Çağlar Bayur 10 Haziran Paylaş 10 Haziran OSS 117 , 2006 yapımı fransız komedisi, james bond la güzel dalga geçiyor, fransızın afrikadaki demokrasi anlayışını mizah yapmış, yazlık ferah izlemelik bir film yapmışlar 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Haziran Paylaş 10 Haziran İki kardeş, Avustralya'da şehir dışında mahsur kalır ve burada Aborjin geleneği gereği doğaya bırakılıp hayatta kalarak erkek olması beklenen bir çocukla karşılaşırlar. 1 Yorum bağlantısı
Müşteba Güneş 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Valla ben bir emekli olarak, Temmuz 2023 yılından bu tarihe kadar "gaspçı Vedat II" filmini izliyorum. Başka filimlere kapalıyım. Çok dramatik !!!! 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Tamer Topaç yazdı: izleyelim, izletelim... Gençliğimin filmi. 😄😄 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Tamer Topaç yazdı: izleyelim, izletelim... İnsanlara yaşlandığını hatırlattın @Tamer Topaç 😊 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos (düzenlendi) Hijack 1971 Kore yapımı , gerçek bir uçak kaçıra hikayesi. imdb 6.9 vermiş, ben de 7 ila 7,5 arasında bir puan verebilirim. https://www.imdb.com/title/tt31624258 26 Ağustos tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Kore filmlerinin en iyi yanı, özgün hikayeleri vardır. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Kore filmlerinin en iyi yanı, özgün hikayeleri vardır. Green Inferno tavsiye ederim. 2 si de var. Yönetmeni içeri almışlar insanları gerçekten öldürdü diye. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Youtubeda baya kore filmi var tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Green Inferno tavsiye ederim. 2 si de var. Yönetmeni içeri almışlar insanları gerçekten öldürdü diye. Tamer Topaç yazdı: Bu aralar Kore filmlerine sarmış durumdayım. Parazit / Parasite, (Zaten efsaneler arasına girmiş durumda 3. defa izledim.) Hizmetçi / The Haindmaiden (Erotik sahneleri olan bir film ancak, Grinin 50 tonu gibi basit bir film değil) Cinayet Günlüğü / Memories of Murder (Polisiye, farklı bir filmdi, son sahne şahane) Sözün Değeri / Ode to My Father (Gözyaşlarınıza hazır olun) Sanırım bu akşam izlerim. Şu filmlere göz atmalısın. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Sanırım bu akşam izlerim. Şu filmlere göz atmalısın. Oyuncuları duruşmaya getirtince davayı düşürmüş hakim. Yoksa salmam demiş. 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Eylül Paylaş 2 Eylül (düzenlendi) https://www.imdb.com/title/tt0050976/ Mutlaka izlenmesi gereken bir klasik. Felsefe, kara veba, hayatın anlamı gibi konuları işleyen müthiş bir film. 2 Eylül tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Mehmet Yeter yazdı: Youtubeda baya kore filmi var tavsiye ederim. salgın halinde, her platformda mevcutlar 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Sahnenin güzelliğine bak. Kendimden tiksindim adamı dinleyince. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Selçuk Keleş yazdı: İki kardeş, Avustralya'da şehir dışında mahsur kalır ve burada Aborjin geleneği gereği doğaya bırakılıp hayatta kalarak erkek olması beklenen bir çocukla karşılaşırlar. Seyrettim, ben beğenmedim. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Ayhan Asil yazdı: Seyrettim, ben beğenmedim. Biraz karamsar bir film, evet. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 Eylül Paylaş 14 Eylül (düzenlendi) @Servet Aydın abi tam sana göre film buldum. Doğum günün kutlu olsun. 14 Eylül tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 5 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Mehmet Yeter yazdı: @Servet Aydın abi tam sana göre film buldum. Doğum günün kutlu olsun. Gençlik yılları 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Çok eğlenceli bir film tarihin önemli anlarına parmağı dokunmuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts