İçeriğe Yönlendir

Benim Farmville

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Oğuzhan Demir

Mesafe 700 km'ye düştü.. Ha gayret biraz daha gaz ver :D

Tandır ve Ertan abinin yapacağı fırından var bahçede, tatlı niyetine dut yenir :) Üzümü 3. katın balkonundan geçen sene iki sefer yemek nasip oldu. Ceviz neredeyse tüm binanın önünü kaplıyor. Şeftalinin maalesef ömrü kısa yenileri dikilecek :( Birde gelen misafirlere ücretsiz sünger ve çift kova sistemi ile sonax cilalı şampuan ve hızlı cila hizmetimiz var bahçede :) Tabi sen bu arada semaver çayı içerek izleyeceksin :)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Oh oh... Cevizler ne zaman oluyor... ?

Yaz sonuna doğru galiba, geçen denedim hala yenecek durumda değiller. Bu arada tavukları ve yumurtalarıda listeye ekleyelim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Yaz sonuna doğru dedin yaaa, bütün gaz uçtu gittiiiii.! Sen bunların hepsinden birer porsiyon getirsene şenliğe, şenlik yaz sonu ne de olsa.! :crazy::biggrin:

Gelmesine gelecekte, uçakla gelirsem zor olacak. Tırla gelirsem kasa kasa doldurup gelirim :D Yaz sonunu sadece ceviz için dedim ondanda tam emin değilim. 4-5 yıldır ilk defa senenin tamamını evde geçireceğimden vakitlerini tam bilmiyorum  :blush:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ne zor olacakmış. Ekim ayında güzel olur sonbahar için ideal bir toplanma alanıdır kanımca doğu :D

Tandıra kuzuyu indiririz fırında da ekmeği (LAvaş, yufka pide vs) pişirdikten sonra güzelce bir yeriz. Ardından bagajları doldurup döneriz memleketlere :D

Tüplü diyon da ben burdan alıyom tüplü tüpü bitmiş oluyor :)

cinsine güvenebileceğim bir fide arıyorum abi o nedenle söyledim sana.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Ne zor olacakmış. Ekim ayında güzel olur sonbahar için ideal bir toplanma alanıdır kanımca doğu :D

Tandıra kuzuyu indiririz fırında da ekmeği (LAvaş, yufka pide vs) pişirdikten sonra güzelce bir yeriz. Ardından bagajları doldurup döneriz memleketlere :D

İşi bilen adamın hali başka  :bravo:  Herkese tavsiye ederim dinleyin Ertan abimi  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Gelmesine gelecekte, uçakla gelirsem zor olacak. Tırla gelirsem kasa kasa doldurup gelirim :D Yaz sonunu sadece ceviz için dedim ondanda tam emin değilim. 4-5 yıldır ilk defa senenin tamamını evde geçireceğimden vakitlerini tam bilmiyorum  :blush:

Tır ile gel.. işin ne uçakta... :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tüplü diyon da ben burdan alıyom tüplü tüpü bitmiş oluyor :)

cinsine güvenebileceğim bir fide arıyorum abi o nedenle söyledim sana.

Sen ek yetişsin... Aşılarız... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Hazır aşıdan konu açılmışken,bir aşı yöntemi hakkında engin düşüncelerinizi alayım.... :) 

4 yıl önce fidan olarak bir erik ağacı aldım ve bahçeme diktim,2 yıldır azda olsa meyve veriyor... lakin verdiği meyvenin cinsi hoşuma gitmiyor.... :(

şimdi önümüzdeki aşı mevsiminde eriğe aşı yapmak istiyorum.ağacın gövdesine ''''matkap'''' aşı yöntemi uygulasam nasıl olur...tepeden kesmeden....yoksa idam edip  kalem aşısı mı yapayım... :unsure2:

örnek  1

örnek  2

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Tır ile gel.. işin ne uçakta... :D

Ama o zamanda beni güzergah üzerinden alacak bir gönüllü lazım olacak :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hazır aşıdan konu açılmışken,bir aşı yöntemi hakkında engin düşüncelerinizi alayım.... :)

4 yıl önce fidan olarak bir erik ağacı aldım ve bahçeme diktim,2 yıldır azda olsa meyve veriyor... lakin verdiği meyvenin cinsi hoşuma gitmiyor.... :(

şimdi önümüzdeki aşı mevsiminde eriğe aşı yapmak istiyorum.ağacın gövdesine ''''matkap'''' aşı yöntemi uygulasam nasıl olur...tepeden kesmeden....yoksa idam edip  kalem aşısı mı yapayım... :unsure2:

örnek  1

örnek  2

bizim buralarda hep erikler aşılanır ama matkap hiç duymadım... Genelde göz takma, yada kalem aşı yapılır... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Bunlarda benim minyatür bahçemden...taze taze yeni çekildi   :D  

914e.jpg

6lrg.jpg

r71u.jpg

33j5.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

Balkondan ilk domatesler

yjeqyqam.jpg
Bunlar da balkondan. Uzun süredir yiyoruz.

ybupu5y8.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kıl biber değil bu sayın çok bilmiş :D

Sarı sivri ve yeşil sivri diye geçer.. 

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bu sene ekmeyi unuttum ben. 

emmi afiyet olsun, bu senede sendenim. :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ertan Çabuk

Şükür.. olgunlaşmışlar :D

Domates netsin abi. Biz isinamadik ki.

Su an bile yirmi derecelerde

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Hey maşallah ''''bu domatesler'den  harika çoban salata olur '''  tam kuzu çevirmenin yanına iyi gider yani  :D  :D 
Vay be'''damlama sistemi bilem var  :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Emrah Akdoğan

Sizlerden de, bağ bahçe ile uilgileneniniz var mı ? Neler yapıyorsunuz... ?

mehmet bey bu domates bitkimiz ne zaman meyve verir dersiniz? Gönderilen Resim
Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

mehmet bey bu domates bitkimiz ne zaman meyve verir dersiniz?

Bence vermez :) Çok su verilmiş gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan

Bence vermez :) Çok su verilmiş gibi duruyor.

su vermiyorum pek demlikte artan çayı veriyorum :)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...