Ertan Çabuk 29 Temmuz 2012 Paylaş 29 Temmuz 2012 Tek kişilik toplantı konusu isterük.! Sizinkilerin balonu sösnsünde arada kaynar benimkisi Açacam şimdi piyasaya baktım bir ne var ne yok. Benim toplantı mı kıyak olmuş bunlarınki mi anladımki benimki daha kıyakmış Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2012 Senin 5 tne domatesin var ya dalda kırmızı bende yaklaşık 5 kilo kadar çıkar. irili ufaklı salkım salkım 5 kilo kırmızı domates Ben de düşündüm de.. Şöyle bir açılımla saldırayım dedim. : Senin o beş kilo domatesi ye, bir şey anlamazsın.. kabak tadındadır onlar... Benim bir tanesinin verdiği lezzeti alamazsın onlardan... Bu konuda iddialıyım.. istersen yarışma düzenleyelim.. Jürinin gözlerini bağlatalım, ellesin, koklasın, yesin.. Bakalım ne olacak.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Temmuz 2012 Paylaş 29 Temmuz 2012 Ben de düşündüm de.. Şöyle bir açılımla saldırayım dedim. : Senin o beş kilo domatesi ye, bir şey anlamazsın.. kabak tadındadır onlar... Benim bir tanesinin verdiği lezzeti alamazsın onlardan... Bu konuda iddialıyım.. istersen yarışma düzenleyelim.. Jürinin gözlerini bağlatalım, ellesin, koklasın, yesin.. Bakalım ne olacak.. Ben hazırım. Domateslerimde hazır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2012 Ben hazırım. Domateslerimde hazır Tamam, son bahar büyük toplantısında yapalım bunu... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Temmuz 2012 Paylaş 29 Temmuz 2012 Şimdiden bir şey diyemiyorum. İnşallah Abi Biliyon iti var köpeği var 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Temmuz 2012 Paylaş 29 Temmuz 2012 Maşallah balkondakiler baya güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Temmuz 2012 Paylaş 29 Temmuz 2012 Jüri lazım mı? İkiyim, bir Allah. Üçümüü kapanııınn kanı kurusuuuunn.. Üçümüü kapanııınn kanı kurusuuuunn.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2012 Jüri kaç kişilik Domateslerin yettiği kadar Yorum bağlantısı
Emin Önal 29 Temmuz 2012 Paylaş 29 Temmuz 2012 Domateslerin yettiği kadar Yedekten asil olmayada razıyım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 Akşam akşam nasılda yedim belli değil. OEM böyle olur efendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2012 Akşam akşam nasılda yedim belli değil. OEM böyle olur efendi Güzel güzel derim... Mallar boncuk.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 Güzel güzel derim... Mallar boncuk.. Bartın'dan özel sipariş. Kayınvalidem sağ olsun 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Ağustos 2012 Paylaş 2 Ağustos 2012 Bartın'dan özel sipariş. Kayınvalidem sağ olsun Sen de hala İstanbul iftarı diye diret Ben olsam koklatmam sana 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2012 Bugün, bir kova domates ve iki haftadır her üç günde topladığım gibi 2-3 kova kayısı topladım Hepsi de naturel ama Çağlar, inan hiç kurt yok içlerinde Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Ağustos 2012 Paylaş 8 Ağustos 2012 (düzenlendi) İşin özü budur. Bir De bu Makro çalışması istemem Diğerleri gibi minnacık falan değil. aha da ispatı Ehtiyarlar iyi görsün diye büyük yükledim 8 Ağustos 2012 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2012 Bu işin özünü 15 gündür yiyorum ben Akşama resim yüklerim Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Ağustos 2012 Paylaş 8 Ağustos 2012 Bu işin özünü 15 gündür yiyorum ben Akşama resim yüklerim ben artık günlerle ifade etmiyorum. Resim eski resim ama yeni yükledim abi. Biliyorsun nisan dan beri benim bahçede domatesim var. Haziranda kızardı ama olsun Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Ağustos 2012 Paylaş 8 Ağustos 2012 (düzenlendi) Akşam görüşeceğiz Ertan Akşam semaver başında oluyorum genelde abi. Bir de bağlama buldum ayıptır söylemesi Yani akşama görmesemde sabah bakarım 8 Ağustos 2012 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Ağustos 2012 Paylaş 8 Ağustos 2012 Domateslerin yeşil kapaklarını koparmazsan eğer uzun süre dolapta kalabilirlermiş...Koparırsan çürüme başlıyormuş diye hatırlıyorum... Gerçi en sağdakini koparmasan yarın bulamayacakmışsın ama olsun... Yorum bağlantısı
Recommended Posts