Mehmet Ozyurek 27 Nisan 2013 Paylaş 27 Nisan 2013 Bugün niye köye gittiğin anlaşıldı 9.5 litremi olmuştu ortalamam Bu arada bende rampalarda dip gaz yapmadan aracı kullanmayı öğrendim. Yok yok.. torosla gittim köye.. araba yatıyor evin arkasında... Böyle daha ekonomik Kıyamadım dağa bayıra vurmaya, köyün belediye reisi Yurt dışında imiş.. Gelince benim bağın yollarını yapacak.. söz verdi.. Sen biraz gecikmişsin öğrenmek için 1 Yorum bağlantısı
Serkan Danış 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 ...Vites düşürmeden koltuğa yapıştırmayı da öğrendim ... Nasıl oluyormuş Emmi? Ben küçültmeden hiç yapamadım çok denedim ama manuele alınca da pek yapıştırmıyor, sadece gittiğin hıza göre, mesela 4.viteste manuelde kullanınca gaza yüklendiğinde araba seri bir şekilde hızlanıyor ama vites küçültüp yaptığı gibi olmuyor.? Oktay bey, Bu bizim mondeoların uzun far ve kısa farların mercek modifiyesi yapıldığında etkilenmeyecek şekilde Angel takılırsa diyelim ki, kısa mercekğin etrafına kaç mm.lik, uzun farın etrafına kaç mm.lik angel halka gerekir? Yorum bağlantısı
Akan Belen 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 Ben işi sühaya bıraktım. Nasıl uygun görürse kendisi karar verip yapar. UStanın işine karışmam ben Sadece merak ettiğim için sordum. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Işık olayında cahilim kusura bakmayın Doğru sen karışma Süha'nın işine en iyisini yapacaktır zaten Emmi ya bir gelde buralara nasıl kullanıyorsun görelim aracı.Ben burda bırak 8-9 u 12 nin altına düşüremedim ortalamayı.Saf şehiriçi şekilde.Dün yine ışık yandı 100 tl lik BP 175 km bitti kalan menzil yine 80 di.Gittim Shell gtl aldım bende Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 Doğru sen karışma Süha'nın işine en iyisini yapacaktır zaten Emmi ya bir gelde buralara nasıl kullanıyorsun görelim aracı.Ben burda bırak 8-9 u 12 nin altına düşüremedim ortalamayı.Saf şehiriçi şekilde.Dün yine ışık yandı 100 tl lik BP 175 km bitti kalan menzil yine 80 di.Gittim Shell gtl aldım bende Usatanın, arvadın, Allah'ın işine karışmam. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2013 Yazar Paylaş 28 Nisan 2013 (düzenlendi) Angel halka için ölçüm almadım.Bana sürekli sorulmasına rağmende aklımada hiç gelmedi dogrusu. Benden angel halka için çalışma yapmamı çok istiyorlar ama basit angel halka çalışması için kimseye tavsiye etmiyorum.Birde farın uzun kısa hüzmesininde yassı olmasıda bu işin boyutunu değiştiriyor. Ben çok yakıştıramıyorum nedense.Fakat adam gibi yapılıncada çirkin olacagınıda düşünmüyorum.Yeni model Bmw araçlarda büyük ve küçük halkalı angel model versiyon var.Bu tip orjinal model olmalıki ve işçilikte iyi olmalıki bu aracın farına yakışsın.Hali ile benim angel halka çalışmamda kullanacagım ledler den dolayıda olsa biraz pahalı çalışma oluyor. Israrcı olanlarada beni kurtaracak şekilde fiyat verdiğimde de zaten vazgeçiliyor.Vazgeçmeyip te yaptıran bir arkadaşımız çıkarsada bende sizde nasıl duruyor muş öğreniriz diye düşünüyorum 28 Nisan 2013 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Danış 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 (düzenlendi) Angel halka için ölçüm almadım.Bana sürekli sorulmasına rağmende aklımada hiç gelmedi dogrusu. Benden angel halka için çalışma yapmamı çok istiyorlar ama basit angel halka çalışması için kimseye tavsiye etmiyorum.Birde farın uzun kısa hüzmesininde yassı olmasıda bu işin boyutunu değiştiriyor. Ben çok yakıştıramıyorum nedense.Fakat adam gibi yapılıncada çirkin olacagınıda düşünmüyorum.Yeni model Bmw araçlarda büyük ve küçük halkalı angel model versiyon var.Bu tip orjinal model olmalıki ve işçilikte iyi olmalıki bu aracın farına yakışsın.Hali ile benim angel halka çalışmamda kullanacagım ledler den dolayıda olsa biraz pahalı çalışma oluyor. Israrcı olanlarada beni kurtaracak şekilde fiyat verdiğimde de zaten vazgeçiliyor.Vazgeçmeyip te yaptıran bir arkadaşımız çıkarsada bende sizde nasıl duruyor muş öğreniriz diye düşünüyorum Oktay Bey, eğer yeni bir mondeo farı açarsanız uzun ve kısa hüzme farın çapını ölçer misiniz benim için? Ben sadece merakımı gidermek için deneme yapacağım tümüyle tutturmadan görüntünün nasıl olacağını merak ediyorum. Bunun için de farı açmadan önce Angel temin etmem yada üretmem gerekiyor.Ama çap ölçüleri dışarıdan net şekilde ölçülebilecek gibi durmuyor 28 Nisan 2013 tarihinde Serkan Danış tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 Oktay Bey, eğer yeni bir mondeo farı açarsanız uzun ve kısa hüzme farın çapını ölçer misiniz benim için? Ben sadece merakımı gidermek için deneme yapacağım tümüyle tutturmadan görüntünün nasıl olacağını merak ediyorum. Bunun için de farı açmadan önce Angel temin etmem yada üretmem gerekiyor.Ama çap ölçüleri dışarıdan net şekilde ölçülebilecek gibi durmuyor Serkan buraya koydum birtane video bir bakarsan belki nasıl göründüğü hakkında bilgi sahibi olabilirsin. Ben Süha'ya sordum hocam hoş olmaz dedi tamam dedim http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235767-mondeo-isik-oyunlari/page__view__findpost__p__1914084 Çağlar abinin böyle bir konusu var. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/160264-mondeo-iii-xenon-mercekli-far-ve-angel-eye/ 1 Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 Bu gün içine su alan sağ farımı biraz tadilattan geçirdim. Etrafında olan siyah lastik artık parçalanıyordu ve sanki camla farın kasasının arası biraz açık gibiydi önce o arayı sıkıştırarak biraz daha kapattım. Sonra farın etrafını güzelce tek tarafı yapışkan olan süngerle kapattım. hemm far daha iyi oturdu kaputun altına, hemde titremesi kalmadı diyebilirim. Arka tırnaklardan bir tarafı kırık olduğu için oraya Oktay abim el yordamıyla biraz tadilat yapmıştı ama titriyordu en azından onun önüne geçtik... işte fotolar... Bagaj içinde led aydınlatma yapmıştım tam orta üst tarafa.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 Eline sağlık hocam. O plastik hepsinin sorunu. Bendeki de berbat durumda. Benim elektrikci birleşme yerine çok farklı bir lastik yapıştırdı. Mehmet Özyürek abim çok beğendi. Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 eğer lazım olursa elimde var biraz daha... kacuçuk gibi bendeki su almaz gibi içine... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 Nasıl oluyormuş Emmi? Ben küçültmeden hiç yapamadım çok denedim ama manuele alınca da pek yapıştırmıyor, Manuelde daha güzel hızlanıyor. Ayrıca unutma.. o bir jatco... Öğrenebilen bir vites kutusudur.. Gaza yedirerek basacaksın... Hasan Basri aradı bugün... Diyor ki.. Bir kaç ışıkta, dip gaz, arkayı dumana boğarak kalktım... Sonra sakinledim.. Ancak gördüm ki.. vitesin üçte olması gereken hızda, araç iki ile gidiyor... Yani, bu çılgın adam yine hızlanacak.. iyisimi hiç üçe almayayım demiş... Diyor.. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Danış 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 (düzenlendi) Manuelde daha güzel hızlanıyor. Ayrıca unutma.. o bir jatco... Öğrenebilen bir vites kutusudur.. Gaza yedirerek basacaksın... Hasan Basri aradı bugün... Diyor ki.. Bir kaç ışıkta, dip gaz, arkayı dumana boğarak kalktım... Sonra sakinledim.. Ancak gördüm ki.. vitesin üçte olması gereken hızda, araç iki ile gidiyor... Yani, bu çılgın adam yine hızlanacak.. iyisimi hiç üçe almayayım demiş... Diyor.. Evet Abi kesinlikle o bir jatco ve bir beyni var şaka bi yana sürüş stilini çok iyi hafızaya alıyor, hanım da okula git gel kullanmaya başladı haftanın 3 günü, o zamandan beri yakıt tüketimim arttı, ona rağmen benim kullanma stilimi unutmamış oluyor, bana verdiği tepkiler nerede vitesi düşüreceği nerede kompresyona gireceği aynı hiçbir değişme yok. 2. viteste çok sağlam bir kalkışı var onu ben de denedim tavsiye ederim tüm jatcolulara 29 Nisan 2013 tarihinde Serkan Danış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 (düzenlendi) Sayın yöneticim yakıt ve kullanım bilgilerinizi lütfen http://www.fordclubt...ilari-eksileri/ yada http://www.fordclubt...yakit-tuketimi/ Paylaşın ki bilgiler amacına ulaşsın :D 29 Nisan 2013 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Sayın yöneticim yakıt ve kullanım bilgilerinizi lütfen http://www.fordclubt...ilari-eksileri/ yada http://www.fordclubt...yakit-tuketimi/ Paylaşın ki bilgiler amacına ulaşsın :D Aynen yahu biran kendimi jatko konusunda sandım okurken.Bi baktım nasıl çıkarız karanlıktan aydınlığa konusundaymışım. Ben tüketim konusuna girmiyorum artık moralim bozuluyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Nisan 2013 Paylaş 30 Nisan 2013 eğer lazım olursa elimde var biraz daha... kacuçuk gibi bendeki su almaz gibi içine... Süha şu an yapıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 (düzenlendi) Evet sonunda farlarımdaki mercek değişimini yaptırdım.Kendi el emeğim göz nurum olsun isterdim ama o kadar da yetenek yok Süha kardeşim ellerine sağlık uzun uğraşlar sonucunda güzel bir çalışma ile farlarımı bitirdi ve gönderdi. Bugün elime ulaştı ve hemen montajını yaptırdım. Seni çok uğraştırdık. Hakkını helal et kardeşim. Bugün çektiklerim Araba baya kirli. Bugün birde fena yağmur yağdı. Resimlerde idare edin Tekrar ellerine sağlık Süha'cığım. 3 Mayıs 2013 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 (düzenlendi) Harika olmuş...ellerine sağlık süha...mk aynı resimlerden akşamda bekliyoruz 3 Mayıs 2013 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Gece kullanda bak bakalım Fena olmuş...ellerine sağlık süha...mk aynı resimlerden akşamda bekliyoruz Akşam bakayım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Çakıyorsa sorun yok Ama çok yakışıklı olmuş len Hani o resim vardı yaa, o caddede çekilmiş fotoğraf istiyoruz... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 1-Çakıyorsa sorun yok 2-Ama çok yakışıklı olmuş len 3-Hani o resim vardı yaa, o caddede çekilmiş fotoğraf istiyoruz... 1-Hemde nasıl çakıyor 2-Abi ben tas işini pek istemiyordum. Ama yıldızlı 10 numara olmuş. 3-Abi akşam çekerim inşallah 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 (düzenlendi) Bekliyoruz... 3 Mayıs 2013 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2013 Merco kapagı iyi olmuş.Mercek kapagıda,arka kapakta epey ugraştırmış belli. İyi günlerde kullan. Süha ustanında ellerine sağlık seninde cebine sağlık. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts