Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2012 Ertan, ne var ne yok.. havalar nasıl, çocuklar iyimi.. ? sarı kız minik buzaayı sütten kesti mi.. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Ertan, ne var ne yok.. havalar nasıl, çocuklar iyimi.. ? sarı kız minik buzaayı sütten kesti mi.. Ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış vardı bi de 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Ertan, ne var ne yok.. havalar nasıl, çocuklar iyimi.. ? sarı kız minik buzaayı sütten kesti mi.. Bismillah Bir yaramazlık yok çok şükür, Havalar soğuk çocuklar iyi ellerinden öper, sarıkız a gelince bir kanaatim yok işin açığı en son topalöküz le oynaşıyordu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2012 sarıkız a gelince bir kanaatim yok işin açığı en son topalöküz le oynaşıyordu Hah işte, sonra minik buzaa oldu Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Siz de öküzün altında buzaa arıyorsunuz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2012 Siz de öküzün altında buzaa arıyorsunuz. Sarıkız sütten kesmiş, buzaa nerede ne arayacağını bilmiyor... Topal öküzü anası sanmış 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2012 System Halted Diyorum ki.. Bu domatesler çok güzel olmuş.. eline sağlık çok beğendim ama kıskançlıktan beğendim diyemedim, lafı dolandırıyorum.. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Diyorum ki.. Bu domatesler çok güzel olmuş.. eline sağlık çok beğendim ama kıskançlıktan beğendim diyemedim, lafı dolandırıyorum.. Teşekkür ederim. Ne güzel söyledin bak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2012 Ama fotoğrafçılığın berbat O fotoğrafları ben çeksem, şimdi millet imrenerek bakıyor olacaktı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Diyorum ki.. Bu domatesler çok güzel olmuş.. eline sağlık çok beğendim ama kıskançlıktan beğendim diyemedim, lafı dolandırıyorum.. Teşekkür ederim. Ne güzel söyledin bak Anlasana herif ! Gelirken getirmezsen domatesi, rüyanda görürsün aşk vadisini..diyor Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Ben balkonda çilek ve domates yetiştiriyorum. Saksılar yeterli derinlikte olmadığı için domates çok başarılı olmadı ancak çilek oldukça iyi , gübre ve suyunu eksik etmezseniz lezzetli meyveler elde edebiliyorsunuz. Domatesin de birçok çeşidi var. klasik domates yetiştirmektende yeşil desenli ve sarı ampul yetiştirmenizi öneririm. birde bu tip tohumların ücretsiz paylaşıldığı bir platform var. değişik tohumları bulmada yardımcı olabilirler. http://www.pembedomates.org/ şimdiden kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Ama fotoğrafçılığın berbat O fotoğrafları ben çeksem, şimdi millet imrenerek bakıyor olacaktı He, Aman lafın altında kalma bıyıklı ihtiyar seni Bende fotoğraf maklinesi yok bana bir tane hediye et çekmesini de öğret güzel resimler çıkaram millet bana da imrenerek baksın Anlasana herif ! Gelirken getirmezsen domatesi, rüyanda görürsün aşk vadisini..diyor Domatesleri getirmek problem değilde kızarmayacak anlaşılan bu sene. Kızarsalar getiririm de. Allah kısmet ederse Cuma günü hasadı yapar ne çıkarsa koyar heybeme getiriirm. kime yetişir kime yetişmez bilmem ama Aşk vadisi nin kuçu dan başka görülecek nesi var ki? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Forumda bir sıkıntı mı var resimleri göremiyorum da Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2012 Pazartesi günü Farmvillede misafirimiz vardı ama yağmur yağınca üşüdü biraz 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Fındık büyüklüğündeki kavunları karpuzları toplatırken terleyip, sırtını üşütmüş son duyumlarıma göre Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2012 Fındık büyüklüğündeki kavunları karpuzları toplatırken terleyip, sırtını üşütmüş son duyumlarıma göre Görüşeceğiz seninle Servet Efendi. Yedirmeyeceğim sana bunlardan.. Forumda bir sıkıntı mı var resimleri göremiyorum da Hıhı.. sıkıntı var da... Forumda değil.. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Görüşeceğiz seninle Servet Efendi. Yedirmeyeceğim sana bunlardan.. Hıhı.. sıkıntı var da... Forumda değil.. Sen onu boşver de kiriş e sus payı ne kadar kaysı verdin onu söyle 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Görüşeceğiz seninle Servet Efendi. Yedirmeyeceğim sana bunlardan.. Görüşeceğiz seninle Servet Efendi. Yedirmeyeceğim sana bunlardan.. Hıhı.. sıkıntı var da... Forumda değil.. a- organik manav 100 metre uzağımda b- kıskanç dns numaraları dene Ertan 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 a- organik manav 100 metre uzağımda b- kıskanç dns numaraları dene Ertan 8.8.8.8 miydi o 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 8.8.8.8 miydi o yok, kıskanıyorum.ama.benimde.olacak 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 yok, kıskanıyorum.ama.benimde.olacak ondna kolay ne var yiğidim. Koyarım yarın benim karpuzların fotolarını 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2012 a- organik manav 100 metre uzağımda Hıhı.. organik yetiştirip, konuşup, su verip büyütüp, parayla satacağım öyle mi... Siz oradan aldıklarınızı organik mi sanıyorsunuz... Benim domatesin tadını hiç bir organikte bulamazsın... İstersen bir tane göndereyim bi dene Sen onu boşver de kiriş e sus payı ne kadar kaysı verdin onu söyle Kiriş, telaştan unuttu ya Bir şey vermedim ben 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts