Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2012 Genelde toplarken buna dikkat ederim ama, bunları akşam yemek için hazırlamıştım, nasip olmadı, sahura inşallah Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 8 Ağustos 2012 Paylaş 8 Ağustos 2012 Maaşallah kavun karıncadan bile büyük. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Ağustos 2012 Paylaş 9 Ağustos 2012 Karınca ve sümüklü böcek nerde? Serkan? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos 2012 Paylaş 9 Ağustos 2012 Maaşallah kavun karıncadan bile büyük. Ne hızlı büyüyor bu nano kavunlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2012 Karınca ve sümüklü böcek nerde? Serkan? Serkan koyar şimdi bir köşeye Ne hızlı büyüyor bu nano kavunlar 25 santim oldu len boyu.. ne kadar büyüyecek bilmiyorum... Bir de soru: Kavun ve karpuzun olgunlaştığı nasıl anlaşılacak. ? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Ağustos 2012 Paylaş 9 Ağustos 2012 Sapı kuruyacak gibi olunca ; hasat yapılıyordu sanırım .. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Ağustos 2012 Paylaş 9 Ağustos 2012 sapları kuruyacak, kavunun kıçı yumuşayacak ve koku vermeye başlayacak Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Ağustos 2012 Paylaş 9 Ağustos 2012 Dedim ben sana kapaklarını kopartma diye, yazık olmuş.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Ağustos 2012 Paylaş 9 Ağustos 2012 Doğru diin arada bir temizlenmek lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos 2012 Paylaş 9 Ağustos 2012 Bir de soru: Kavun ve karpuzun olgunlaştığı nasıl anlaşılacak. ? bundan iyi anlarım işte, sapı kurur, arkası da yumuşar, kulak memesi kıvamına gelir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2012 Peki karpuz ? Olgunlaştığı nasıl anlaşılır.. ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos 2012 Paylaş 9 Ağustos 2012 Peki karpuz ? Olgunlaştığı nasıl anlaşılır.. ? yolla bana söliim sana 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Ağustos 2012 Paylaş 9 Ağustos 2012 Peki karpuz ? Olgunlaştığı nasıl anlaşılır.. ? onun da sapı kurur, kıçı sararır, sesi toklaşır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2012 Bu resmin benimkinden farkı yok Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Ağustos 2012 Paylaş 9 Ağustos 2012 Karıncanın götürdüğü del mi bu? Kelek diye mi geri getirmiş bunu dip not : evet Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2012 Bir sitede şöyle bir yazı buldum... Ağırlığını hissedin: Karpuz, ele alındığından göründüğünden daha ağır olmalıdır. Aynı boyutta iki karpuzu alıp test edebilirsiniz Altındaki iz koyu olsun: Altındaki ize bakın. İzin koyu renklisini tercih edin. İz ne kadar koyuysa karpuz o kadar tatlı olur. İzin sarı renklisi beyazından daha iyidir Güzel görünsün: Parlak olmayan, üzerinde girinti çıkıntı bulunmayan ve düzgün bir yuvarlaklığa sahip bir karpuz seçin. Kabuğundaki böcek izlerine iyi bakın: Böcekler yeterince olgunlaşıp, kıvama gelmiş karpuzları yemeyi tercih eder. Kabuğu böcekler tarafından yenerek, hafif aşınmış karpuzu alın. Sesini Dinleyin:Karpuza vurduğunuzda çıkan ses tok olmalıdır..Eğer ses derinden geliyorsa bu karpuzun yeterince olgunlaşmadığını gösterir. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Ağustos 2012 Paylaş 9 Ağustos 2012 Karınca ve sümüklü böcek nerde? Serkan? Çok uğraştım ama fotoğraflamayı başardım... Bu sefer olmuş, karınca teyit etti... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2012 Yine çok gıcıksın Serkan 1 Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Mukemmel bi anlatim tebrik ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 DOktor emmi gelsinde beğenip beğenmeye ozaman karar vereceğim. Emmiyi karşıma almaya cesaret edemem :D :D :D :D Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Severdik seni Faruk, gitmen zamansız oldu forumdan... 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts