Sani Gerşon 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Arkadaşlar selam. yaptığım uzun bir araştırma sonucu "Nasiol GlasShield Nano 2 YIL Yağmur Kaydırıcı Cam Koruma" adı altındaki ürünü almaya kara verdim. Hepsiburada da fiyatı gayet uygun ve yorumlarda tatmin edici. Fakat yapılan yorumlarda, yapılan yoruma katılanların sayısı ile katılmayanların sayısı neredeyse eşit. Sormak istediğim bu ürünü kullananlarınız var mı ? cama sürdükten sonra bir de temizlemekle uğraşmak istemiyorum Yeni konuda çok güzel yorumlar mevcut Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 (düzenlendi) Ya bırakın bunları, camı güzelce silin (deterjanla) sonra kurutun ve çok az olucak şekilde wax çekin ( sakın abartmayın silecek atlar) sonra bastırarak ovalayın, parlatın, 1 sene boyunca etkili olduğunu test ettim onayladım, arada sonax hızlı cilada yaparsanız ömürlüktür, 90 ve üstü hızlarda yağmur deliler gibi yağmıyorsa silecek açmam, işte sonuç Not: diğer camların hepsine içten ve dıştan 4 kat UV özellikli wax çekin, yazın kollarınızın güneşten yanmadığını göreceksiniz 5 Mart 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Trişşşşkaaaa.İlan bile almamak için yeterli bence.Artık her lafın yanında nano ibaresi var.Ayağa düştü resmen.Ayırca 2 yıl camda özelliği kalma ihtimalı mümkün değil.En babası 3 ay o da silecek kullanmanıza bağlı olarak değişir.Etki giderek azalır. Aquartz,Gtechniq ilk aklıma gelen ürünlerdir kalite olarak. Wax olayını yan camlarda anlarım ama ön camda anlamam.Atlama yapacaktır bir süre sonra ayrıca ses yapma ihtimalide yüksek Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Yağmur kaydırıcıda, 50-60 km hızlın üstünde silecek çalıştırmadan gidiliyor.. ben faydalı olduğunu düşünüyorum.. Sadece nano kısmına takıldım 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Yukarıda Mehmet Gtechniq videolarını paylaşmış zaten.Nano ürünlerde başarılı bir firma.Aracın heryeri için ürünleri var zaten.Jantlardan koltuklarına kadar Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 (düzenlendi) Para kazanma yollarından birisi, herşey için bir ürün çıkartmak Trişşşşkaaaa.İlan bile almamak için yeterli bence.Artık her lafın yanında nano ibaresi var.Ayağa düştü resmen.Ayırca 2 yıl camda özelliği kalma ihtimalı mümkün değil.En babası 3 ay o da silecek kullanmanıza bağlı olarak değişir.Etki giderek azalır. Aquartz,Gtechniq ilk aklıma gelen ürünlerdir kalite olarak. Wax olayını yan camlarda anlarım ama ön camda anlamam.Atlama yapacaktır bir süre sonra ayrıca ses yapma ihtimalide yüksek Dediğim gibi, çok ama çok az, aslında şöyle yapın, arabayı güzelce wax ladınız, sonra kalıntıları sildiğiniz parlattığınız bez wax tan kirlendi, işte bu bezi kirli şekilde ön cama iyice bastırarak camı ovalayın, bu daha iyi sonuç verecek ve silecek atalama yapmayacaktır, ayrıca silecek lastiklerine her ay düzenli olarak Sonax gummi lastik yenileyici ile silin, senelerce aynı lastikleri kullanırsınız 5 Mart 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Yaklaşık bir yıldır Sonax oto şampuanı ve hızlı cilasını kullanıyorum, geçen ay Ankara'ya giderken yağmur ve kar'a yakalandım yolda silecekleri hiç çalıştırmadım özellikle 80 Kilometre üzerinde giderken şakır şakır yağan yağmuru bile hiç hissetmedim ,. Bence hızlı cila gayet başarılı bu işte...... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 2 yıl işine beni kimse inandıramaz ancak ben yağmur kaydırıcı kullanıyorum.. Silikon bazlıdır.. Bundaki nano olan şey neymiş merak ettim.. 40 ml şişedeki sıvıyı 2 yıllık kullanımı karşılar diyor. Yani tek sefer 2 yıl götürür değil. Tabi kullanıma göre değişir. Zaten güvendiğim markalardan Ziebart dahi 70 TL ye uyguladığı kaydırıcıya 6 aylı diyor. Umut, ben yapımarketlerde satılan Carpex marka kullanıyorum. Denemek için çok ucuza aldım. Çok memnunum. Aslında cam cilası gibi bişey. Kayganlığı artırıyor ve sular, süratin etkisiyle ön camda tavana doğru akıyor. Akvaryumdan içeri bakar gibi sürekli yukarıya çıkan damlacıklar görülüyor. Gerçekten hızınız 70-80 ve üzeri ise, sürekli yağmurda önünde çamur atan bir araç yoksa çok güzel birşey. Silecek çalıştırmadan kilometrelerce gidilebiliyor. Hele uzun yolda tadından yemezsin. Ben İstanbul şehiriçi şartlarında 10-15 günde bir yeniliyorum. Yani tekrar cama püskürtüp bezle siliyorum, yetiyor. Birde cila özelliği olduğundan kir tutma özelliği de olmuyor. 15-20 tl gibi bir fiyat bence uygundur. Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 40 ml şişedeki sıvıyı 2 yıllık kullanımı karşılar diyor. Yani tek sefer 2 yıl götürür değil. Tabi kullanıma göre değişir. Zaten güvendiğim markalardan Ziebart dahi 70 TL ye uyguladığı kaydırıcıya 6 aylı diyor. Umut, ben yapımarketlerde satılan Carpex marka kullanıyorum. Denemek için çok ucuza aldım. Çok memnunum. Aslında cam cilası gibi bişey. Kayganlığı artırıyor ve sular, süratin etkisiyle ön camda tavana doğru akıyor. Akvaryumdan içeri bakar gibi sürekli yukarıya çıkan damlacıklar görülüyor. Gerçekten hızınız 70-80 ve üzeri ise, sürekli yağmurda önünde çamur atan bir araç yoksa çok güzel birşey. Silecek çalıştırmadan kilometrelerce gidilebiliyor. Hele uzun yolda tadından yemezsin. Ben İstanbul şehiriçi şartlarında 10-15 günde bir yeniliyorum. Yani tekrar cama püskürtüp bezle siliyorum, yetiyor. Birde cila özelliği olduğundan kir tutma özelliği de olmuyor. 15-20 tl gibi bir fiyat bence uygundur. Özgür bilgi için teşekkür ederim. bir denicem Carpex'i. ön camdan ziyade yan cam ve yan aynalar için ihtiyacım var. yağmurda arkayı göremiyorum Yorum bağlantısı
Guest Levent Akgöz 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 camlarda glass guard kulanıyorum çok memnunum 1 yıl ömrü var diyorlar.. aracımın bütün camlarına uyguladım.ön camda etkisi daha kısa çünkü sileceklerin çalışması,cam suyu içindeki antifiriz ve temizleyici sıvıların olması... belli bir hızdan sonra sileceklerin çalışmasına gerek kalmıyor ve sileceklerin rahat çalışmasını sağlıyor... olumsuz yanı kışın kaloriferi çalıştırınca buhu olayı çok oluyor..nasiol markasını tavsiye ederim.. yada glass guard...bu ürünlerin videoları nette var ilgilenenlere duyurulur.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 40 ml şişedeki sıvıyı 2 yıllık kullanımı karşılar diyor. Yani tek sefer 2 yıl götürür değil. Tabi kullanıma göre değişir. Zaten güvendiğim markalardan Ziebart dahi 70 TL ye uyguladığı kaydırıcıya 6 aylı diyor. 40 ml litre az değil.. ben 100 mllik almıştım 10 yıldır kullanıyorum Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Bir arkadaşım Aeronox'un su kaydırıcısını kullanıyor. Öve öve bitiremedi. Merak etmiyor da değilim... Yorum bağlantısı
Fırat Kazancı 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Arkadaşlar bu benim aracım, yaklaşık 2 ay önce , Kirazlık - Belediye evleri arasında yaklaşık 4 kmlik bir güzergahta yaptığımız çekim. Fikir oluşması bakımından paylaşmak istedim. Sürüş süresi boyunca hiç silecek çalıştırmıyoruz dikkat ederseniz http://www.youtube.com/watch?v=5gSVOJYqM0k&feature=youtu.be Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 geçen gün Nasiol Glassshield aldım. küçük bir şişe ama yeteceğini düşünüyorum. yorumlara göre gayet başarılı bir ürünmüş. henüz deneyemedim. önümüzdeki hafta aracı yıkatıp öyle denemeyi planlıyorum. sonucu paylaşırım hepinizle. Yorum bağlantısı
Fırat Kazancı 11 Mart 2013 Paylaş 11 Mart 2013 Valla 6 tl ye satılan yağmur kaydırıcınında etkisi ilk başta süper oluyor ancak bu ürününlerde kilit nokta dayanıklılık. Genelde 1 aya kadar, 1 yıla kadar şeklinde genel laflar kullanır firmalar. Gtechniq'in 4 kıtada bu kadar populer olmasının tek nedeni verdiği sürelerin tutmasıdır. Bu ürün için 1 yıl garanti verip, 2 yıla kadar diyor. Zaten çogu firmada garanti vs söz konusu değil. Nasiol denediğnizide bize de bilgi verirseniz seviniriz. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 29 Nisan 2013 Yazar Paylaş 29 Nisan 2013 Gtechniq leri uygulama zamanı gelmişti Car lack toplamda 6-7 ay rahat rahat dayandı. Geri kalan süredede ıslak cilayla destekledim camları. Bakalım Gtechniq ne kadar dayanıcak. Önce g4 ile ön ve arka camı ovaladım uzun uzun ardından nemli ve izopropil li bir bez ile uzun uzuuun camları ovaladım. G1 i ön cama 3 kat arka cama 2 kat kalan yerlere sunroof dahil birer kat attım. Ardından g2 yle temizleyip bezle ovaladım camları ... Sonuç aşağıdaki gibi ... Video biraz saçma oldu farketmedim dik çektiğimi ... 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Çok güzel olmuş Anıl.Ellerine sağlık.Senin bir avantajın daha var.Aracın sıfır,camlar gıcır gıcır daha.Bu tutunmayı arttıracaktır uzun süre gideceğine inanıyorum.Aracı eski olanlar için bence cam mutlaka çok çok iyi temizlenmeli hatta imkan varsa mutlaka polisaj yapılmalı cama.Benimde ihtiyacım var su kaydırıcıya.Bakalım artık ne alacağım. 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 29 Nisan 2013 Yazar Paylaş 29 Nisan 2013 Sondaki üflemeler olmamış üflesem durmuyor bu demek işte Çok güzel olmuş Anıl.Ellerine sağlık.Senin bir avantajın daha var.Aracın sıfır,camlar gıcır gıcır daha.Bu tutunmayı arttıracaktır uzun süre gideceğine inanıyorum.Aracı eski olanlar için bence cam mutlaka çok çok iyi temizlenmeli hatta imkan varsa mutlaka polisaj yapılmalı cama.Benimde ihtiyacım var su kaydırıcıya.Bakalım artık ne alacağım. teşekkürler valla en zor bu oldu birde epey bir kısmını yanlışlıkla döktüm yere kapak tam oturmamış üzüldüm ona ... sunroof a falan bir kat daha yeterdi dökülen ... Seryum a bakıcam senin için azıcık sağı solu deişiyim. Bulursam haberdar edicem. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar benim aracın ön camına yağmur kaydırıcı uygulama yapmıştım.Etkisi bitti galiba,şimdi silecek çalıştırınca yağlı bir tabaka kalıyor.Özellikle akşamları görüşü çok kötü etkiliyor.Sorun bu yağlı tabakayı camdan nasıl çıkarırız?Sirke falan denedim olmadı.Ah bir çıkarsam bir daha damlasını sürmiyecem. 22 Kasım 2013 tarihinde Yusuf TAŞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Yalçın 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Arkadaşlar benim aracın ön camına yağmur kaydırıcı uygulama yapmıştım.Etkisi bitti galiba,şimdi silecek çalıştırınca yağlı bir tabaka kalıyor.Özellikle akşamları görüşü çok kötü etkiliyor.Sorun bu yağlı tabakayı camdan nasıl çıkarırız?Sirke falan denedim olmadı.Ah bir çıkarsam bir daha damlasını sürmiyecem. IPA denediniz mi ? Isopropil alkolu %50 su ile seyreltip birde o sekilde deneyin derim Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 IPA denediniz mi ? Isopropil alkolu %50 su ile seyreltip birde o sekilde deneyin derim Nereden bulabilirim?Eğer bulursam uygularım,yeterki çıkarsın yağlı tabakayı.Öneri için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Murat Yalçın 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Nereden bulabilirim?Eğer bulursam uygularım,yeterki çıkarsın yağlı tabakayı.Öneri için teşekkürler. Eczanelerde olması lazım bir bakın ama her eczanede olmayadabilir Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 22 Kasım 2013 Yazar Paylaş 22 Kasım 2013 (düzenlendi) Çok güzel olmuş Anıl.Ellerine sağlık.Senin bir avantajın daha var.Aracın sıfır,camlar gıcır gıcır daha.Bu tutunmayı arttıracaktır uzun süre gideceğine inanıyorum.Aracı eski olanlar için bence cam mutlaka çok çok iyi temizlenmeli hatta imkan varsa mutlaka polisaj yapılmalı cama.Benimde ihtiyacım var su kaydırıcıya.Bakalım artık ne alacağım. güncelleme: Hala ilk gundeki etkisini koruyor desem yeridir. Yüksek hızlarda hala su durmuyor. İki mesaj arasındaki tarih aralığında minumum haftada 1 kere yıkadım aracı. kasımın başındaki hali... Nereden bulabilirim?Eğer bulursam uygularım,yeterki çıkarsın yağlı tabakayı.Öneri için teşekkürler. google dan erdem boya diye aratın kesin vardır orada... 22 Kasım 2013 tarihinde Anil Berke Kavraal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts