Gürkan Fidan 14 Mayıs 2012 Paylaş 14 Mayıs 2012 (düzenlendi) Merhabalar arkadaşlar, Arabamı ocak ayında aldım ve o zamandan bu yana sony teybin önündeki aşırı çizikler çok fazla canımı sıkıyordu. Geçen hafta internetten sonax'ın plastik çizik gidericisini sipariş ettim ve gelince hemen uyguladım. Bence sonuç iyiydi. Çizikler tamamen gitmedi tabi ki ama gözle görülür bir düzelme oldu. Ürün bilgisinde 2000 zımparayla beraber kullanın yazıyor ama daha önce yapmadığım bir şey ve daha da kötü olur diye zımpara kullanmadım. Fotoğrafları koyuyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca bunun dışında bu olaya çözüm getirebilen arkadaşlardan da tavsiye alabilirim.... (Soldaki resim uygulamadan önce, sağdaki uygulamadan sonra) 14 Mayıs 2012 tarihinde Gürkan Fidan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Mayıs 2012 Paylaş 14 Mayıs 2012 Fotoğraf açısını aynı yerden isteriz.. Yorum bağlantısı
Gürkan Fidan 14 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2012 Haklısınız, sonradan aklıma geldi. Yarın halledeceğim Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 15 Mayıs 2012 Paylaş 15 Mayıs 2012 Ben de plastX i bez ile uyguladım.karşıdan iyi görünüyor ama yandan pek değişiklik olmadı.Parlak yüzeyi söküp polisaj makinası ile deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Mayıs 2012 Paylaş 15 Mayıs 2012 Güle güle kullanın ancak zımpara olmadan sanırım iyi bir sonuç elde edilemez.. Yorum bağlantısı
Gürkan Fidan 15 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2012 Ayhan Bey, zımpara 2000 numara oluyormuş galiba, doğru mudur? Zımpara kullanmayı düşünüyorum aslında ama daha kötü olur mu acaba? Bugün uygulama yapmadan önceki fotoğrafıyla aynı açıdan çektim fotoğrafları, yorumlarınızı bekliyorum. Bir de navigasyon cihazı almıştım onun da bir fotoğrafını ekledim. Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 16 Mayıs 2012 Paylaş 16 Mayıs 2012 gürkan bey aynı sorun benım aracımdaki teyiptete mevcut sonuçtan memnunmusunuz eğer memnunsanız bende denemek istiyorum... Yorum bağlantısı
Gürkan Fidan 16 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2012 İyi akşamlar Osman Bey, ürün daha önce de dediğim gibi çizikleri yüzde yüz gidermiyor ancak kullandığınız yüzeyleri eskisinden çok daha iyi duruma getiriyor, bu kesin. Ben cep telefonlarında ve saat yüzeylerinde de denedim. Bir de pahalı bir şey değil 13 TL. Bence dediğiniz gibi teybin yüzeyi sizi çok rahatsız ediyorsa denemenizde fayda var. Bir de bu uygulamadan sonra zamanımın bol olduğu bir ara "iPad"lerin ekranını kaplamak için kullanılan şeffaf folyoları denemeyi düşünüyorum tekrar çizilmemesi için. Sonuçları tekrar paylaşacağım... 1 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 16 Mayıs 2012 Paylaş 16 Mayıs 2012 İyi akşamlar Osman Bey, ürün daha önce de dediğim gibi çizikleri yüzde yüz gidermiyor ancak kullandığınız yüzeyleri eskisinden çok daha iyi duruma getiriyor, bu kesin. Ben cep telefonlarında ve saat yüzeylerinde de denedim. Bir de pahalı bir şey değil 13 TL. Bence dediğiniz gibi teybin yüzeyi sizi çok rahatsız ediyorsa denemenizde fayda var. Bir de bu uygulamadan sonra zamanımın bol olduğu bir ara "iPad"lerin ekranını kaplamak için kullanılan şeffaf folyoları denemeyi düşünüyorum tekrar çizilmemesi için. Sonuçları tekrar paylaşacağım... paki siz nasıl uyguladınız pamuk gibi bişeylemi yosa bir bezlemi? Yorum bağlantısı
Gürkan Fidan 17 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2012 Ben normal bir bezle uyguladım, mutfaklarda kullanılan sarı bez. Ürün diş macunu kıvamında, bezin üzerine az miktarda sürüp plastiğin üzerine dairesel olarak uyguladım.Zamanım olduğunda ön ve arka farlarda da kullanmayı düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Benim aracımın ahşap (sanırım) görünümlü kaplamanın bir yerinde de gözümü rahatsız eden bir çizik var. İşe yarar diyorsanız, alıp kullanayım. Yorum bağlantısı
Gürkan Fidan 17 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2012 Üzerinde plastik için yazıyor, sizin dediğiniz yerde nasıl bir sonuç verir bilemiyorum. Bir de çizik çok derinse plastikte de olsa fayda sağlamaz bence, daha çok yüzeysel çizikler için uygun... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 (düzenlendi) tam düz bir yüzey için zımpara şart ama sırası ile 1000,2000 finalde 3binlik zımpara mutlaka yapılmalı, tüm çizikler gider. 17 Mayıs 2012 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Benim aracımın ahşap (sanırım) görünümlü kaplamanın bir yerinde de gözümü rahatsız eden bir çizik var. İşe yarar diyorsanız, alıp kullanayım. Autoking e götürün Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Ali Elöver'in kullandığı bir ürün vardı ve çok başarılı idi.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 valla uygulama yaparken çok dikkat edin, ben mp3 ve diğer yazıları da yokettim Çiziği yok eden yazıyıda yok eder. Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Bu ürünü ben de denemiştim. Teyp acayip toz tutmaya başlıyor uygulamadan sonra. Tozları silerken yeni çizikler oluşabilir dikkat derim Yorum bağlantısı
Gürkan Fidan 17 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2012 Saim Bey haklısınız, teyp daha çok toz tutmaya başladı.Benim de bugün dikkatimi çekti. Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 18 Mayıs 2012 Paylaş 18 Mayıs 2012 Ali Elöver'in kullandığı bir ürün vardı ve çok başarılı idi.. mehmet bey ürün hakkında ilgi verebilirmisiniz ismi neydi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 mehmet bey ürün hakkında ilgi verebilirmisiniz ismi neydi. Galiba buydu... http://www.donanimal...azlar&Itemid=58 Yada bunun gibi birşey.. Hatırlayamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts