İçeriğe Yönlendir

Elektrikli Süpürge Tavsiyesi

O.Yücel Çetin

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Hocam yazmışsın eline sağlık, ben Aura değil de Arnica'yı soracaktım, bir karışıklık oldu sonradan baktım ama geç kaldığım için iletiyi değiştirmedim. :(

İyi iyi aura'ya bulaşmada. Serkan Abinin dediğini kesinlikle düşün. Verdiğin paranın karşılığını veriyor. Eşimle konuştuk. Oda aynı görüşte.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

İyi iyi aura'ya bulaşmada. Serkan Abinin dediğini kesinlikle düşün. Verdiğin paranın karşılığını veriyor. Eşimle konuştuk. Oda aynı görüşte.

Aura almayacağım. Serkan Abi'nin tevsiye ettiği gerçekten çok iyi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Yıllardır ykm'de çalışan ve elektrikli ev ürünlerinde epey profesyonelmiş bir aradaşıma bu akşam özellikle senin için süpürgeyi sordum. Philips fc9170 adlı ürünü tavsiye etti. Şu an da süpürge de bu cihaz teknolojinin son harikası dedi. Ancak anneler gününde epey indirimler oluyor, anneler günü'nü beklemeni tavsiye etti..

Buradan daha ucuza bulabilmemiz de olası..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Yıllardır ykm'de çalışan ve elektrikli ev ürünlerinde epey profesyonelmiş bir aradaşıma bu akşam özellikle senin için süpürgeyi sordum. Philips fc9170 adlı ürünü tavsiye etti. Şu an da süpürge de bu cihaz teknolojinin son harikası dedi. Ancak anneler gününde epey indirimler oluyor, anneler günü'nü beklemeni tavsiye etti..

Hocam o ürün de güzeldir fakat sizin arkadaş teknolojiyi biraz geriden takip ediyor,philips in marathon serileri en teknolojik serisidir,9170 biraz eskidi artık.

Yorum bağlantısı
Ali Kısa

sulu süpürgeler haftalık kullanım için çok iyi fakat özellikle çocuk varsa yere birşey döküldü,fişe takıp çekeyim diyemiyorsunuz yani pratik değil.kullanım öncesi (suyunu koy,köpük önleyici,parfüm ekle,kazan ve diğer parçaları tak) ve sonrası (sökme,temizleme) işlemleri var.birde genelde sulu süpürgelerde ses yüksektir.akşam çalıştırmak sıkıntı olur.

torbalı veya torbasız tiplerde fişe tak kullan,sesi düşük olursa akşamlarıda rahatça kullanılabilir.

şu an bir torbalı(arçelik) birde sulu (arnica hydra rain plus süpürge+halı yıkama) kullanıyorum ama bir fırsatını bulunca ikisini atıp iyi bir makina alıcam.

fiyat/performans olarak fc9170 model olarak eski olsada çok iyi bir makina.

fc 9170 yaklaşık 450 tl, 2200 watt, 500 w emiş gücü,78 dB,hepa13 filtre (baktıklarım arasında en yüksek emiş gücü)

benim aklımda birkaç model var:

fiyatları 500 tl civarı

miele s5211

bosch relaxxx ProSilence BGS52200

philips fc 9302 silent star

Rowenta RO8123 Silence Force Extreme Cyclonic

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Anneler günü iyi bir fırsat olabilir.

Bundan aldım.

Biraz tuzlu ama harika.

Philips alacağım galiba ben de. :good1:

benim aklımda birkaç model var: fiyatları 500 tl civarı miele s5211 bosch relaxxx ProSilence BGS52200 philips fc 9302 silent star Rowenta RO8123 Silence Force Extreme Cyclonic

Sulu süpürgeyi alanlar pişman gibi herkes temizliğinden şikayet ediyor. Senin alternatiflerde iyiymiş. :good1:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hocam o ürün de güzeldir fakat sizin arkadaş teknolojiyi biraz geriden takip ediyor,philips in marathon serileri en teknolojik serisidir,9170 biraz eskidi artık.

Fiayatı 700-900 lere çıkarmayalım deyince bunu önerdi.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Ben de Arnica tavsiye ediyorum. Bizde Bora değil de Hydra var, bir önceki su filtreli modeli. Çekim gücüne hayranım, ama biraz gürültülü çalışıyor. İşiniz bittikten sonra temizleme konusu biraz sıkıyor ama yaptığı temizliğe değer. Sonradan bir de Arnica Merlin aldık. Bu süpürge de isterseniz sapı ile isterseniz el süpürgesi olarak kullanılabiliyor. Şarjlı değil, elektrikli. Bu nedenle Merlin'in de çekim gücü oldukça yüksek. Basit temizlik işleri için Merlin'i, normal temizlik zamanlarında da Hydra'yı kullanıyoruz.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bence süpürge için 500 tl den yukarısı biraz fantastik oluyor.Adamlar bin liraya no-frost buzdolabı satıyorlar :D Arnica bora 4000 bu fiyata yaptığı işi görseniz bedavadan biraz pahalı :)

Yorum bağlantısı
Ali Özgen

NILFISK

4 yıldır kullanıyorum, ilk günkünden farkı yok. En ufak bir eskime, bozulma emaresi mevcut değil.

Sesi fazla değil. HEPA filtresi de mevcut.

Performansından memnunum.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bak kullanan nasıl biliyor :p

Ben yaşlı adamım, tek seferde yeri temizlemem gerek yoksa çok yoruluyorum :D

300TL den fazla vermem, Samsung derim.

Efendi, süpürgeyi gece karanlığında çalıştırıp hava çıkışına fener tut, sonucu kurna başında tartışalım..

Abi 130 öğğğro de. O TL'den anlamaz :p

TL'mi ? TL ne ara la bende :)

129.99 ööğğrohh

Ohoooohoo, seçimi de ben yaparım, sadece süpürmeyi değil, cıkksss

+1 :)

Yukarıda yazdım, geyik kısmını geçelimde, sulu süpürgeler bile dışarı toz kaçırıyor, ayrıca Dyson^dan sonra evdeki temizlik periyotları 4 güne çıktı ( eskiden 2 günde bir temizlik yapılıyordu ) Bunu göz önünde bulundurun.

Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya
(düzenlendi)

Dyson gerçekten iyimidir denildiği kadar. Yani o paraları hak edermi? Bir yerde el kurutma cihazını kullandım, deriyi sökecek mübarek, bir yerdede fan tarzı yuvarlar pervanesiz serinleme şeysine denk gelmiştim o da gerçekten iyiydi. Ama süpürgesiyle karşılaşmadım. Eğer el kurutmanın üflediği hava kadar çekiyorsa ne halı, ne parke, ne seramik kalır yerde. Söker alır :)

tarihinde İbrahim Akkaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Kuvvetli, ama o paraya yazık, aşırı pahalı.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Dyson iyi ama biraz pahalı. Az kaldı bugün yarın alacağım ve alır almaz teknik özellikleri ile birlikte resimlerini paylaşacağım yeni süpürgemizin. :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Dyson iyi ama biraz pahalı. Az kaldı bugün yarın alacağım ve alır almaz teknik özellikleri ile birlikte resimlerini paylaşacağım yeni süpürgemizin. :D

Osman nilfist denk gelirse dene derim ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Osman nilfist denk gelirse dene derim ;)

Ona bakıyorum şimdi nette. :good1:

Ama ticari kullanım için diyor bunlara. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

Ona bakıyorum şimdi nette. :good1:

Ama ticari kullanım için diyor bunlara. :unsure2:

Ev için kullanılanları var burada arkadaşım satıyor yeni girdi piyasaya süper bir makine dene kendin gör farkı ;).

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Talip İnal

Philips Ergofit öneririm. Bizim evde de kedi olduğundan emiş gücü yüksek bir ürün arayışına girmiştim. O zaman bu makineye rastladım. Bir çok makinede 1600W, 2000W gibi güçler, motor güçlerini ifade ediyor. Ama bu, tek başına iyi emme gücü olacağı anlamına gelmiyor. Benim makineyi aldığım yıl, Philipsin önerdiğim modelinin emme gücü Dyson modellerinden (350W) fazla idi. Fiyatı da daha uygun olduğu için tercih ettim. Üstelik süpürme sapı tasarımından dolayı eğilip bükülmenize gerek kalmıyor. Bel ağrısı yaşamıyorsunuz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay

Tefal outletten Rowenta Silence Force almıştım (2100w).. Süpürmesi çekişi vs harika. Toz torbasını servis harici bulmak biraz sıkıntıydı ama şimdi büyük marketlerde bulmak mümkün.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ben hala LG modelini öneriyorum, yukarda yazılan özelliklerde var ve tutma yerinden hız kontröllü, eğilmeye gerek yok, ayrıca boruları klik kitlemeli, öyle süpürürken sağı solu yerinden çıkmıyor.

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

geçen gün arçelik 1600w ı yaktık yerine 130 liraya mı 140 liraya mı ne 1800w beko aldım.

http://www.beko.com....Supurgeler.html

sulu tipleri her kullandımda temizlmek gerekiyormuş. toz torbalılar toza alerji olan yoksa daha pratik.

http://www.arcelikal...Ozellik?PID=423

Bekoyu 3 seneye yakındır kullanıyorum daha tık demedi halıyı yerinden kaldırıyor kampanyadayken 90 tl ye almıştım..

Valla süper hiç fazla para vermene gerek yok şiddetle tavsiye ederim..

Sloganım bilenem var --Beko al memnun kal-- :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kuvvetli, ama o paraya yazık, aşırı pahalı.

Gerçekten çok iyi dyson. Ama çok pahalı...

Kıçıkırık İhlas'ın 100 gram sulu süpürgesinin 1600 Tl'den satıldığını düşünecek olursak bedava.

Kullanılan motorların kilowatt'larına bakın.Dyson 1200 watt ile işini hallederken aynı kategorideki 2000 wattlık makinaya yarı fiyatınada olsa para verilmez. Tercihen...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...