Evren Erakçora 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Yurdaer Elay yazdı: Minimalist bir yaşam ve minimum maliyet ile bir Super Cub alıp mutlu olayım dedim, yenisi yokmuş ikinci elleri de minimum 35 bin civarında. Bisiklet tek çözüm gibi, sağlıklı yaşam da cabası O bile lüks oldu, bir arkadaşım dede motoru derdi bunlara 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Yurdaer Elay yazdı: Minimalist bir yaşam ve minimum maliyet ile bir Super Cub alıp mutlu olayım dedim, yenisi yokmuş ikinci elleri de minimum 35 bin civarında. Bisiklet tek çözüm gibi, sağlıklı yaşam da cabası Cruze olmuş 120 bin. Sadece 2 yılda 40 binden 120 bine ulaşmış. Bu benim senin suçu değil. En azından 27 tl ye adana kebabı yemek mümkün. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: En azından 27 tl ye adana kebabı yemek mümkün. gerçek kebap ise maliyeti olur o anca, trançtan zırh bıçağı ile yaparsa, 300 gr etin maliyeti min 27 olur, bulguru sebzesi pişirmesi hariç. elektrik yanacak sgk stopaj ödenecek mal sahibi kapıda kira için mahkeme açmış bekliyorken. 1 Yorum bağlantısı
Önder Başböyük 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 "Katil Avcısı" Denizaltı Savaş filmi sürükleyici Netflix te mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 (düzenlendi) Yurdaer Elay yazdı: Minimalist bir yaşam ve minimum maliyet ile bir Super Cub alıp mutlu olayım dedim, yenisi yokmuş ikinci elleri de minimum 35 bin civarında. Bisiklet tek çözüm gibi, sağlıklı yaşam da cabası Ülkemizde 49 cc super cup street yok. Olsa en fazla 10 15 bin olurdu 14 Mayıs 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Zindan Adası (Shutter Island) diye bir film izlemiştim, olmadı ikinciye izlemiştim anlayabilmek için. Çor çocuk gürültüsü ile telfeon ile ara ara mesajlaşarak izlenebilecek bir film değil ne desem Spoiler'a girer. Pür dikkat izleyin seveceksiniz. Leo oynuyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Çağrı Alaf yazdı: Zindan Adası (Shutter Island) diye bir film izlemiştim, olmadı ikinciye izlemiştim anlayabilmek için. Çor çocuk gürültüsü ile telfeon ile ara ara mesajlaşarak izlenebilecek bir film değil ne desem Spoiler'a girer. Pür dikkat izleyin seveceksiniz. Leo oynuyor. Akıl oyunları ile benzer bir yapıya sahip bir film. Ben de tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Mehmet Yeter yazdı: Akıl oyunları ile benzer bir yapıya sahip bir film. Ben de tavsiye ederim. Aha spoilerin kralı gelmiş bile İkisinde de hikaye öyle güzel işlenmiş ki adamın yaşadığı şeyi izleyici olarak sen de yaşıyorsun ve inanamıyorsun/ ayırt edemiyorsun. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Bunun için yeni konu açılmaz sanırım, burada güzel reklamları da paylaşabiliriz. Ben başlıyorum; Mercedes Intelligent Drive seyrettiğim en güzel reklam olabilir https://www.youtube.com/watch?v=nLwML2PagbY Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Çağrı Alaf yazdı: Bunun için yeni konu açılmaz sanırım, burada güzel reklamları da paylaşabiliriz. Ben başlıyorum; Mercedes Intelligent Drive seyrettiğim en güzel reklam olabilir https://www.youtube.com/watch?v=nLwML2PagbY Bence yeni konu açılabilir. Hatta belki de vardır. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Eyüp Çetin yazdı: Hatta belki de vardır. Ben biraz anahtar kelimeden bakındım ama bir şey bulamadım belki aşağılardadır Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Çağrı Alaf yazdı: Ben biraz anahtar kelimeden bakındım ama bir şey bulamadım belki aşağılardadır Vardı daha bir kaç ay öncesine kadar da gayet canlı bir konuydu ama sonra bir kaç karikatür yüzünden başımız belaya girince (telif) benzer şeyleri komple kaldırdık malesef. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Ben 5 yıl aradan sonra kaldığım yerden Naruto Shippuuden başladım . 414 bölümdeyim. Naruto ney derseniz. : https://youtu.be/15yOE1doxaI Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 5 Haziran 2021 Paylaş 5 Haziran 2021 Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. "The invisible guest" filmini az önce netflixde izledim. Harika film çok beğendim. Suç, drama türünde keyifle izlenebilecek, akıcı, sürükleyici bir film. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Haziran 2021 Paylaş 6 Haziran 2021 Dün akşam kız kardeşler filmini izledim. Bizim memlekette böyle köyler veya böyle adetler varmı bilemedim. Bizim sivasda yok böyle bişi. Ama film gectiği bölge neresi, oranın özelinde bakmak lazım. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 17 Haziran 2021 Paylaş 17 Haziran 2021 Az önce karışık bir olay konusunu okuyunca aklıma bu film geldi. Özellikle öğretmen arkadaşların izlemesini tavsiye ediyorum. İftiraya uğrayan bir öğretmenin başından geçenleri konu ediyor. Fatih Mehmet Uslu yazdı: Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. "The invisible guest" filmini az önce netflixde izledim. Harika film çok beğendim. Suç, drama türünde keyifle izlenebilecek, akıcı, sürükleyici bir film. Müthiş bir film. Orjinal adı Contratiempo. Buna benzer "El Cuerpo" filmini de izlemenizi öneririm. 4 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Çağrı Alaf yazdı: Bunun için yeni konu açılmaz sanırım, burada güzel reklamları da paylaşabiliriz. Ben başlıyorum; Mercedes Intelligent Drive seyrettiğim en güzel reklam olabilir https://www.youtube.com/watch?v=nLwML2PagbY O zaman ben de şunu bırakayım. İthafen https://www.youtube.com/watch?v=dDXWLl2er28 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Aydın Sert yazdı: O zaman ben de şunu bırakayım. İthafen https://www.youtube.com/watch?v=dDXWLl2er28 İcraatlerden şaşmayalımm https://www.youtube.com/watch?v=SHkrXm2-w0g Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Eyüp Çetin yazdı: Az önce karışık bir olay konusunu okuyunca aklıma bu film geldi. Özellikle öğretmen arkadaşların izlemesini tavsiye ediyorum. İftiraya uğrayan bir öğretmenin başından geçenleri konu ediyor. Müthiş bir film. Orjinal adı Contratiempo. Buna benzer "El Cuerpo" filmini de izlemenizi öneririm. Bu adamın tipini gördükçe acıkıyorum. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Çağrı Alaf yazdı: Bu adamın tipini gördükçe acıkıyorum. Yoksa kasap olduğu filmi mi aklına geliyor? 😊 İzlemeyen varsa onu da tavsiye ederim çok ilginç bir film. Mads Mikkelsen en sevdiğim oyunculardan biri. Filmleri de çok iyi. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Eyüp Çetin yazdı: Yoksa kasap olduğu filmi mi aklına geliyor? 😊 İzlemeyen varsa onu da tavsiye ederim çok ilginç bir film. Mads Mikkelsen en sevdiğim oyunculardan biri. Filmleri de çok iyi. Abi tam hatırlamıyorum diziydi sanırım insanları zekice katledip yiyordu yamyamlık faaliyetleri gösteriyordu. Hiç israfta etmiyordu 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Çağrı Alaf yazdı: Abi tam hatırlamıyorum diziydi sanırım insanları zekice katledip yiyordu yamyamlık faaliyetleri gösteriyordu. Hiç israfta etmiyordu Benim bahsettiğim bu film. Anlatırsam spoiler olur. Ben çok sevdim. Tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 (düzenlendi) netflis code. Bu belgeseli, rakamlara sayılara meraklıysanız seyrediniz 18 Haziran 2021 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Daha önceden izlemiştim. Dün TRT2'de denk geldim ve yeniden baktım. Harika bir film. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Eyüp Çetin yazdı: Bunu üçüncü sezona kadar izledim orda kaldı. Sonunu merak ediyorum ama bir yerden sonra sıkmıştı beni. Neden olduğunu söylersem spoiler olur Tamamını bitirdim..Tavsiye ederim..10 numara diziymiş.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts