H.Cenk Bayrakçı 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Serkan Toker yazdı: Jason abinin filmdeki adı Türk.. Garip bir film beğendim mi güldüm mü beğenmedim mi anlayamadım.. Jason değildir o, İlkaydır. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Şubat Paylaş 23 Şubat H.Cenk Bayrakçı yazdı: Jason değildir o, İlkaydır. yokluk o derece mi vahim sektörde 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 8 Mart Paylaş 8 Mart (düzenlendi) Geçen izledim, oyunculuklar güzel, bütçe dar, verilmek istenen mesaj güzel ama kurguyu sevemedim. Anlatmak istediklerini anlatamamışlar ve hikayede kopuk noktalar vardı. Zorlama olmuş, evet insanoğlu tüketiyor ve bunu bilinçsizce yapıyor üstelik kötüyüz de ancak bi Platform filmi kadar mesaj ve sembolizm yoktu içerisinde. Bir yerden sonra bitsin diye izledim. Bu ise tek kelime ile harikaydı. Yine oyunculuklar şahaneydi birkaç yerde ayarında zıplatacak kalitede korku efekti vardı. Alpaçino'nun Şeytan Monoloğu filmi bambaşka bir yere taşımış. Look but don't touch, touch but don't taste, taste but don't swallow. Tek kelime ile harika. 8 Mart tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Aytac Sakal yazdı: Bilindik bir Hikaye , Miura. En kısa zamanda izlemek istiyorum. Az önce bunu izledim hoşuma gitti. Tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Akşam Gladyatör’ü bi daha izledim ve İmparator babasını katledip yerine geçen ve ilk icraat olarak sevilen general Maksimus ve ailesinin katlini emreden Commodus’a bi ayar oldum bi ayar oldum anlatamam. 2 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Emre Şimşek yazdı: Gladyatör Efsanelerdendir. Aklıma geldi. Şunu izlemeliyim tekrar, tekrar ve tekrar... Esaretin Bedeli. 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Çocukken Babam, Toranaga ile, Anjinsan arasındaki dialogları anlatırdı. Çok severdim. James Clavell' in romanı ve 80' lerde yayınlanmış bir dizi. Japonya' nın 1600' lü yıllardaki yapısını ve batı devletlerinin sömürge planlarını anlatmaktadır. Kilisenin siyasal üstünlüğü de konu edilmiştir. Şimdi, 10 bölümlük mini dizi olarak tekrar yayınlandı ve bitti. Tabi internetten izlemek kolay. G.O.T. kalitesinde, hatta daha bile yüksek. Keşke mini dizi olmasaydı. Shogun. Ve bir dizi önerim de Marco Polo. Ünlü gezgin ve tüccar Marco Polo' nun, Moğol İmparatoru Kubilay Han ile yaşadıklarından esinlenilen bir dizi. 3 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs bu ayın başında clarkson's farm'ın 3. sezonu gelmişti, izledim, yazmayı unutmuşum. https://www.imdb.com/title/tt10541088/ içinde jezza olan çoğu şey gibi bu sezon da -fazla dram yüklenmiş bir bölüm hariç- mükemmeldi. onda da kız arkadaşı öne çıkmış, ağlayıp zırlamalar vs ama neyse, meraklısına duyurulur. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Yapay zeka konulu filmleri seviyorum. Arşiv güzeldi mesela. Birde Johnny Deep transcendence Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Yapay zeka konulu filmleri seviyorum. Arşiv güzeldi mesela. Birde Johnny Deep transcendence Şimdi açacağım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Müzikleri de güzel bu arada. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Film değil ama bulursanız izleyin, Bir Güney Kore dizisi "Mouse". Çok sürükleyici. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Müzikleri de güzel bu arada. 5+1 bugünler için 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Yapay zeka konulu filmleri seviyorum. Arşiv güzeldi mesela. Birde Johnny Deep transcendence Böyle bir ters köşe beklemiyordum . Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Çocukken Babam, Toranaga ile, Anjinsan arasındaki dialogları anlatırdı. Çok severdim. James Clavell' in romanı ve 80' lerde yayınlanmış bir dizi. Japonya' nın 1600' lü yıllardaki yapısını ve batı devletlerinin sömürge planlarını anlatmaktadır. Kilisenin siyasal üstünlüğü de konu edilmiştir. Şimdi, 10 bölümlük mini dizi olarak tekrar yayınlandı ve bitti. Tabi internetten izlemek kolay. G.O.T. kalitesinde, hatta daha bile yüksek. Keşke mini dizi olmasaydı. Shogun. Ve bir dizi önerim de Marco Polo. Ünlü gezgin ve tüccar Marco Polo' nun, Moğol İmparatoru Kubilay Han ile yaşadıklarından esinlenilen bir dizi. +1 Çok iyidir. Başrolde Hiroyuki Sanada oynuyor. Bu adam bu rolleri çok iyi oynuyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Tamer Topaç yazdı: İlkay Başaran yazdı: Yapay zeka konulu filmleri seviyorum. Arşiv güzeldi mesela. Birde Johnny Deep transcendence Böyle bir ters köşe beklemiyordum . Genişlet Dm Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 4 Haziran Paylaş 4 Haziran (düzenlendi) Tetris... https://www.imdb.com/title/tt12758060/?ref_=fn_al_tt_1 Oyunun hikayesini az çok biliyorum, daha önce de bazı kaynaklardan okumuştum. Film benim çok hoşuma gitti, O dönemin Sovyetlerini çok güzel yansıtmışlar. Toby Jones dışındaki oyuncuları daha önce görmemiştim ama çok yakışmışlar role. Bazı anları oyundan bir sahne gibi yansıtmaları, konuyu "oyuncu bazında" ele almaları çok hoşuma gitti. 8/10 şeklinde bir puanlama yapabilirim. İyi film bulmanın zor olduğu bir dönemdeyken bu film açıkçası ilaç gibi geldi. 4 Haziran tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Öner Kurukuz yazdı: Tetris... https://www.imdb.com/title/tt12758060/?ref_=fn_al_tt_1 Oyunun hikayesini az çok biliyorum, daha önce de bazı kaynaklardan okumuştum. Film benim çok hoşuma gitti, O dönemin Sovyetlerini çok güzel yansıtmışlar. Toby Jones dışındaki oyuncuları daha önce görmemiştim ama çok yakışmışlar role. Bazı anları oyundan bir sahne gibi yansıtmaları, konuyu "oyuncu bazında" ele almaları çok hoşuma gitti. 8/10 şeklinde bir puanlama yapabilirim. İyi film bulmanın zor olduğu bir dönemdeyken bu film açıkçası ilaç gibi geldi. Hikayesi güzel. Sovyet bürokrasisinin soğuk yüzünü hissettiriyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Öner Kurukuz yazdı: Tetris... https://www.imdb.com/title/tt12758060/?ref_=fn_al_tt_1 Oyunun hikayesini az çok biliyorum, daha önce de bazı kaynaklardan okumuştum. Film benim çok hoşuma gitti, O dönemin Sovyetlerini çok güzel yansıtmışlar. Toby Jones dışındaki oyuncuları daha önce görmemiştim ama çok yakışmışlar role. Bazı anları oyundan bir sahne gibi yansıtmaları, konuyu "oyuncu bazında" ele almaları çok hoşuma gitti. 8/10 şeklinde bir puanlama yapabilirim. İyi film bulmanın zor olduğu bir dönemdeyken bu film açıkçası ilaç gibi geldi. Müthiş bir film. Benim de çok hoşuma gitmişti izlediğimde. Tetris'i dünyaya tanıtan adamın nasıl zorluklar yaşadığını, o dönemin sovyet yapısının nasıl olduğu vs.., oyunculuklar derken, inanılmaz beğendim. Game Boy oynamış herkes mutlaka izlemeli derim. Film için Tetris müziğini uyarlamışlar, anılarımız canlansın: 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Sani Gerşon yazdı: Game Boy oynamış herkes mutlaka izlemeli derim. Oynamayan yok ki. Mutlaka izleyeceğim. Ben bunu nasıl izlememişim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Az evvel Ferrari filmini izledim. İngilizce konuşup çakma İtalyan aksanı yapmaları, 1957'de yaşanan bir yarışın bir çok noktasında tarihi hatalar yapmaları, güzelim Penelope Cruz'un tüm film ruh gibi takılması ile maalesef benden geçer not alamadı. Ferrari çok daha güzel anlatılabilirdi. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Sani Gerşon yazdı: Az evvel Ferrari filmini izledim. İngilizce konuşup çakma İtalyan aksanı yapmaları, 1957'de yaşanan bir yarışın bir çok noktasında tarihi hatalar yapmaları, güzelim Penelope Cruz'un tüm film ruh gibi takılması ile maalesef benden geçer not alamadı. Ferrari çok daha güzel anlatılabilirdi. İtalyan oyuncular var İngilizce konuşurken haliyle aksanları italyancaya kaymış olabilir. Filmde Ferrari'yi anlatmak değilbence sadece Ferrari'nin bir dönemine odaklanmışlar. Ben beğendim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts