Serkan üççetin 26 Mayıs 2012 Paylaş 26 Mayıs 2012 şimdi çevreme bakıyorumda toprak yok hep taş beton birazda yeşillik.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2012 Bugün bizim farmvilledeydim.. biraz temizlik yaptım.. bezelye ektim.. evdeki çillenmiş patatesleri ektim.. Birkaç da resim çektim.. Ağacın birinde epeyce kayısı var... Bu da elmamızdaki meyveler Aslında bu yıl üzümlerden ümitli değilim, çünkü bir kaç yıldır bakımsızdı ve yarısı kurumaya yüz tutmuş, dip filizleri alınmadığı için orman gibi olmuş.. Ama birisinde şimdiden çok güzel üzüm var.. Ektiğim nohutlar çıkmış.. Taze nohutu çok severim.. Her bağa ektim Geçenlerde diktiğim patates Domatesimin bir tanesi çiçek açmış 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 26 Mayıs 2012 Paylaş 26 Mayıs 2012 Üzüm fotoları çok iyi. Şarap şişesine reklam resmi bile yapılır Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 26 Mayıs 2012 Paylaş 26 Mayıs 2012 Resimler çok güzel Emmi. Ellerine sağlık. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Mayıs 2012 Paylaş 26 Mayıs 2012 Olgunlaşmış hallerinin de fotolarını isteriz..Yok soğuk vurdu, yok bahçeye dalmışlar bir şey kalmadı kabul edilmez, bilginize.. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Mayıs 2012 Paylaş 26 Mayıs 2012 Tam ekipman bilgisi alalım sayın emmi Renkler çok hoş, odaklama çok güzel. Ellerine sağlık abi. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Mayıs 2012 Paylaş 26 Mayıs 2012 (düzenlendi) Azcık o tarlanın taşlarını ayıkla yazık sn bıyıklı yazık..... canım domtizlere yazık... senin kaysılar dalınacak olmuş. koordinat var mı bir gece basam orayı :nargile: 26 Mayıs 2012 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2012 Azcık o tarlanın taşlarını ayıkla yazık sn bıyıklı yazık..... canım domtizlere yazık... senin kaysılar dalınacak olmuş. koordinat var mı bir gece basam orayı :nargile: Taş değil onlar.. Pomza, toprağı serin tutar.. iyi bişeydir.. Koordinatlar : 38.593738,34.811326 - 38.586799,34.822015 - 38.585919,34.824252 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 Taş değil onlar.. Pomza, toprağı serin tutar.. iyi bişeydir.. Koordinatlar : 38.593738,34.811326 - 38.586799,34.822015 - 38.585919,34.824252 ne bilem daş gibi gördüm hemen yüzüme vurma. bende perlit karıştırmıştım genleşmişinden sizin oralarda var bildiğim kadarı ile perlit. su tutuculuğu yüksektir bulursan karıştır derim toprağa. Koordinatları kontrol edeyim akşama da sakata gelmeyelim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2012 Perliti fideciler kullanıyor galiba... Ben karıştıramam, koca arazi, neresine karıştıracağım Yorum bağlantısı
Ahmet Özdemir 31 Mayıs 2012 Paylaş 31 Mayıs 2012 fidan ekip büyüdüğünü, çiçek açıp meyva verdiğini görmek. herhalde paha biçilemez bir güzellik olsa gerek... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2012 Çok güzel bir duygu... İş çıkışı eve uğramadan gidip bakıp geliyorum Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Perliti fideciler kullanıyor galiba... Ben karıştıramam, koca arazi, neresine karıştıracağım Koca araziye karıştırmıyacan agam. Fide ekimi esnasında fide için açtığın çukurun içine bir avuç döküp toprakla hafif harmanlıyacan (Bu şimdi aklıma geldi ben de sera içine döküp karıştırmıştım ) sonra da fideyi dikecen. Olursa haber ver bende öyle yapam Bu arada benim yeşil domatesler hala kızarmadı bir aydır yeşil yeşil duruyor memlekette güneş görüdkleri yok ki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2012 Yazar Paylaş 1 Haziran 2012 Bu arada benim yeşil domatesler hala kızarmadı bir aydır yeşil yeşil duruyor memlekette güneş görüdkleri yok ki Kızarmaz.. Bekleyeceksin.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2012 Yazar Paylaş 1 Haziran 2012 Gel sen gel... balkonu göstereceğim sana Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Sen önce Hacı'yı inandır. Sonra bana gel Ben göreceğimi gördüm, üç denede şahidim var, köydeki yeride gördüm, oradaki de evin çatısında 5 metre yer, neyin havasını atıyor bilmem 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Ben göreceğimi gördüm, üç denede şahidim var, köydeki yeride gördüm, oradaki de evin çatısında 5 metre yer, neyin havasını atıyor bilmem Verdiği koordinatları gogıl amcaye verdim Devlet Üretme Çifliği çıktı ya Haci 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 He devletin yıllardır yetiştirdiklerini ben yetiştirdim diye yutturacak bize. ( Ben de onu diyorum ya Devletin malına da sahip çıkmış Yerse) Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Eline sağlık Emmi.....toprakla,ağaçlarla uğraşmak gibisi var mı,hele birde yetiştirdiği ağacın meyvesini yemek,mükemmel bi duygu Bundan 4 yıl önce.....benim evin arkası yaklaşık 60-70 santim çukur şeklindeydi,kafaya koydum ben burayı bahçe haline getireceğim diye. dolgu yapmak için,1 kamyon ve 1 traktör toprağı evin önünden arkaya 1 kişinin daha yardımı ile el arabasıyla taşıdık,baya bi yorucu ve zahmetli oldu.küreği tutmaktan avuç içlerim su toplamıştı… Ama sonunda azmin zaferi güzel ufak bi bahçem oldu ve ağaçlar azda olsa meyve vermeye başladılar Geçen yıl ekilen böğürtlen,çok hızlı gelişiyor ve suyu çok seviyor,sarmaşık gibi hertarafa yayılıyor tam siyahlaştımı,tadına doyum olmuyor king mandalina ..... washington portakalı..... yarma şeftali....bu yıl ilk meyvesini veriyor can erik..... çarşamba günü kıvama gelenleri topladım bahçeyi sulamak için,tulumba ve yanında dinamosu... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2012 Yazar Paylaş 1 Haziran 2012 Cengiz aferim.. Çok güzel bir bahçen olmuş.. Zevkini çıkar... emmi limon ne oldu kurumadımı hala Yok Amaç, kurumadı Havalar biraz ısınsın.. saksısını büyütüp balkona çıkaracağım.. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Yok Amaç, kurumadı Havalar biraz ısınsın.. saksısını büyütüp balkona çıkaracağım.. nasıl kurumaz yahu, o kadar el attım işe, hata nerede acep Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2012 Yazar Paylaş 1 Haziran 2012 nasıl kurumaz yahu, o kadar el attım işe, hata nerede acep Senin tarifin 1/4'ünü uyguladım da ondan Yorum bağlantısı
Recommended Posts