Harun Aydın 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Bügün Klima acık geziyordum 5-10 dk acıktı sadece ve birden dumanlar cıkmaya başladı V kayışının altından içeride duman oldu hava hüzmelerinden duman cıktı şuan klima çalışmıyor soğutmuyor şıkır şıkır ses geliyor neden böyle olmuş değiştircezmi bu kompresörü? Yorum bağlantısı
Harun Aydın 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 (düzenlendi) evet abi ? neden, sordunuz? 1 Mayıs 2012 tarihinde Harun Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Kompresör vedasını duman yoluyla iletmiş galiba tamiri mümkün ama randımanlı olmuyor diye biliyorum çıkma en iyi çözüm gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Harun Aydın 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 (düzenlendi) sanırım anlaştık Harun bey, işlerinizde Allah kolaylık versin... bu arada sorunuzun cevabı kompresör arızası olabilir. Kompresör vedasını duman yoluyla iletmiş galiba tamiri mümkün ama randımanlı olmuyor diye biliyorum çıkma en iyi çözüm gibi duruyor. Daha dikkatli olacağım abi (: Ankara'da bir usta ile görüştüm ama muhtemelen olmayacak tamir görmeden bilemem dedi,çıkmaya ne kadar güven olur? Yada sıfır alsak 550 civarında gerek var mı dediğiniz gibi çıkmamı alayım? 1 Mayıs 2012 tarihinde Harun Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Sağlam güvenilir bir yerden arızalı çıkarsa iade koşuluyla çıkma alınır.Profilinizde Ankara görünüyor bildiğim kadarıyla Ankara çıkma cenneti. Yorum bağlantısı
Harun Aydın 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 Sağlam güvenilir bir yerden arızalı çıkarsa iade koşuluyla çıkma alınır.Profilinizde Ankara görünüyor bildiğim kadarıyla Ankara çıkma cenneti. evet abi bulunurmuş o sorun değil ama 250 300 arası istiyorlarmış. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 evet abi bulunurmuş o sorun değil ama 250 300 arası istiyorlarmış. Bu noktada şunu iyi hesaplaman lazım ben bu arabaya ne kadar bineceğim ve ne kadar sorunsuzluk istiyorum.Mesela benim aracımın beyni arızalandı çıkma alabilirdim tamirde edilirdi belki ama ben sıkıntıya tahammül edemediğim için ayrıca daha aracıma uzun süre binmeyi düşündüğüm için gittim yetkili servisten sıfırını aldım(3000 tl). 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Daha dikkatli olacağım abi (: Ankara'da bir usta ile görüştüm ama muhtemelen olmayacak tamir görmeden bilemem dedi,çıkmaya ne kadar güven olur? Yada sıfır alsak 550 civarında gerek var mı dediğiniz gibi çıkmamı alayım? Bilinen sağlam biryerden çıkma en mantıklısı. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Harun geçmiş olsun.Klima sizlere ömür gibi geliyor bana... 1 Yorum bağlantısı
Harun Aydın 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 Bu noktada şunu iyi hesaplaman lazım ben bu arabaya ne kadar bineceğim ve ne kadar sorunsuzluk istiyorum.Mesela benim aracımın beyni arızalandı çıkma alabilirdim tamirde edilirdi belki ama ben sıkıntıya tahammül edemediğim için ayrıca daha aracıma uzun süre binmeyi düşündüğüm için gittim yetkili servisten sıfırını aldım(3000 tl). Anladım abi benimki hiç belli olmaz güvenemiyorum ne kadar bineceğim konusunda bir bakmışım yarın satmışım (: Harun geçmiş olsun.Klima sizlere ömür gibi geliyor bana... Teşekkür ederim; abi onu biliyorum ama işte neyi nasıl yapabileceğim onu düşünüyorum Yorum bağlantısı
Engin Ünal 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 (düzenlendi) 300 çıkmaya vereceğine 500 sıfırını al. kafan rahat olsun. Diyecektim 700-800 den aşağı yok internette. 2 Mayıs 2012 tarihinde Engin Ünal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 300 çıkmaya vereceğine 500 sıfırını al. kafan rahat olsun. Diyecektim 700-800 den aşağı yok internette. Katılıyorum, Çıkması 200 falan olsa anlayacağm da... 1 Yorum bağlantısı
Yücel Aydoğan 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 Alacagın çıkma parçanın 1 ay çalışıp aynı şekilde bozulacagını bilemezsin ama şuda var bozulmadan senelerce çalışadabilir . 1 Yorum bağlantısı
Harun Aydın 3 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2012 Alacagın çıkma parçanın 1 ay çalışıp aynı şekilde bozulacagını bilemezsin ama şuda var bozulmadan senelerce çalışadabilir . yani şöyle benim diğer aracın fan bozulmuştu 2 el aldım çıkma üzerindekinden 10 numara olmuştu sessizdi tabi ki alacağımız yer garantisini verirse ve gerçekten temizse olabilir tek tek bakıp bulmak lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts