Guest Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 başka göremeyen var mı ? yeniden yükliyim oldu mu ??? Cik gorunmuor [emoji17] Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 19 Mart 2016 Yazar Paylaş 19 Mart 2016 evet imgur nende norton iternet security var ipler de bende norton internet ip olduğu için bilemiyorum ne yasaklı ne değil Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 19 Mart 2016 Yazar Paylaş 19 Mart 2016 Cik gorunmuor [emoji17] Hallettim sanırım ... 2 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Hallettim sanırım ... Arac bir VAG oldugu icin gormekte bu kadar israr ettim. Oldu simdi [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 hosgeldın abı en son mc de gorustuk sonra kayboldun resımler gorunmuyor abı hızlıresım.com dan yukleyebılırsın Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 19 Mart 2016 Yazar Paylaş 19 Mart 2016 Arac bir VAG oldugu icin gormekte bu kadar israr ettim. Oldu simdi [emoji23][emoji23][emoji23] araç vag vug golf 6 tdi 145 hp 320 tork uçar kaçar Yorum bağlantısı
Guest Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 araç vag vug golf 6 tdi 145 hp 320 tork uçar kaçar Guzel degerler, guzel kacar. Ama jantlari hic sevmedim desem [emoji17] Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 19 Mart 2016 Yazar Paylaş 19 Mart 2016 hosgeldın abı en son mc de gorustuk sonra kayboldun resımler gorunmuyor abı hızlıresım.com dan yukleyebılırsın hızlı resimden yükledim eyw... Guzel degerler, guzel kacar. Ama jantlari hic sevmedim desem [emoji17] ekrandan uzaklaş öyle bak:)) jantları alma sebebim ilki orjinal olması...ikincisi başka bir golfte olmaması... jantlar fena değil enteresan yakından ve uzaktan araçta faklı duruyor ... arabaya hep uzaktan bakasım geldi bu janttan sonra ama umudum var biraz basarsam olabilir gibi Yorum bağlantısı
Guest Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 hızlı resimden yükledim eyw... ekrandan uzaklaş öyle bak:)) jantları alma sebebim ilki orjinal olması...ikincisi başka bir golfte olmaması... jantlar fena değil enteresan yakından ve uzaktan araçta faklı duruyor ... arabaya hep uzaktan bakasım geldi bu janttan sonra ama umudum var biraz basarsam olabilir gibi Tahmin ederim, icindeki bosluklardan dolayi uzaktan daha iyi duruyor diyorsunuz buyuk ihtimalle, aci ve derinlik katmis ama yok ben hic sevmedim. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Abi maşallah yakışmış beğendim ama ufaktan sürünmesi lazım MC yapmak lazım yakın zamanda Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 yakından golf 6 nın yumuşak hatlarına uymayan agresif bir jant gibi geliyor, ekrandanda öyle uzaklaştıkça(tabi gerçekte ekranı bilemiycem) çok ve ince kollu hmm olabilir bir jant gibi duruyor zamanla ısındım gibi..olmassa seneye değişirim... eyw, şu sorunu çözemedim.. golf 6 blue motion özellikleri; 1.5 cm indirilmiş şasi... peki nasıl indirilmiş şasi... yani arabayı kaldırdığında rift o ne diğer golflerde olmayan siyah yaylar var üstünde acaba yaylamı indirilmiş yoksa spor amortisörle mi... yayla indirilmişse örneğin ben üstündeki yayı çıkarıp ne takıcağım yani ..anlatabildim mi? Abi yaylar farklı o zaman, amortisör farklı değildir sanmam. O zaman 3 cm lik yay alınsa 1.5cm daha düşecek Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 19 Mart 2016 Yazar Paylaş 19 Mart 2016 yakından golf 6 nın yumuşak hatlarına uymayan agresif bir jant gibi geliyor, ekrandanda öyle uzaklaştıkça(tabi gerçekte ekranı bilemiycem) çok ve ince kollu hmm olabilir bir jant gibi duruyor zamanla ısındım gibi..olmassa seneye değişirim... Abi maşallah yakışmış beğendim ama ufaktan sürünmesi lazım MC yapmak lazım yakın zamanda eyw, şu sorunu çözemedim.. golf 6 blue motion özellikleri; 1.5 cm indirilmiş şasi... peki nasıl indirilmiş şasi... yani arabayı kaldırdığında rift o ne diğer golflerde olmayan siyah yaylar var üstünde acaba yaylamı indirilmiş yoksa spor amortisörle mi... yayla indirilmişse örneğin ben üstündeki yayı çıkarıp ne takıcağım yani ..anlatabildim mi? Tahmin ederim, icindeki bosluklardan dolayi uzaktan daha iyi duruyor diyorsunuz buyuk ihtimalle, aci ve derinlik katmis ama yok ben hic sevmedim. bu duyguyu yaratmasıda iyi:) Yorum bağlantısı
