Mehmet Kazancıoğlu 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 uğraş bir sana birde fatih keskine yetişemiyorum her toplatıya ayrı araçla geliyorsunuz allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 7 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2012 uğraş bir sana birde fatih keskine yetişemiyorum her toplatıya ayrı araçla geliyorsunuz allah kaza bela vermesin aynen ya Benimde aklıma Fatih geldi, merak etme bir süreliğine ben bu arabadayım.Bir haftadır kullanıyorum .Daha önce zaten kiralık olarak kullanıp hoşlaştığım bir araçtı.Benzinlide leon fr ı , dizelde de bu aracı acayip kanıksadım. 2.0 tdi alana kadar bu araç bende bir süre forumu rahat bırakıcam Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 aynen ya Benimde aklıma Fatih geldi, merak etme bir süreliğine ben bu arabadayım.Bir haftadır kullanıyorum .Daha önce zaten kiralık olarak kullanıp hoşlaştığım bir araçtı.Benzinlide leon fr ı , dizelde de bu aracı acayip kanıksadım. 2.0 tdi alana kadar bu araç bende bir süre forumu rahat bırakıcam tekrar hayırlı olsun allah kaza bela vermesin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 7 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2012 Hayırlı olsun. Teşekkürler tekrar hayırlı olsun allah kaza bela vermesin inşallah Sağol Mehmet, cümlemize... Yorum bağlantısı
Halis Parlak 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Uğraş abiciğim,hızınıza yetişmek mümkün değil Vw cilerin sayısı artıyor forumda.. Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullan. :nazar: 2 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 7 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2012 Uğraş abiciğim,hızınıza yetişmek mümkün değil Vw cilerin sayısı artıyor forumda.. Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullan. :nazar: F3 ü daha güzel yapsalarmış Kapatıp vw forumu yapalım forumu Forum üyeliği ya da devamı için Ford u olma zorunluluğu olsa beğenmeme rağmen yinede f3 alırdım Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 7 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2012 Noolcak araba işte, bu gün vw yarın ford hangisi bana göre iyiyse, ya da bütceme; alırım, önemli olan onun için muhabbet Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 7 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2012 Kırmızı çizgilerim oluştu forum yüzünden a-Laylon ya da fransız türevleri b-Fiyat ve italyan türevleri c-Fun d-Aveo Bunun haricindeki her araca açığım Kırmızı çizgilerim fazla yok ama şu an içi kim ne derse desin, ha o da ileride değişebilir, çançinçon ve korea hala almam.3 senelikleri 10 yıllık almanlardan yaşlı duruyor... İtalyan çok pahalılar hariç alfa da bir dur derim .Leonu almama sebeb büyük ihtimal tasarımıydı ve tasarımcı Alfa dan transfefdi, önde geniş ızgara al diyo beni ya Fransızlar için bişey demiyorum evet almasanda olur .Fun severim, sempatik ... aveo yu bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 7 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2012 İllaki bi nedeni vardır, bazı arabaları anti parantez zaten sportage almazmısın dersen almam demem tabikide bahsettiğim genelde b,c sınıfı arabalar zaten bu markalar kia da dahil hala bu sınıflarda zayıflar a dan sonra b,c yi atlayıp üst sınıflarda , suv sınıfında iyi arabalara imza atıyorlar. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 İstanbul'da bir mevzu sebebi ile yarım gün boyunca bir Koreli ile birlikte dolandık durduk. Epey muhabbet ettik o sırada. Adam bana 2. işin nedir deyince heiiyy, diye bir ünlem çıktı benden. Dedim ne 2. işi, yassah hemşerim yassah. Bu sefer de adam şaşırdı, olur mu ya, bizde devlet destek veriyor, herkesin 2. işi vardır dedi. Akşam 16-17'ye kadar asıl işlerinde, sonrasında 2-3 saat de 2. işlerinde çalışıyorlarmış. Aynen öyle ben Amerikada çalışırken aynı otelde çalıştığım insanlardan sivilde üniversitede öğretim üyesi olan vardı.. Diğerleri Türkiye'nin ne olduğunu bilmezken o adam Ankara'nın başken olduğundan tut bana Peri bacalarına olan hayranlığını ifade ediyordu. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Hakan, bunu görmelisin. Görür birazdan.. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Forumda alınan her VW için ve arabam bölümünde açılan her VW konulu yeni başlık için100 bana 100 Yavuz'a ödeme yapıyor Doğuş Oto... Yalnız Hakan Gürsoy bigün VW alırsa bizimle olan anlaşmayı iptal edeceklerini söylediler Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 HAdi beni gıcık tuttu ıhlamır içiyorum siz niye burdasınız? Hakan PAris'te bile gece saat bilmemkaç. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 (düzenlendi) Yarın tatil orda bir teknoloji müzesi var Hakan. Nerde dersen yerini unuttum. Mutlaka git. belki yarın. şuydu galiba: http://www.lonelyplanet.com/france/paris/sights/science-technology-museum/musee-arts-metiers 7 Mayıs 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Excelde bişiler karalıyodum, forum iyi oluyo çerez niyetine, Mehmet hocam saate baktırdın ya daha uğraşamam, ahanda yatıyom ii geceler cümleten 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 8 Mayıs 2012 Paylaş 8 Mayıs 2012 Ya yine YSB, merso'yu falan beğeniyor Onuda sen mi tuttun yoksa... Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 8 Mayıs 2012 Paylaş 8 Mayıs 2012 Hayırlı olsun. 105 ps. Kazasız cezasız güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 8 Mayıs 2012 Paylaş 8 Mayıs 2012 Uğraş hayırlı olsun kazasız cezasız bin inşallah :nazar: 2 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 8 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2012 Ben tutsam CRV beğendiririm. Candır mandır der dururdu Uyuya kalmışım, ne geyik dönmüş Allahım ya Hayırlı olsun. 105 ps. Kazasız cezasız güle güle kullanın. Teşekkürler,Allah cümlemizi kazalardan ( ve cam filmi sökücülerden ) korusun 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 8 Mayıs 2012 Paylaş 8 Mayıs 2012 Teşekkürler,Allah cümlemizi kazalardan ( ve cam filmi sökücülerden ) korusun Aminnnnn. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 8 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2012 Uğraş hayırlı olsun kazasız cezasız bin inşallah :nazar: Teşekkürler Sabri abi Aminnnnn. Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Mayıs 2012 Paylaş 8 Mayıs 2012 Pazar günü yetişemedim abi, gitmiştin..Leondan sonra ne gelecek diye merak ediyordum.Forever dizel kazasız belasız kullan Yorum bağlantısı
Recommended Posts