H.Cenk Bayrakçı 6 Ağustos 2023 Paylaş 6 Ağustos 2023 (düzenlendi) Yaz gelince sinemaya gitmeye başladım. Oppenheimer, Görevimiz Tehlike ve İndiana Jones’u seyrettim. Bu arada dizi olarak Secret Invasion’u seyrediyorum. IMDB listemde çocukluğumdan beri hatırladığım yerli yabancı, tüm film ve dizileri kaydettim. 1725 olmuş. https://www.imdb.com/user/ur52538095/watchlist?ref_=ext_shr_lnk 6 Ağustos 2023 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 30 Eylül 2023 Paylaş 30 Eylül 2023 Gece uykum kaçtı nette dolaşırken bir film buldum . Film köpük filmlerden ama pilot güzel, havaalanı ve manzaralar harika , Uçak şahane . Uykum daha beter kaçtı . Artık geçti ama gelecek sefere böyle bir havayolu kurup orda yaşayacam . Film netflix de ama netde de bulunuyor 2 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 (düzenlendi) Thirteen Lives (13 yaşam) https://www.imdb.com/title/tt12262116/ Tayland'da 18 yaş altı futbol takımı çocuklarının bir mağarada mahsur kalması ve kurtarılma çalışmalarını anlatan güzel bir film. Gerçek bir olayın beyaz perdeye aktarımı. 7,5 veya 8 verilebilecek düzeyde. Benim gibi tüplü dalış yapanlar filmdeki detayları, riskleri ve olabilecek muhtemel sorunları ön göreceklerdir. Filmde de buna deyinmişler. Bu filmden sonra aslında 2021 de bu kurtarmanın bir belgeselinin çekildiğini öğrendim. (The Rescue) https://www.imdb.com/title/tt9098872/ Filmde olmayan bazı detayları bu belgeselde daha net görebildim. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Hatta zamanınız varsa hem belgeseli hem filmini izleyin. Hangsini önce izlediğinizin bi önemi yok. 21 Ekim 2023 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi linkler eklendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 o kurtarma olayında birçok şaibe var diyorlardı Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 22 Ekim 2023 Paylaş 22 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: o kurtarma olayında birçok şaibe var diyorlardı "Şaibe" muhtemelen kurtama yöntemi için denmiştir. Filmde ve belgeselde de zaten bunun riski, daha önce hiç kimsenin denemediği ve ölüm riskinin çok yüksek oldugu söyleniyor. Gorevlinin yetkili kişiye gidip "önümüzde iki seçenek var, ikisi de kötü. Ama biri diğerinden daha kötü" demesi, işlerin içinden çıkılmaz bi halde olduğunun kanıtıydı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim 2023 Paylaş 22 Ekim 2023 yok mahsur kalmaları hakkında, bulup seyredeyim Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 En Derin Nefes - The Deepest Breath https://www.imdb.com/title/tt24132732 Gerçek yaşamdan bir belgesel. Tek nefeste 100 metreden derine dalmak, 11 kat basınç yemek, geri dönüşte kalan nefesi idareli kullanmak.... Bunların hepsini yapanlar var ve izlemek oldukça ilginç. Sonu çok pis ters köşe yaptı beni. Puanlamam gerekirse 7,5 veya 8 verebilirim. 3 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 25 Aralık 2023 Paylaş 25 Aralık 2023 Moonfall https://m.imdb.com/title/tt5834426/?ref_=ext_shr_lnk Ben bi hata edip izledim siz o hataya düşmeyin. İmdb puani 5.1 ama ben en fazla 3 veririm o da Halle Barry hatırına. Film neresinden tutarsan elinde kalıyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Green Book adlı film güzel bir yol hikayesi filmi. Bir piyanist ve şoförlüğünü yapan bir adamı hikayesi. Filmdeki bir benzetme de aklıma bizim şantörler geldi. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 22 Şubat Paylaş 22 Şubat (düzenlendi) geçen hafta the grand tour'un 5. sezon, 3. bölümü yayınlanmıştı: sand job. neyse anca açtım, izlemeye başladım ama 136 dakika olunca ara verme ihtiyacı hissettim, yaşlanmışım iyice ilgilileri vardır illaki, duyurulur: https://www.primevideo.com/region/eu/detail/0OMJJHQSXAM3COTIBTQDKZ4TK4/ref=atv_dp_share_cu_r 22 Şubat tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi edit:imla 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Temel program dışına çıktılar ancak yine de iyi gidiyorlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Filmlerdeki gibi eski ortaklar yeni işler istedikleri gibi gitmeyince tekrar eski işlerine geri dönmüşler. Richard hammond bir ara fen işlerine iyi merak salmıştı. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Bu aralar Kore filmlerine sarmış durumdayım. Parazit / Parasite, (Zaten efsaneler arasına girmiş durumda 3. defa izledim.) Hizmetçi / The Haindmaiden (Erotik sahneleri olan bir film ancak, Grinin 50 tonu gibi basit bir film değil) Cinayet Günlüğü / Memories of Murder (Polisiye, farklı bir filmdi, son sahne şahane) Sözün Değeri / Ode to My Father (Gözyaşlarınıza hazır olun) Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Jason abinin filmdeki adı Türk.. Garip bir film beğendim mi güldüm mü beğenmedim mi anlayamadım.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Umut Taşlı yazdı: geçen hafta the grand tour'un 5. sezon, 3. bölümü yayınlanmıştı: sand job. neyse anca açtım, izlemeye başladım ama 136 dakika olunca ara verme ihtiyacı hissettim, yaşlanmışım iyice ilgilileri vardır illaki, duyurulur: https://www.primevideo.com/region/eu/detail/0OMJJHQSXAM3COTIBTQDKZ4TK4/ref=atv_dp_share_cu_r ne ara yayınlandı kaçırmışım Servet Aydın yazdı: Temel program dışına çıktılar ancak yine de iyi gidiyorlar diğerinin evini havaya uçurdu adamlar, temel program derken? böyle patlamalı uçmalı şeyler normal değil söliim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Çağlar Bayur yazdı: ne ara yayınlandı kaçırmışım diğerinin evini havaya uçurdu adamlar, temel program derken? böyle patlamalı uçmalı şeyler normal değil söliim Arabalar teknoloji yanlama komiklikler şakalar filan Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Servet Aydın yazdı: Arabalar teknoloji yanlama komiklikler şakalar filan Çağlar Bayur yazdı: ne ara yayınlandı kaçırmışım diğerinin evini havaya uçurdu adamlar, temel program derken? böyle patlamalı uçmalı şeyler normal değil söliim Herşey 1:20' de başladı. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Çağlar Bayur yazdı: ne ara yayınlandı kaçırmışım diğerinin evini havaya uçurdu adamlar, temel program derken? böyle patlamalı uçmalı şeyler normal değil söliim abi bu bölümde de var anormal bi şeyler, normal anormal oldu artık zaten programda. jeremy'nin çiftliğini bekliyorum asıl, saçmasapan ırkçılık falan yapmıştı ama 3. sezon gelecekti en son Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Serkan Toker yazdı: Jason abinin filmdeki adı Türk.. Garip bir film beğendim mi güldüm mü beğenmedim mi anlayamadım.. Mükemmel bir film bence. Ateşten kalbe akıldan dumana diye bir film daha var buna benzer şahane. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Mehmet Yeter yazdı: Filmlerdeki gibi eski ortaklar yeni işler istedikleri gibi gitmeyince tekrar eski işlerine geri dönmüşler. Richard hammond bir ara fen işlerine iyi merak salmıştı. hammond bayağıdır programla beraber yürütüyordu hocam fen işlerini, hepsinde var gerçi bi şeyler. üçü de şeytan tüylü. yalnız yakın zamanda şöyle rezalet bi işleri var mythbusters'tan tory belleci ile, uzak durmak lazım: the great escapists 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: PK Bir hint filmi Aamir Khan varsa o film izlenir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Umut Taşlı yazdı: jeremy'nin çiftliğini muhteşem o , ekti biçti süt sağdı yıl sonu karı 140 pound...... Servet Aydın yazdı: Arabalar teknoloji yanlama komiklikler şakalar filan patlatmadan olmaz 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Ford, Jeremy' e yeni GT' yi satmamıştı sanırım. Öyle bir haber hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts