Sani Gerşon 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Az evvel Midnight Sky'ı izledim. Hikaye çok güzel lakin keşke biraz daha detay, biraz daha düzgün sonu olsaydı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Tenet filmini izledim. Harika konusu vardı. Kurgu muhteşem. Uçağa çok üzüldüm. Eski püskü 747 idi ama, neyse Crysler sebring donması çok ilginç bir ayrıntı idi. Ama adama üzüldüm. Yazık oldu. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Ali Darbaz yazdı: Tenet filmini izledim. Harika konusu vardı. Kurgu muhteşem. Uçağa çok üzüldüm. Eski püskü 747 idi ama, neyse Crysler sebring donması çok ilginç bir ayrıntı idi. Ama adama üzüldüm. Yazık oldu. Nolan filmiymiş, güzeldir tabii. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: How to get away with murder Kısa sürede son sezon olan 6 ya geldik, kurgu güzel ama sonlara doğru tekrara düştü tabi. Dün gece 3 buçukta bitirdik eşimle. sonlarda epey şaşırttı, tavsiye ederim. Not: Biraz (epey) LGBT var 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Güzel bir aksiyon, gerçek olaylardan alınmış bir film. Bazı sahneler ülkemizde geçiyor. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Vodafone tv de ara ara film kanallarında denk geldiğim kanallardan biri "Haysiyet Kolonisi" baş rollerinde Emma Watson'ında rol aldığı bir film. Bir toplama kampında yaşananları anlatıyor. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 Evren Erakçora yazdı: Güzel bir aksiyon, gerçek olaylardan alınmış bir film. Bazı sahneler ülkemizde geçiyor. Bu çok güzel bir film. Zaten İran olarak geçen sahneler Türkiye'de çekilmiş. Türk oyuncular da var. Evren Erakçora yazdı: Green Book(Yeşil rehber) çok güzel. 3 Oscarlı Muhteşem bir film. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 Eyüp Çetin yazdı: Bu çok güzel bir film. Zaten İran olarak geçen sahneler Türkiye'de çekilmiş. Türk oyuncular da var. Muhteşem bir film. Beğenilerimiz benziyor demek ki. Sevmeyen de çok fazladır. Sinemanın güzelliği bu bence, herkes farklı yorumluyor ,herkesin bir fikri oluyor bir filmle ilgili. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 Sani Gerşon yazdı: Tenet izledim dün. Full aksiyon olup hiç bir şeyi anlatamamış tek film olmaz özelliği var sanırım. İzleyenlerin yarısı filmin mükemmel yarısı ise çok kötü diyor. Ben ikinci gruptayım. Mükemmel diyenlerin de anladıklarını anlatabildiğini görmedim. Bu arada Nolan, kendisi de filmi anlamanın zor olduğunu bir röportajda söylüyor. Filmin bilimsel gerçeklere dayalı olduğundan bahsedenler var ama bunu filmde görmek isterdim. Film hiçbir bilimsel bir anlatım içermiyor. Evren Erakçora yazdı: Beğenilerimiz benziyor demek ki. Sevmeyen de çok fazladır. Sinemanın güzelliği bu bence, herkes farklı yorumluyor ,herkesin bir fikri oluyor bir filmle ilgili. Hocam meslektaş olduğumuz içindir belki de. 😊 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Ocak 2021 Paylaş 2 Ocak 2021 (düzenlendi) Bu filmi öneririm. Başrolde Mads Mikkelsen oynuyor. Bir grup öğretmenin içki içmenin bireyde ki yansımalarını gözlemleme üzerine kurulu bir senaryosu var. 2 Ocak 2021 tarihinde Eyüp Çetin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Midvay adlı filmi izledim. Tavsiye ederim. Filmin iki versiyonu mevcut biri 1976 yapımı diğeri ise 2019 yapımı. 1976 yapımı olan imdb'den 6.8 alırken diğeri 6.7 almış. 2019 yapımı olan: https://www.imdb.com/title/tt6924650/ 1976 yapımı olan: https://www.imdb.com/title/tt0074899/ 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Hint filmi sevenlere Happy New Year diye güzel bir filmleri var. Tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kaya 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Peak blinders derim dizi olarak özellikle kostümler müthiş 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 12 Ocak 2021 Paylaş 12 Ocak 2021 Yeni yapım filmlerden Old Guard izledim . imdb puanı 6.6 gösteriyor ama fena bir film değildi. Bence bu puandan daha fazlasını hakediyor. Charlize Theron başrolde. https://www.imdb.com/title/tt7556122/?ref_=nv_sr_srsg_0 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ocak 2021 Paylaş 12 Ocak 2021 Öner Kurukuz yazdı: Yeni yapım filmlerden Old Guard izledim . imdb puanı 6.6 gösteriyor ama fena bir film değildi. Bence bu puandan daha fazlasını hakediyor. Charlize Theron başrolde. https://www.imdb.com/title/tt7556122/?ref_=nv_sr_srsg_0 Baklava yediği film değilmi. 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 12 Ocak 2021 Paylaş 12 Ocak 2021 Ali Darbaz yazdı: Baklava yediği film değilmi. Evet Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak 2021 Paylaş 12 Ocak 2021 bol reklamı gelen TENETE izleme gafleti ile 2 saatimi çöpe atmış oldum, uzun durunuz zamana yazık 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Ocak 2021 Paylaş 12 Ocak 2021 Bu sefer filmden ziyade bir youtube kanalı tavsiye etmek istiyorum. Kanalın ismi "Bilmemen Ayıp Sinema" filmler, oyuncular ve yönetmenler hakkında çok güzel içerikler toplayı paylaşım yapıyorlar. Anlatan kişinin de bu işin içinde olan birisi olması sebebiyle severek takip ettiğim bir kanal. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Ocak 2021 Paylaş 12 Ocak 2021 Öner Kurukuz yazdı: Yeni yapım filmlerden Old Guard izledim . imdb puanı 6.6 gösteriyor ama fena bir film değildi. Bence bu puandan daha fazlasını hakediyor. Charlize Theron başrolde. https://www.imdb.com/title/tt7556122/?ref_=nv_sr_srsg_0 Metascore daha önemli bir kriter bence. Oradan iyi bir puan almış. Ama imdb de az çok fikir verir film kalitesiyle ilgili. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Ocak 2021 Paylaş 12 Ocak 2021 The prestige eski galiba ama seyredilmediyse tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Ocak 2021 Paylaş 31 Ocak 2021 50 m2 izliyorum. Soluksuz 6 bölüm izledim. Servet adında bir mafya babası var. Aklıma hep @Servet Aydın geliyor 7 8 bölümleride izleyecem birazdan 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Yıllar sonra açtım izledim. Zamanında vcd dvd arası kalitede izlemiştim. Şimdi 4 K kalitede izleyince insan şöyle bir geçmişi düşünüyor. Veritec Vf-0 Phonix , Rusların Sukhoi Valkyrie Sv-51 ile savaştığı son bölüm harikaydı. İzlemeyenler için tavsiye ederim. Macross Zero Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 10 Şubat 2021 Paylaş 10 Şubat 2021 The man fromm earth filmini izledim geçenlerde. Filmin neredeyse tamamı aynı ortamda geçmesine rağmen hiç sıkılmadan izledim. Geçmişten bu yana ölmeden yaşayan ve yaşamaya devam eden bir adamı anlatıyor. Adam bu gerçekliğe arkadaşlarını inandırmaya çalışıyor falan, ama aradaki diyaloglar ve beyin fırtınası çok sürükleyici. 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Şubat 2021 Paylaş 10 Şubat 2021 Fatih Mehmet Uslu yazdı: The man fromm earth filmini izledim geçenlerde. Filmin neredeyse tamamı aynı ortamda geçmesine rağmen hiç sıkılmadan izledim. Geçmişten bu yana ölmeden yaşayan ve yaşamaya devam eden bir adamı anlatıyor. Adam bu gerçekliğe arkadaşlarını inandırmaya çalışıyor falan, ama aradaki diyaloglar ve beyin fırtınası çok sürükleyici. Güzel filmdir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Şubat 2021 Paylaş 10 Şubat 2021 Fatih Mehmet Uslu yazdı: The man fromm earth filmini izledim geçenlerde. Filmin neredeyse tamamı aynı ortamda geçmesine rağmen hiç sıkılmadan izledim. Geçmişten bu yana ölmeden yaşayan ve yaşamaya devam eden bir adamı anlatıyor. Adam bu gerçekliğe arkadaşlarını inandırmaya çalışıyor falan, ama aradaki diyaloglar ve beyin fırtınası çok sürükleyici. Bu film Trt3 de çok çok eski zamanda izlemiştim. Adam her 30 40 senede bir kimlik ve mekan değiştirmek zorunda kalıyordu. Bunuda arkadaşlarına anlatmaya çalışıyordu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts