İçeriğe Yönlendir

Cmax Vites Topuzu

Kerem Çoban

Recommended Posts

Kerem Çoban
(düzenlendi)

Herkese merhaba,

2006 model cmax ghia aracımın vites topuzu çok fazla deforme olduğu için değiştirmek istiyorum. Orjinali için 150 TL gibi bir fiyat söylendi. Bende fazla olduğu için herhangi bir vites topuzu aracıma uyarmı bunu öğrenmek istemiştim. Ayrıca vites topuzunu biraz kurcaladım fakat nasıl çıkartacağımı anlayamadım. Çokta fazla zorlamak istemediğimden dolayı uğraşmadım. Vites topuzunun nasıl değiştirildiğini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bir yerden vites topuzu alıp kendim değiştirmek istiyorum. Çok teşekkürler.

tarihinde Kerem Çoban tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Herkese merhaba,

2006 model cmax ghia aracımın vites topuzu çok fazla deforme olduğu için değiştirmek istiyorum. Orjinali için 150 TL gibi bir fiyat söylendi. Bende fazla olduğu için herhangi bir vites topuzu aracıma uyarmı bunu öğrenmek istemiştim. Ayrıca vites topuzunu biraz kurcaladım fakat nasıl çıkartacağımı anlayamadım. Çokta fazla zorlamak istemediğimden dolayı uğraşmadım. Vites topuzunun nasıl değiştirildiğini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bir yerden vites topuzu alıp kendim değiştirmek istiyorum. Çok teşekkürler.

Sponsorumuz, www.fordburada.com un sitesinden baktım ama ulaşamadım. Sitenin sorumlusu Alper Bey ile http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/215834-wwwfordburadacom/ dan iletişim kurup ellerinde mevcutsa fiyat alabilirsiniz.

Ayrıca google a yazınca 50-60 TL arası temin edilebilecek pek çok site de çıkıyor ;) Sökme ise topuzun saat yönünün tersine döndürülmesi ile mümkün olmalı. Birazcık güç kullanmak gerekebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ebay üzerinden de satın alabilirsiniz bilhassa Almaya da çok ucuz ben oradan almıştım.

Yorum bağlantısı
Kerem Çoban

Çok teşekkürler. Bir sorayım. Olmadı peki başka bir vites topuzu uyumlu olacakmıdır acaba. Bunun bir standartı varmıdır?

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

40tl ye yaklaşık 3 ay önce aldım. :) Sökme işlemi ;Necat Abinin tarif ettiği gibi. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

vites topuzu sökülür, yanlardaki parçalar çıkarılır, bir ayakabı tamircisine gidilir, tekrardan deri kaplatılır, yerine takılır. çok basit bir işlem.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Kerem Çoban

Çok güzel bir fikir. denemek lazım :D Çok sağolun

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Aydın Perçem

vites topuzu sökülür, yanlardaki parçalar çıkarılır, bir ayakabı tamircisine gidilir, tekrardan deri kaplatılır, yerine takılır. çok basit bir işlem.

Lokman abi, vites körüğü ile ilgili de bir tavsite alabilir miym? Topuza yakın bir yerde yıpranma var, değiştirmek istiyorum.. Hatta değiştirmişken deri yapmak istiyorum.. Ayakkabıcılar derdime deva olur mu? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...