Ahmet Kiriş 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 (düzenlendi) İster etsin ister etmesin. (Ahmet Bahçanın koordinatları kaybettim bu arada ) o domatesleri büyük gözüksün diye mi yakından çektin, Arabanın el freni çekili değil mi? (diyecem kızacan yine ) Bahçeyi bulmak kolay yavv. Giderken Arda'ya birkaç hediye alırız, 5 dk'lığına Bıyıklı'dan ayrı konuşursak bize rehberlik bile yapar. Bir gittiği yolu bir daha unutmaz hemen tarife başlar. Ya da ben gelirken biraz yerli domates çitili, nar dalı filan getireyim. (Çekirdeğinden çıkandan) Onları görünce dayanamaz, dikme bahanesiyle götürür bahçeye. 26 Haziran 2012 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Haziran 2012 Yazar Paylaş 26 Haziran 2012 Sen davet ediyorsun yani şenlikte. I ıh.. ben davet etmiyorum... İster etsin ister etmesin. (Ahmet Bahçanın koordinatları kaybettim bu arada ) o domatesleri büyük gözüksün diye mi yakından çektin, Arabanın el freni çekili değil mi? (diyecem kızacan yine ) Ceviz kadar şeyler işte ama bunlar gerçek domates.. seninkiler gibi ne olduğu belirsiz şeylerden değiller... Evet el freni çekili, artık 2 kez kontrol ediyorum.. Bu resimdeki yerden geri geri gitmişmiş.. Bahçeyi bulmak kolay yavv. Giderken Arda'ya birkaç hediye alırız, 5 dk'lığına Bıyıklı'dan ayrı konuşursak bize rehberlik bile yapar. Bir gittiği yolu bir daha unutmaz hemen tarife başlar. Ya da ben gelirken biraz yerli domates çitili, nar dalı filan getireyim. (Çekirdeğinden çıkandan) Onları görünce dayanamaz, dikme bahanesiyle götürür bahçeye. Arda'yı götürmüyorum bi kere.. Domates zamanı geçti, nar olmaz burda... Yani gitmiyoruz bahçeye 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 I ıh.. ben davet etmiyorum... Ceviz kadar şeyler işte ama bunlar gerçek domates.. seninkiler gibi ne olduğu belirsiz şeylerden değiller... Evet el freni çekili, artık 2 kez kontrol ediyorum.. Bu resimdeki yerden geri geri gitmişmiş.. Arda'yı götürmüyorum bi kere.. Domates zamanı geçti, nar olmaz burda... Yani gitmiyoruz bahçeye Şimdi şöyle oluyor, Bıyıklı'nın telefon numarasını ilgili ekibe veriyoruz ve telefonun geçmiş 1 ay içerisindeki tüm hareketlerini koordinatlarıyla birlikte alıyoruz. Her cumartesi 15-20 km gittiği mesafeden rahatlıkla bahçenin koordinatlarını çıkartıyoruz. Hala benim bu bahçeye ulaşamayacağıma inanıyor musun? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Haziran 2012 Yazar Paylaş 26 Haziran 2012 Hala benim bu bahçeye ulaşamayacağıma inanıyor musun? Barikat kurarım... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Ceviz kadar şeyler işte ama bunlar gerçek domates.. seninkiler gibi ne olduğu belirsiz şeylerden değiller... Benimkilerde gerçeklerinden O yediklerim çeri salkım dedikleri. üzüm salkımı gibi oluyorlar bir de datlılar ki sorma hımmmm nefis. Böyle tuzu da döküyon (sen dökemen tansiyonun yükselir ) O sendekilerden de var. Hem de suda yetişeninden genetiği ile oynanmamış olanından Nasıl bir halt ettim bahçe koordinatlarını sildim bilemiyorum. Navi ye yeni prgoram kurarken dalgınlıkla gitti 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Barikat kurarım... Kendini siper etsen ne fayda, geçmiş ola. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Koordinatlar : 38.593738,34.811326 - 38.586799,34.822015 - 38.585919,34.824252 Hangisine kuracan barikatı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Haziran 2012 Yazar Paylaş 26 Haziran 2012 Hangisine kuracan barikatı En önemlisine Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Gece yoğun ve uzun olacak. Hem senin hem de bizim için :nargile: 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 27 Haziran 2012 Paylaş 27 Haziran 2012 Gece yoğun ve uzun olacak. Hem senin hem de bizim için :nargile: Yiye yiye bitirebilecek miyiz? Yoksa takviye ekip çağıracak mıyız? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 27 Haziran 2012 Paylaş 27 Haziran 2012 Yediğimizi yeriz. (Kaysıya çok bulaşmayalım Mehmet gibi oluruz Allah muhafaza) yemediğimizi bagajlara doldurup şenliğe gelen misafirlere dağıtırız emminin ikramı diye Ama o şeftaliler benim 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 29 Haziran 2012 Paylaş 29 Haziran 2012 Mehmet abi bu erikler senin bahçede olsa ziyaretçin bayağı bir çok olurdu. Not:bunlar tamamen kendi bahçemden tarafımdan çekilmiş resimlerdir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Haziran 2012 Yazar Paylaş 29 Haziran 2012 Ama o şeftaliler benim Şeftali bu yıl diktiğim fidedeydi.. Geçen gittiğimde gördüm ki.. dökmüş... Valla billa dökmüş.. Yani yiyecek şeftali yok.. bilgine... Mehmet abi bu erikler senin bahçede olsa ziyaretçin bayağı bir çok olurdu. Maşallah... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Haziran 2012 Paylaş 29 Haziran 2012 Abi maşallah maşallah. Böyle resim koyma bak nazar değecek bahçene. Sana afiyet olsun abi. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Şu anda balkonda farmville ile oynuyor. 8 tane saksı içinde soğanı nohutuyla oynuyor. :D 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Soğanlara nohuta sağ dıklayıp "havalandır" deyince olmuyor mu abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2012 Yok olmuyor... Birazdan Ahmet'i gerçek farmvilleye götüreceğim.. çapayı alayım depodan Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Ahmet, gps'e işaretlemeyi unutmayasın 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Ahmet, gps'e işaretlemeyi unutmayasın Süper ötesi atmosferik CRV ile de gelsen biz bu bahçelere gidemeyiz, yol yol değil, mondeo da mondeo. Bu adam mondeo'yu traktör gibi kullanıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2012 Ahmet'in bakış açısıyla, çağla... Bunlar da kurtarabildiğim diğer ürünler... Ve güzellikler... Kavun çiçeği Çiçekte bir bal arısı, Ahmet Çekmiş.. Tap taze bir sürgün Bunun ne çiçeği olduğunu bilene kapadokyada büyük bir sürprizim olacak.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2012 Kabak Yakında onu da eklerim 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Ben patlıcan diyorum Bende patlıcan a benzettim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts