Mutlu Kanter 6 Mayıs 2012 Paylaş 6 Mayıs 2012 (düzenlendi) Herkese merhaba ; uzun zamandır elde olmayan nedenlerden foruma giremiyordum. seat ibiza copa plus 1.2 tsı almak istiyorum 2. arac olarak konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum 6 Mayıs 2012 tarihinde Mutlu Kanter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Özgen 6 Mayıs 2012 Paylaş 6 Mayıs 2012 Çok fonksiyonlu direksiyon ve biraz da kaliteli iç malzeme olsa fiyatına göre tadından yenmeyecek araç. Yine de 1.2 tsi ve dsg bileşimi bu fiyata çok iyi. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mayıs 2012 Paylaş 6 Mayıs 2012 Çağlar abiye sormak lazım bunları, Çupra kullanan biri olarak kurcalamıştır hepsini... Yorum bağlantısı
Ali Özgen 6 Mayıs 2012 Paylaş 6 Mayıs 2012 Bir eksik de ESP. Yine de bu fiyata benzeri yok. Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 6 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2012 (düzenlendi) Mehmet Mert Erdogan yazdı: Dsg olunca esp gelmiyormu ibizalarda? yorum için teşekkürler almayı düşündüğüm 1.2 tsi manuel Herkese yorumları için teşekkür ederim. Yakıt durumu nasıldır acaba araç şehir içinde kullanılacak hergün 35 km yol yapacak 6 Mayıs 2012 tarihinde Mutlu Kanter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2012 Paylaş 6 Mayıs 2012 2 misli paraya, A1 yazanları satıyorları düşününce, bence alınır, aksesuar cenneti var Ibiza için, tüketimi, performansı ile orantılı olarak üzmez, 1100kg araba.... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Mayıs 2012 Paylaş 6 Mayıs 2012 Fiyatları nedir, alternatiflerini incelerdim ben olsam.. Ben seat sevmem. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2012 Paylaş 6 Mayıs 2012 Hüseyin Matur yazdı: Fiyatları nedir, alternatiflerini incelerdim ben olsam.. Ben seat sevmem. İspanyollar üretiyor, ne de olsa Akdeniz memleketi, destek çıkmalı Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Mayıs 2012 Paylaş 6 Mayıs 2012 Çağlar Bayur yazdı: İspanyollar üretiyor, ne de olsa Akdeniz memleketi, destek çıkmalı Aaa sende seat'çıydın değilmi abi. Sevecek olursam bile sen seat kullandığın için seat'a bir şans veririm abi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2012 Paylaş 6 Mayıs 2012 Boca, Cupra, bunlar ayrı bir dünya 6.66 misli pahalı Panamerayı kovalamanın hazzı, visa ile ölçülemez. 1 Yorum bağlantısı
Onur Eski 6 Mayıs 2012 Paylaş 6 Mayıs 2012 sporttourer modeline bakmıştım bende fordumu almadan önce.internet sitesinde baktığımda gövde rengi tamponlar,kapı kolları ve ayna yazıyordu ve çelik jantlı idi dikkat ettyseniz iç donanımla ilgili zaten fazla bilgi yok.arka camların en donanımlı modelinde manuel olduğunu görünce cok gülmüştüm .arçta ne gövde rengi tampon ne ayna ne kapıkolu nede çelik jant vardı.nedenini sorduğumda tüm araçlarının türkiyeye bu şekilde geldiğini ve müşterinin donanım talebine göre seviste boyadıklarını ve beğendimiz çelik jantı taktıklarını öğrendim. şaka gibi anlıyacagınız.sonrasında galeriden arkama bile bakmadan çıktım. Ayrca kullanılan malzeme kalıtesi düşüktü ve öne oturduğumda sankı konsol üstüme geliyormuş gibi hissettim.arkasıda bir okadar boğucuydu. seat mı?isteyen alsın ama o kişi ben olmam. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2012 Paylaş 6 Mayıs 2012 steyşın lar, genelde boş gelir, şirketler fazla para vermeyi pek sevmez genelde. Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 6 Mayıs 2012 Paylaş 6 Mayıs 2012 Almışken dsg+sunroof alın, 3-4 sene binin sonra bana satın 1 Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 10 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2012 Çağlar Bayur yazdı: İspanyollar üretiyor, ne de olsa Akdeniz memleketi, destek çıkmalı sana katlıyorum abi Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 10 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2012 (düzenlendi) hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim aracın özelliklerine gelince 4 cam otomatik dijital klima abs hava yastıkları elekrikli katlanabilir aynalar celik cant ve bircok özellikleri mlz kalitesi idare eder tabiki FOCUSUM yerini tutmaz 10 Mayıs 2012 tarihinde Mutlu Kanter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 10 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2012 Mehmet Mert Erdogan yazdı: Benim anlamadıgım sitesinde dsgli modelde esp yok diyor.Birde cupra makyajlandı normal serilerde makyajlandımı acaba? Merhaba yaz sonunda farlar ve ön kaput makyaj görücekmiş Yorum bağlantısı
Recommended Posts