Guest Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 yakından golf 6 nın yumuşak hatlarına uymayan agresif bir jant gibi geliyor, ekrandanda öyle uzaklaştıkça(tabi gerçekte ekranı bilemiycem) çok ve ince kollu hmm olabilir bir jant gibi duruyor zamanla ısındım gibi..olmassa seneye değişirim... eyw, şu sorunu çözemedim.. golf 6 blue motion özellikleri; 1.5 cm indirilmiş şasi... peki nasıl indirilmiş şasi... yani arabayı kaldırdığında rift o ne diğer golflerde olmayan siyah yaylar var üstünde acaba yaylamı indirilmiş yoksa spor amortisörle mi... yayla indirilmişse örneğin ben üstündeki yayı çıkarıp ne takıcağım yani ..anlatabildim mi? bu duyguyu yaratmasıda iyi:) [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 19 Mart 2016 Yazar Paylaş 19 Mart 2016 Abi yaylar farklı o zaman, amortisör farklı değildir sanmam. O zaman 3 cm lik yay alınsa 1.5cm daha düşecek yani işte onu çözemedim şimdi yayda orjinal 600 tl falan bi kere alıp çöpe atmak yenisini almak istemiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 yani işte onu çözemedim şimdi yayda orjinal 600 tl falan bi kere alıp çöpe atmak yenisini almak istemiyorum Abi işten anlayan birine sormak lazım, ya da bu üstündeki yayını çıkarıp, standart golf 6 yayı ile karşılaştırmak lazım Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 24 Mart 2016 Yazar Paylaş 24 Mart 2016 (düzenlendi) Abi işten anlayan birine sormak lazım, ya da bu üstündeki yayını çıkarıp, standart golf 6 yayı ile karşılaştırmak lazım Yayla ilgisi yokmuş normal tdi ile karşılaştırdık aynı.1.5 alçaltılmış şasi...başka birşekildeymiş artık ne şekildeyse Bunun üzerine eibach pro kit aldım 3cm daha düştü yani normal golften 4.5 cm aşağı indi. Biraz tuzlu oldu ama yaylar çok kaliteli, lastik arası kapandı.Atlama zıplama falan yok konforda bir azalma hissetmedim. Yol tepkisi orjinal yaylarından daha iyi gibi ama yeni lastik de aldığımdan yola alışana kadar tabi bir zorlama yapmadım. Bir ara fotoğraf koyarım, şık durdu gibi. Bu da gutusu yay otursun araç fotosuda çekicem... bu arada lastiklerde continental sport contact 5 91y fr oldu 225 45 17... ilk izlenimim dedikleri kadar varmış 24 Mart 2016 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Jantlar da değişmiş haberi geldi daha güzel olmuş abi bekliyorum son hal fotoğrafını Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 24 Mart 2016 Yazar Paylaş 24 Mart 2016 Jantlar da değişmiş haberi geldi daha güzel olmuş abi bekliyorum son hal fotoğrafını Yok yav jantlar aynı haberi veren arkadaş yeni gördü o jantların parasını tam vermemiştim kapora gibi bişey vermiştim geri verme durumum vardı ama 3,4 jant deneyip en son arkadaşlardan whats up desteği alıp .. orjinal olmasınıda göz önüne alarak 18 e geçene kadar onda karar kıldım. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 24 Mart 2016 Yazar Paylaş 24 Mart 2016 (düzenlendi) yok yav ön arka değişik zaten ) onlara baktım ama en son eskide karar kıldım. İkiside orjinal değildi orjinal jant verip replika almak istemedim . Dün attığım fotoğraftaki yani... yani bu ama yayla daha iyi durdu... en son sana haber veren arkadaşla bunda karar kıldık bu yaysız hali... 24 Mart 2016 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Abi hoş geldin. Çok güzel olmuş bence, ayrı bir albeni yaratmış... 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 25 Mart 2016 Yazar Paylaş 25 Mart 2016 Son halimiz; Zevkine güvendiğim forumdan arkadaşlarımada danışarak orjinal leon jantında karar kıldığımı söylemiştim. 3cm yay uygulamasından sonra benimde gözüme iyi gözüktü. 225 45 17 Conti sc 5 i lastik olarak seçtik ki çok memnun kaldım. Bu aylık bu kadar Önümüzdeki ay devamı gelecek inşallah 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts