Rıfat Çakar 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Hayırlı olsun Uğraş Abi. Daha öncede söyledim , güzel araba aldın. Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 son vw lerin tek sevmediğim yanı ön tamponların ileri doğru çok uzun ve yere çok yakın olmaları. 1.6 tdi yerine 1.2 tsi olsa daha iyi olurdu. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 7 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2012 (düzenlendi) Aklımdaki araba çok güzel güle güle kullanın kazasız belasız... Teşekkürler Fena:)Hayırlı olsun:) Sağolun Hayırlı olsun Uğraş Abi. Daha öncede söyledim , güzel araba aldın. Sağol Rıfat , seninde gönlündeki araba olsunda, bi kapışırız sonra, tabi kim ne kadar az yakacak die son vw lerin tek sevmediğim yanı ön tamponların ileri doğru çok uzun ve yere çok yakın olmaları. 1.6 tdi yerine 1.2 tsi olsa daha iyi olurdu. Diğer golflerin tamponları bu kadar itici değil Bluemotionların tamponları daha uzun ve yere yakın spor amortisörle yere 1.5 santim yaklaştırılmış ama şekil olsun die değilde, VW mühendislerinin hedefledikleri yakıt ekonomisine ulaşmaları için. Ayrıca küçültülen jantlarla düşen yol tutuşu geri kazanmak için de bir hamle arka spoiler ile birlikte, 1,4 tsi leonum vardı . 1,2 tsi hedefim değildi.Golfde Türkiyede gelmedi sanırım 1.2 Abi Hayırlı olsun, Güle güle kullan. Teşekkürler Onur, Allah hepimize daha iyilerini de nasip etsin inşallah 7 Mayıs 2012 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 kamera ve teyp dengesini bozmaazzz Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 O spoiler de hava sürtünmesini düşürmek için olmalı. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Maşallah... donanım listesinde ne kadar çok harf var öyle Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Hayırlı olsun Benimde takip ettigim bir aracdır izlenımlerinizi beklıyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Sticker'ı yeni gördüm.. Foruma Vw bölümü açalım biz.. 2 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 7 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2012 kamera ve teyp dengesini bozmaazzz Tabiki bozmaz İş için yurt dışına gidiyorum evropadan bakıcam .Burda Leonda denedim üzerinde ki gariban gözüken rcd 310 iyi bir teyp, bir audio cuda 3-4 teyp takıp denedik rcd 310 u ses kalitesi olarak geçen teypler necvox un, navitek in yada zenec in ancak en üst modelleri oldu fiyatları 2000 tl nin üstünde. O spoiler de hava sürtünmesini düşürmek için olmalı. Arabada minik 15 jantlar vedandik enerji lastikler kullanıldığı için ekonomi adına 1.5 cm düşüren spor amortisörler ve hb arabalarda arkada oluşan hava girdabı içinde spoiler kullanılmış die biliyorum. Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. Teşekkürler Hayırlı olsun sağolun Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 7 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2012 Maşallah... donanım listesinde ne kadar çok harf var öyle Abi güvenlik donanımları iyi, başka donanım yok ama Hayırlı olsun Benimde takip ettigim bir aracdır izlenımlerinizi beklıyorum Ne eksiği var ne fazlası Golf işte Sticker'ı yeni gördüm.. Foruma Vw bölümü açalım biz.. Bu forumun tadı bambaşka fassssssssss Hayırlı olsun.. Golf güzel tercih Teşekkürler. Sakin bir araba uzun süreli kullanımlar için michelin ler iyidir. Prelli p zero rosso dan sonra mı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Hayırlı olsun, birde xenon olsa tam olucakmış gerçekten Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Ya usta fotoğraf makinene hayran kaldım,makine hakkında biraz bilgi verir misin? Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Hayırlı olsun, güle güle kullanın body kiti çok beğendim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Hayırlı olsun Uğraş,Allah kaza bela göstermesiin. 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 7 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2012 (düzenlendi) Hayırlı olsun, birde xenon olsa tam olucakmış gerçekten Evet, xenon takmamakta vw ısrarcı siciroccoya bile koymadıktan sonra , gariban golf naapsın Ya usta fotoğraf makinene hayran kaldım,makine hakkında biraz bilgi verir misin? Meguiars toplantısında canon mark 3 e arkadaşlar doğal olarak hayran kalmıştı, çünkü iyi bir makina bende onlara kıymetinizi bilin bakın toplantıyı bununla çekiyorum kendi arabamın fotoğraflarını telefonla çektim demiştim Evet fotoğraflar Arabanın içi, ön alt ve sonuncu hariç(ki kalite olarak en kötüsü )i phone 4 s ürünüdür Üzerinde instagram ile uygulama yapılmıştır. Fotoğrafçı olmanın avantajıda var tabi .Bilgileri İ phone hakkında herşey bölümünden alabilirsiniz Hayırlı olsun, güle güle kullanın body kiti çok beğendim. Teşekkürler Rüzgar direnci için yapılmış bir bodykit , bencede güzel gözüküyor Hayırlı olsun Uğraş,Allah kaza bela göstermesiin. Eyvallah Fatih 7 Mayıs 2012 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Meguiars toplantısında canon mark 3 e arkadaşlar doğal olarak hayran kalmıştı, çünkü iyi bir makina bende onlara kıymetinizi bilin bakın toplantıyı bununla çekiyorum kendi arabamın fotoğraflarını telefonla çektim demiştim Evet fotoğraflar Arabanın içi, ön alt ve sonuncu hariç(ki kalite olarak en kötüsü )i phone 4 s ürünüdür Üzerinde instagram ile uygulama yapılmıştır. Fotoğrafçı olmanın avantajıda var tabi .Bilgileri İ phone hakkında herşey bölümünden alabilirsiniz Yok artık yaa. Gerçekten süper ayfona hayran kalmamak elde değil,maşallah. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 7 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2012 Yok artık yaa. Gerçekten süper ayfona hayran kalmamak elde değil,maşallah. İphone gayet iyi ya şekildeki gibi geçenlerde vapurdan i phone ile ; Hayırlı olsun. Çok güzel araç sağolun Yorum bağlantısı
Recommended Posts