Oğuzhan Demir 10 Temmuz 2013 Paylaş 10 Temmuz 2013 Mesafe 700 km'ye düştü.. Ha gayret biraz daha gaz ver Tandır ve Ertan abinin yapacağı fırından var bahçede, tatlı niyetine dut yenir Üzümü 3. katın balkonundan geçen sene iki sefer yemek nasip oldu. Ceviz neredeyse tüm binanın önünü kaplıyor. Şeftalinin maalesef ömrü kısa yenileri dikilecek Birde gelen misafirlere ücretsiz sünger ve çift kova sistemi ile sonax cilalı şampuan ve hızlı cila hizmetimiz var bahçede Tabi sen bu arada semaver çayı içerek izleyeceksin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2013 Oh oh... Cevizler ne zaman oluyor... ? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 10 Temmuz 2013 Paylaş 10 Temmuz 2013 Oh oh... Cevizler ne zaman oluyor... ? Yaz sonuna doğru galiba, geçen denedim hala yenecek durumda değiller. Bu arada tavukları ve yumurtalarıda listeye ekleyelim 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Yaz sonuna doğru dedin yaaa, bütün gaz uçtu gittiiiii.! Sen bunların hepsinden birer porsiyon getirsene şenliğe, şenlik yaz sonu ne de olsa.! Gelmesine gelecekte, uçakla gelirsem zor olacak. Tırla gelirsem kasa kasa doldurup gelirim Yaz sonunu sadece ceviz için dedim ondanda tam emin değilim. 4-5 yıldır ilk defa senenin tamamını evde geçireceğimden vakitlerini tam bilmiyorum Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Ne zor olacakmış. Ekim ayında güzel olur sonbahar için ideal bir toplanma alanıdır kanımca doğu Tandıra kuzuyu indiririz fırında da ekmeği (LAvaş, yufka pide vs) pişirdikten sonra güzelce bir yeriz. Ardından bagajları doldurup döneriz memleketlere Tüplü diyon da ben burdan alıyom tüplü tüpü bitmiş oluyor cinsine güvenebileceğim bir fide arıyorum abi o nedenle söyledim sana. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Ne zor olacakmış. Ekim ayında güzel olur sonbahar için ideal bir toplanma alanıdır kanımca doğu Tandıra kuzuyu indiririz fırında da ekmeği (LAvaş, yufka pide vs) pişirdikten sonra güzelce bir yeriz. Ardından bagajları doldurup döneriz memleketlere İşi bilen adamın hali başka Herkese tavsiye ederim dinleyin Ertan abimi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2013 Gelmesine gelecekte, uçakla gelirsem zor olacak. Tırla gelirsem kasa kasa doldurup gelirim Yaz sonunu sadece ceviz için dedim ondanda tam emin değilim. 4-5 yıldır ilk defa senenin tamamını evde geçireceğimden vakitlerini tam bilmiyorum Tır ile gel.. işin ne uçakta... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2013 Ne zor olacakmış. Ekim ayında güzel olur sonbahar için ideal bir toplanma alanıdır kanımca doğu Tandıra kuzuyu indiririz fırında da ekmeği (LAvaş, yufka pide vs) pişirdikten sonra güzelce bir yeriz. Ardından bagajları doldurup döneriz memleketlere Tüplü diyon da ben burdan alıyom tüplü tüpü bitmiş oluyor cinsine güvenebileceğim bir fide arıyorum abi o nedenle söyledim sana. Sen ek yetişsin... Aşılarız... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Sen ek yetişsin... Aşılarız... Yetismisi var sen ekipmani hazirla Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2013 Aşı bu mevsimde olmaz... Geç kaldın bu sene 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Hazır aşıdan konu açılmışken,bir aşı yöntemi hakkında engin düşüncelerinizi alayım.... 4 yıl önce fidan olarak bir erik ağacı aldım ve bahçeme diktim,2 yıldır azda olsa meyve veriyor... lakin verdiği meyvenin cinsi hoşuma gitmiyor.... şimdi önümüzdeki aşı mevsiminde eriğe aşı yapmak istiyorum.ağacın gövdesine ''''matkap'''' aşı yöntemi uygulasam nasıl olur...tepeden kesmeden....yoksa idam edip kalem aşısı mı yapayım... örnek 1 örnek 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Tır ile gel.. işin ne uçakta... Ama o zamanda beni güzergah üzerinden alacak bir gönüllü lazım olacak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2013 Hazır aşıdan konu açılmışken,bir aşı yöntemi hakkında engin düşüncelerinizi alayım.... 4 yıl önce fidan olarak bir erik ağacı aldım ve bahçeme diktim,2 yıldır azda olsa meyve veriyor... lakin verdiği meyvenin cinsi hoşuma gitmiyor.... şimdi önümüzdeki aşı mevsiminde eriğe aşı yapmak istiyorum.ağacın gövdesine ''''matkap'''' aşı yöntemi uygulasam nasıl olur...tepeden kesmeden....yoksa idam edip kalem aşısı mı yapayım... örnek 1 örnek 2 bizim buralarda hep erikler aşılanır ama matkap hiç duymadım... Genelde göz takma, yada kalem aşı yapılır... 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 Bunlarda benim minyatür bahçemden...taze taze yeni çekildi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2013 Balkondan ilk domateslerBunlar da balkondan. Uzun süredir yiyoruz. 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 Hepsinin tadını bizzat denedim. Mükemmel toprak kokuyor domatesler 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2013 Kıl biber değil bu sayın çok bilmiş Sarı sivri ve yeşil sivri diye geçer.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 bu sene ekmeyi unuttum ben. emmi afiyet olsun, bu senede sendenim. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Şükür.. olgunlaşmışlar Domates netsin abi. Biz isinamadik ki. Su an bile yirmi derecelerde Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Hey maşallah ''''bu domatesler'den harika çoban salata olur ''' tam kuzu çevirmenin yanına iyi gider yani Vay be'''damlama sistemi bilem var 1 Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Sizlerden de, bağ bahçe ile uilgileneniniz var mı ? Neler yapıyorsunuz... ?mehmet bey bu domates bitkimiz ne zaman meyve verir dersiniz? Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 mehmet bey bu domates bitkimiz ne zaman meyve verir dersiniz? Bence vermez Çok su verilmiş gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Bence vermez Çok su verilmiş gibi duruyor.su vermiyorum pek demlikte artan çayı veriyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts