Uğraş Özyurt 25 Mart 2016 Yazar Paylaş 25 Mart 2016 Jantlar çok yakışmış Sağolasın 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 17 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2016 (düzenlendi) Ve son değişiklikler Herhalde yıl sonuna kadar başka bişey olmaz, sevgili Göksel YMN nin büyük desteğiyle; bi xenon ( İlker Kemal el yapımı) , App plakalık( Ümit Kobuz ). Ayrıca yıllık ziebart ımı da yaptırdım, iç dış..boya koruma ıvır zıvır 18 Mayıs 2016 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Mayıs 2016 Paylaş 17 Mayıs 2016 Güle güle Uğraş Abi hepsi yerinde yapılması gereken şeylerdi ve en kaliteli şekilde yapıldı. İnşallah dahada güzelleşecek. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mayıs 2016 Paylaş 17 Mayıs 2016 Ve son değişiklikler Herhalde yıl sonuna kadar başka bişey olmaz, sevgili Göksel YMN nin büyük desteğiyle; bi xenon ( İlker Kemal el yapımı) , App plakalık( Ümit Kobuz ). Ayrıca yıllık ziebart ımı da yaptırdım, iç dış..boya koruma ıvır zıvır Hayırlı olsun abi. Bu arada resimleri IMGUR a yüklediğin için DNS ayarlarını değiştirmeyi bilmeyen üyelerimiz göremeyecekler. Sonrası için imzamdaki yöntemi takip edebilirsin abi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Mayıs 2016 Paylaş 17 Mayıs 2016 Mobil'dende gözükmüyor... VPN açmak gerekiyor. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 17 Mayıs 2016 Paylaş 17 Mayıs 2016 Güle güle kullan abi çok güzel olmuş... Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 18 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2016 Güle güle Uğraş Abi hepsi yerinde yapılması gereken şeylerdi ve en kaliteli şekilde yapıldı. İnşallah dahada güzelleşecek. Hayırlı olsun abi. Bu arada resimleri IMGUR a yüklediğin için DNS ayarlarını değiştirmeyi bilmeyen üyelerimiz göremeyecekler. Sonrası için imzamdaki yöntemi takip edebilirsin abi Sağol Sani, değiştirdim İmgur u , Bende norton internet security var onun dnslerini seçtim ;norton dns,unutmuşum bile Dns felan takılıyom free free Mobil'dende gözükmüyor... VPN açmak gerekiyor. hallettim. Güle güle kullan abi çok güzel olmuş... Çok sağoll 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts