İçeriğe Yönlendir

Vw Golf Bluemotion Sanırım Ben Bir Dizelciyim :P

Uğraş Özyurt

Recommended Posts

Uğraş Özyurt

Hayırlı Olsun Güzel tercih

Teşekkürler.

Abi hayırlı olsun. İnceledik aracı akıldan kalak şey oldukça büyük olduğu :D

Teşekkürler Sühacım. Göbeğini kaşımaktan ne zaman vakit buldunda inceledin :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yakin arkadasim Anil :) BM Polo'ya A8 janti takti :)

kalbi tepriklemi sunar, neden bluemotion almış, merak etmişbirisi sordu desene? hakkaten merak eyledim, düz polo neden almamış?

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

kalbi tepriklemi sunar, neden bluemotion almış, merak etmişbirisi sordu desene? hakkaten merak eyledim, düz polo neden almamış?

Bm poloda 1.2 75 hp düz polo 1.6 90 hp :unsure2:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bm poloda 1.2 75 hp düz polo 1.6 90 hp :unsure2:

yani aynı paraya 15 PS fazlası mı satılıyor? Amaç ekonomi ise, jant neden değişiyor :crazy: yani daha güçsüzü alınıyor ve modlanıyor :f1: enteresan oldu...

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

POLO değilki GOLF :)

Önceden polosu vardı demek bunuda ucuz düşürmüş bilmiyorum arabada 10 12 milyar modifiye var.. Farklı kafayı yaşıyan insanları seviyorum :)

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

sadece ps olsa önemli değilde 1.2 ye- 1.6 da yukardaki fotoğraf polo mu ? golf mü ben anlayamadım valla hala vw vi olamadık ondan herhalde :D Yusuf fotoğraflardaki araç golf mü, polo mu? benim arabaya benziyorda :yes:

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

ha bende onu diyorum, Bm poloya hiç bakmadım,Önceki mesajımda dediğim gibi kendi kendime diyorumki, Bm die hepsini benzer yaptılar herhalde fotoğrafların çekim açısından dolayı araba büyük gözüküyor :D

Bm pololarda polodan çok golf e benziyormuş yav :)

:D :D sağına bakıyorum soluna bakıyorum benim arabaya bakıyorum amma benziyo yav boşuna golf almışız onca farka dedimdi :p

stiker güzel olmuş.Benim Albea da vardı,şimdi ki panda da var..Gurur duyuyorum :flowers:

Bu stikırla Vw cilerin toplantıya katılıcam :D

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Araç Golf, YSD ilk başta polo dedi, şimdi golf dediği için karıştı :)

aaaa kusura bakmayın ya iste alkolün kötü etkisi.. Araç GOLF :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

hayırlı olsun çok güzel maşallah :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

İlteber sürerken arka koltukta oturan biri olarak, oldukça sade ve vasat bir araba (bence) Arka koltuk ve kapı döşemelerinde yaptığım gözlemlere göre ise epey pahalı bir araç. :)

Kazasız belasız. :nazar:

Sticker'ı yeni gördüm.. Foruma Vw bölümü açalım biz.. :)

Transit üvey evlat, tabi. :)

Kırmızı çizgilerim oluştu forum yüzünden :D

a-Laylon ya da fransız türevleri

b-Fiyat ve italyan türevleri

c-Fun

d-Aveo

Bunun haricindeki her araca açığım :crazy:

Lada hangi sırada. :)

Önümüzdeki 2 yıl için aracım Sorento 3,5v6. Koreli de aldık :D

At arabası..

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

İlteber sürerken arka koltukta oturan biri olarak, oldukça sade ve vasat bir araba (bence) Arka koltuk ve kapı döşemelerinde yaptığım gözlemlere göre ise epey pahalı bir araç. :)

Kazasız belasız. :nazar:

Teşekkürler Hüseyin hocam vw de higline donanım artı üstüne para saymadıkça donanım olarak vasat kalıyor ne yazıki, ben bu arabayı 15 gün kiralık kullanmıştım, uzun süreli minumum 5 sene kullanma amacıyla araba alırken , diğer arabalara doğru dürüst bakmadan,hatta bakma gereği duymadan bu aracı tercih ettim. Siz gelmeden önce bir arkadaşa söylediğim gibi Herşeyin basit olduğu (belki vasat gözüktüğü) ama olması gibi olduğu bir araba, süse gerek duymayan, ama cam açma düğmesini elinizi uzattığınızda olması gereken yerde bulduğunuz bir araba . Bakalım bundan da memnun kalmassak audi ye bakarız dermişimm :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

1-Otomatiği olmadığı sürece hiçbir sırada olmaz :) 2-Allaha şükür :)

1- Ah şu kadınlar.

2- Bindim, bedava verseler düşünürüm.

Teşekkürler Hüseyin hocam vw de higline donanım artı üstüne para saymadıkça donanım olarak vasat kalıyor ne yazıki, ben bu arabayı 15 gün kiralık kullanmıştım, uzun süreli minumum 5 sene kullanma amacıyla araba alırken , diğer arabalara doğru dürüst bakmadan,hatta bakma gereği duymadan bu aracı tercih ettim. Siz gelmeden önce bir arkadaşa söylediğim gibi Herşeyin basit olduğu (belki vasat gözüktüğü) ama olması gibi olduğu bir araba, süse gerek duymayan, ama cam açma düğmesini elinizi uzattığınızda olması gereken yerde bulduğunuz bir araba . Bakalım bundan da memnun kalmassak audi ye bakarız dermişimm :D

Evet buraya katılıyorum. Ama accık pahalı beaa. :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

1-Ben de otomatikçiyim :) Hiç suçu hanıma atmam :) 2-Yeter be Üseyin. Ne olacak. Az gitsin, sorunsuz gitsin.

1-2: Aman bea.. :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Bak geldi, hemen beğendim :)

Sözümün eriyim diyorsun. Konuyu dağıttık. Fırça yemeden ben yatayım. :)

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Evet buraya katılıyorum. Ama accık pahalı beaa. :)

İşin ilgincide bu ya, bu vasat donanımın aynısıyla Almanyada da satıyorlar ve hemen hemen aynı paraya, diğer arabalarda uçurum varken Bluemotion Türkiye deki ile Almanyadaki fiyarları birbirine yakın İngilterede ucuz.Bomba geliyor şimdi ;İngilterede daha donanımsız satılıyor çünkü :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Uğraşım konuyu kaçırmışım, tekrardan hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, yakından inceleme fırsatı bulduk, ön koltukla, arka koltuk arasındaki mesafe mükkemel. yakıtı 7500 den sonra dahada düşecektir Uğraş.

güle güle kullan, Maşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Uğraşım konuyu kaçırmışım, tekrardan hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, yakından inceleme fırsatı bulduk, ön koltukla, arka koltuk arasındaki mesafe mükkemel. yakıtı 7500 den sonra dahada düşecektir Uğraş.

güle güle kullan, Maşallah :nazar:

Sağol Lokman abi, alırken sadece diz mesafesine baktım açıkcası :biggrin: bide baktım arkada klima var tamam işte dedim arkadakiler için daha ne olsun püfür püfür :D .Yakıt şimdi bile iyi abi, yükselmesin yeter :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ben kaçırdım mı acaba bu araç kaça mal oldu sorması ayıp olmasın :biggrin:

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Ben kaçırdım mı acaba bu araç kaça mal oldu sorması ayıp olmasın :biggrin:

VW nin sitesinde yazıyo :D üstüne azcık indirim,boya koruma, bagaj havuzu okadar :(

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Akşam iş dönüşü fotoğrafı çektim ;nerdeyse 1000km civarı yol yapacağım gibi görünüyor.Aldığım günden beri aynı depo, bende arabaya alışmaya başladım,arabada bana, çok zevkli bir dizel,sarsıntısız net vites geçişleri var. Ben iyice alışınca iyice az yaksa ya :p

img0417zo.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bir depo 1000 km.45 litre değil mi bunlar.Daha ne yaksın yahu bedava biniyor gibi gelmesi lazım sana :biggrin:

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Hayırlı olsun..

Teşekkür ederim :)

Bir depo 1000 km.45 litre değil mi bunlar.Daha ne yaksın yahu bedava biniyor gibi gelmesi lazım sana :biggrin:

49lt ama ilk depoda 1000 km olmadı tabi.Biraz eskisin alet deneyeceğim :) İstanbul şehir içi ilk depo 920 km de ışık yandı, yani 960 falan gidecekti ilk aldığım da ibre dipteydi çünkü , zorlamadım aldım yakıtı.190 tl ye yine fullendi.Tabi benzinden sonra nerdeyse bedava gidiyorum gibi geliyor :D .Henüz arabayı zorlamıyorum 1500 km sakin kullanın falan hesabı, Biraz hızlı kullandım geçen akşam 120-160 arası 5.6 gösteriyor yol bilgisayarı, ozaman boş buldummu yoluda basarım falan oldum yani :tongue:

golfler çok yağ yakıyormuş özellikle gti lar doğrumu

Benim Gti lar hakkındaki bilgim yok .Benim arabadan fazla yakıt kullandıklarını biliyorum ama :D .Bide beni geçerler :yes:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...