İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk3 Mercek Modifiyesi.

Misafir

Recommended Posts

Tayfun Kalcı

Allah allaaaaaah, bizimki ne?

Sen önce bi araba kullanda, tenekeni şutla, sonra bi daha konuşalım :D

Forumdaki herkese sesleniyorum, yeni renault'lar sizin tüm bakış açınızı değiştirecek. Yeterki bi kullanın ;)

Ersen, sen gülme! Şurupçu, nolcek :D

Şirket aracım 2011 model Reno Fluence ama hafta sonu ilk fırsatta mondime koşuyorum.Amerikan kasının verdiği keyifte güvenlik hisside 5 yıldız ötesi.Rüzgarla savrulan arabanın 10 yıldızı da olsa bu beni çok tedirgin etmeye yetiyor. :tongue:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
(düzenlendi)

Şirket aracım 2011 model Reno Fluence ama hafta sonu ilk fırsatta mondime koşuyorum.Amerikan kasının verdiği keyifte güvenlik hisside 5 yıldız ötesi.Rüzgarla savrulan arabanın 10 yıldızı da olsa bu beni çok tedirgin etmeye yetiyor. :tongue:

Fluence'ı arabadan saymıyorum. Lütfen :)

Ayrıca mondeo'nuz amerikan değil, olsa olsa en fazla ispanyol'dur.

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Sani bu naylonu alınca seni çok ciddi görüyorum harbiden seni etkilemesine daha fazla izin verme bir reklam varya eve girince karşısında sinirli bir bayan ve kim bu kadın diyor ya o durumlara düşme yani. :biggrin::tongue::D

oktay abi bende mercekleri değiştirmek isterim.O kadar havuç yedim ama gece kullanımı hala çok kötü yeni yerinde bu arada hayırlı olsun.

Sağolasın :good1:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Harika olmuş, orjinaller neden bu kadar az aydınlatır, kim buna onay vermiş anlamam

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Harika olmuş, orjinaller neden bu kadar az aydınlatır, kim buna onay vermiş anlamam

o zaman o tip mercekler modaydı :p bakınız vectra B

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Hella öyle bi kitlemişki farları :) acısını müşteriden çıkarmış ford :p

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Oktay ellerine sağlık, yine mükkemel çalışma. benim emanetleri unutma, ayın 12 sinde Ankaradayım. ;)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani bu naylonu alınca seni çok ciddi görüyorum harbiden seni etkilemesine daha fazla izin verme bir reklam varya eve girince karşısında sinirli bir bayan ve kim bu kadın diyor ya o durumlara düşme yani. :biggrin::tongue::D

Araba beni bozamaz :)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Lokman abi aklımdasın :good1:

Buğün sabah farları sahibine teslim ettim.Takarak ve duvar resmi alarak tabiki.Çok mennun kaldı ve gerçekten begendğini söyledi.Defalarca resim çekti yollamış bana.İşte bir kaça resim daha.

Yaklaşık 20 metre civarından fakat araç biraz yan duruyordu.

17.jpg

Biraz daha yakın mesafe.

18.jpg

Araç içinden.

24.jpg

Bunlarda farlardan ziyade Mondeo aselatinden kareler. :good1::biggrin:

19.jpg

20.jpg

23.jpg

22.jpg

21.jpg

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Ellerinize sağlık. Ne kadar güzel olmuş. Bu işi mesleki olarak da yapıyor musunuz?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi eline koluna sağlık. Yakında senin adın kesin Sürahi Usta'ya çıkar, benden söylemesi.! :D

Sabah sabah güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün :)

Yorum bağlantısı

Teşekkür ederim. :good1:

Sürahi nine vardı bizde sürahi usta oluruz :D :D :D :D

Artık bu iş mesleğim oldu gibi görünüyor. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi aydınlatmasi çok güzel görünüyor. Eline koluna sağlık. Yine döktürmüşsün. İnşallah benim ceviz kadar olan merceğim birgün büyür. O günü dört gözle bekliyorum. Bugün yağmurda görüş zayıftı. Sislerle idare ediyorum :( Ama normalde gayet iyi. İnşallah yazdan sonra bende mercek işine girerim. Bu araç inşallah 3 yıl daha bende bir sorun olmazsa.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sürahi usta, ilk fırsatta MkIII farı kargolayacağım sana, halojen tip olsa da olur mu?

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

:D Ustam farketmez. :good1:

Mehmet Emmi far için araç olarak sınıf atladım diye yazmış bence geç kalma. :tongue:

Onur hatırlarsan yapmayacagım demiştim ama büyük konuşmuşum mesleğim oldu.Çok fena haldede seviyorum uğraşmayı.Focus 2.5 bitti sayılır ben övünmek için değilde gerçekten çok iyi oldu.Son rütüşları kaldı paylaşacagım.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Şaşmaza yolun düşerse MkIII farı sorabilir misin, takip edebildiğim kadarı ile, Angara rakamları, bizden aşağıda oluyor?

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Çok güzel olmuş, mesleğinizin de hakkını veriyorsunuz tebrik ediyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Şaşmaza yolun düşerse MkIII farı sorabilir misin, takip edebildiğim kadarı ile, Angara rakamları, bizden aşağıda oluyor?

Ustam en son sorduğumda tekli fiyatı 100tl demişti pazarlık yapma şansım olabilir.

Teşekkür ediyorum.

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Ben de eski bir mk3 fari var xenonlu isteyene bedelsiz kargo alıcıya ait gonderebilirim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ustam en son sorduğumda tekli fiyatı 100tl demişti pazarlık yapma şansım olabilir.

Teşekkür ediyorum.

ÖM attım, mercekli far çalışmasına başlayalım, önümüz şenlensin

Ben de eski bir mk3 fari var xenonlu isteyene bedelsiz kargo alıcıya ait gonderebilirim

hangi taraf?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

:D Ustam farketmez. :good1:

Mehmet Emmi far için araç olarak sınıf atladım diye yazmış bence geç kalma. :tongue:

Onur hatırlarsan yapmayacagım demiştim ama büyük konuşmuşum mesleğim oldu.Çok fena haldede seviyorum uğraşmayı.Focus 2.5 bitti sayılır ben övünmek için değilde gerçekten çok iyi oldu.Son rütüşları kaldı paylaşacagım.

Abi Ahmet kirişin arabasını gördükten sonra ben kendi aracımın farında soğudum :( Dur birde Diyarbakır'da göreyim birde Nevşehir'de göreyim tamam zaten ondan sonra ben farı kapatıp gezerim herhalde :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...