Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2012 Ben patlıcan diyorum Bende patlıcan a benzettim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2012 O zaman olsa olsa patates olur Bilmeyen tahmin edemez... Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 (düzenlendi) Aslında benim bildiğim biraz pembemsi olur çiçekleri ama :)Ya da benim hatırladığım öyleydi 1 Temmuz 2012 tarihinde Engin Karadayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2012 Aslında benim bildiğim biraz pembemsi olur çiçekleri ama :)Ya da benim hatırladığım öyleydi Haklısın... patatesin cinsine göre çiçeğin rengi değişiyor.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Yok Muhammed, Bizim öyle akar sularımız falan yok... Kuyu dediğin de burada minimum 100-150 metre olur.. Sondajı pompası bir maliyet, o suyu 100-150 metreden çıkarmak bir ayrı maliyet... Ha buralarda bu tür ürünler susuz da olur ama, böyle sıcak günlerde biraz su bulabilirse daha güzel olur.. Bizim oralar bu yönden şanslıdır, 300-500 metrede bir önüne akarsu çıkar ve bir ark yapar istediğin yere alırsın... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2012 Bizim oralar bu yönden şanslıdır, 300-500 metrede bir önüne akarsu çıkar ve bir ark yapar istediğin yere alırsın... LBG.... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 İstediğin yer dedim Emmi kızma, kazarız bir kanal şuradan Nevşehir kaç km. ki ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2012 İstediğin yer dedim Emmi kızma, kazarız bir kanal şuradan Nevşehir kaç km. ki ? Hıhı, adı da çılgın proje olur Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Benim 3,5 dönüm yerim var sayılır köyde...Gidip bir bahçe yaparım ama kıskanırsınız şimdi... Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Önemli olan kolayı yapmak değil zoru başarmak Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Abi ben kaçırmışım patates. Babaannemle birlikte tarlaya biraz ekerdik. Vay be 20 yıl öncesine gittim emmi sayende. İyi hatırladım ama. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Bahçenin birisine gidebilmek için off road dersi almış olmanız gerekiyor, diğeri içinse kırsalda savunma ve zorluklarla başaçıkabilme dersi almış olmanız gerekiyor, Dar ağaç aralarından geçmeler, geri kaçan aracın çalılar arasından kaçışı ve saklanışı vs.'de cabası. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 Kıymetli yerlere ulaşmak zordur... Sen hiç, toprağın 2 metre altında altın madeni gördün mü... ? 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Bahçenin birisine gidebilmek için off road dersi almış olmanız gerekiyor, diğeri içinse kırsalda savunma ve zorluklarla başaçıkabilme dersi almış olmanız gerekiyor, Dar ağaç aralarından geçmeler, geri kaçan aracın çalılar arasından kaçışı ve saklanışı vs.'de cabası. Kesin biizm dalma operasyonunu iptal ettirmek içinm götürdü bıyıklı seni oraya. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 (düzenlendi) Kesin biizm dalma operasyonunu iptal ettirmek içinm götürdü bıyıklı seni oraya. Kim dalar kim dalmaz bilmem, ama bildiğim birşey var ben dalmayacağım. Kıymetli yerlere ulaşmak zordur... Sen hiç, toprağın 2 metre altında altın madeni gördün mü... ? Toprağın 2 mt altında maden görmedim ama, soğuk hava deposu varmış onu gördüm. Şaka bir yana uğraşın takdire şayan, susuz yere dökme suyu taşıyıp, domates, karpuz, bezelye ile uğraşıyorsun. Diğer taraftaki doğal sulama alanı daha güzel ama, sistem kurulu, tıpayı çek bahçe sulansın. Allah suyunu eksik etmesin, bahçecilikle uğraşan adama daha ne dua edilir ki. 2 Temmuz 2012 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Kim dalar kim dalmaz bilmem, ama bildiğim birşey var ben dalmayacağım. Toprağın 2 mt altında maden görmedim ama, soğuk hava deposu varmış onu gördüm. Kuzu bağlı deseler dalardın ama demi? Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Kuzu bağlı deseler dalardın ama demi? Kuzu bağlı deseler, bir kibrit, bir bıçak, bir satır ve 1 kova su ile harikalar yaratırım. Sizler de parmaklarınızı yersiniz. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Kuzu bağlı deseler, bir kibrit, bir bıçak, bir satır ve 1 kova su ile harikalar yaratırım. Sizler de parmaklarınızı yersiniz. Bu iddalı sözün gerçekliğine şahitlik bir gün nasip olur inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Bunun ve sonucunun ne olduğunu da sizlerin yorumlarına bırakıyorum. Maşallahı var mekanın Muhammed. emminin bahça yerine senin oraya dalsak daha karlıyız gibi. Benim bahçede bu sene ne vişne ne dekiraz oldu. çiçek zamanı ayaz vurdu indirdi tüm meyveyi. Mangal da yanan birkaç parça odun. Ne olabilir ki? Olsa olsa ısınmak içindir soğuk yayla akşamında 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2012 Muhammed, iki şey söyleyeceğim... 1- D500'ün hakkını verememişsiniz... 2- Yaz bitmeden bizi buraya götürmez isen bir daha Adana'ya gelmem.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Maşallahı var mekanın Muhammed. emminin bahça yerine senin oraya dalsak daha karlıyız gibi. Benim bahçede bu sene ne vişne ne dekiraz oldu. çiçek zamanı ayaz vurdu indirdi tüm meyveyi. Mangal da yanan birkaç parça odun. Ne olabilir ki? Olsa olsa ısınmak içindir soğuk yayla akşamında Bu bahçeyi kolay da buluruz ha. Bildiğimiz memleket olunca, yolu da temiz. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Bu bahçeyi kolay da buluruz ha. Bildiğimiz memleket olunca, yolu da temiz. He adamın birine bak hemen mesajı yapıştırmış Görmüş kirazları erikleri elmaları Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 (düzenlendi) Görünen o ki ...bu konunun gidişatı mangala bağlanır Yakında Muhammed abi,bi konu açar!''''yayla evinde toplanalım'''gibisinden 3 Temmuz 2012 tarihinde Cengiz Aratemur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Görünen o ki ...bu konunun gidişatı mangala bağlanır Yakında Muhammed abi,bi konu açar!''''yayla evinde toplanalım'''gibisinden Benim tanıdığım Muhammed ise, intihara meyilli değildir yavv. Yorum bağlantısı
Recommended Posts