarihinde Kerem Çoban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Necat Ertan 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 Herkese merhaba, 2006 model cmax ghia aracımın vites topuzu çok fazla deforme olduğu için değiştirmek istiyorum. Orjinali için 150 TL gibi bir fiyat söylendi. Bende fazla olduğu için herhangi bir vites topuzu aracıma uyarmı bunu öğrenmek istemiştim. Ayrıca vites topuzunu biraz kurcaladım fakat nasıl çıkartacağımı anlayamadım. Çokta fazla zorlamak istemediğimden dolayı uğraşmadım. Vites topuzunun nasıl değiştirildiğini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bir yerden vites topuzu alıp kendim değiştirmek istiyorum. Çok teşekkürler. Sponsorumuz, www.fordburada.com un sitesinden baktım ama ulaşamadım. Sitenin sorumlusu Alper Bey ile http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/215834-wwwfordburadacom/ dan iletişim kurup ellerinde mevcutsa fiyat alabilirsiniz. Ayrıca google a yazınca 50-60 TL arası temin edilebilecek pek çok site de çıkıyor Sökme ise topuzun saat yönünün tersine döndürülmesi ile mümkün olmalı. Birazcık güç kullanmak gerekebilir. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 Ebay üzerinden de satın alabilirsiniz bilhassa Almaya da çok ucuz ben oradan almıştım. Yorum bağlantısı
Kerem Çoban 24 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2012 Çok teşekkürler. Bir sorayım. Olmadı peki başka bir vites topuzu uyumlu olacakmıdır acaba. Bunun bir standartı varmıdır? Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 40tl ye yaklaşık 3 ay önce aldım. Sökme işlemi ;Necat Abinin tarif ettiği gibi. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 Bende 2007 focus aracımdan çıkma (yenitip ile değiştirdiğimden) vites topuzu var.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-focus-2-kasa-vites-topuzu-83839205/detay/.Eğer aracınıza uyarsa makul bir fiyata veririm.Herhangibir çizilme yoktur. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 vites topuzu sökülür, yanlardaki parçalar çıkarılır, bir ayakabı tamircisine gidilir, tekrardan deri kaplatılır, yerine takılır. çok basit bir işlem. 3 Yorum bağlantısı
Kerem Çoban 25 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2012 Çok güzel bir fikir. denemek lazım Çok sağolun Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 vites topuzu sökülür, yanlardaki parçalar çıkarılır, bir ayakabı tamircisine gidilir, tekrardan deri kaplatılır, yerine takılır. çok basit bir işlem. Lokman abi, vites körüğü ile ilgili de bir tavsite alabilir miym? Topuza yakın bir yerde yıpranma var, değiştirmek istiyorum.. Hatta değiştirmişken deri yapmak istiyorum.. Ayakkabıcılar derdime deva olur mu? 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 işi bilen biri yapabilir abim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts