İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk3 Mercek Modifiyesi.

Misafir

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Çok yakışmış gerçekten, güzel günlerde kullan Mehmet :good1: Süha seninde ellerine sağlık kardeşim :bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu
(düzenlendi)

güzel olmuş... yanlız arka taraf bayaa bi uğraştırmış gibi... :nazar::good1:

tarihinde İrfan Aşcıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz

Mercek kapagı çok güzel olmuş. Sonuda Bi-Xenon ayrıcalıgına sizde kavuştunuz mehmet hocam güle güle kullanın . mercek olarak hella mı oldu bosch mu oldu. arka çıkıntıya bacacak olursak bosch gibi duruyor :):nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

:nazar:

Duvar fotosu isterük hocam :)

Merceksiz xenon kullananlar çatlasın :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Çok güzel bir çalışma olmuş. Süha Bey'in emeğine sağlık. Mehmet Bey size de hayırlı olsun. Bu modifiyenin sizin en çok istediklerinizden olduğunu bildiğim için duyduğumda çok sevindim ama titizliğinizi de bildiğimden resimleri görmem gerekiyordu. Umarım aydınlatması da tam istediğiniz gibi olur. Merakla bekliyorum diğer arkadaşlar gibi.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı

Yeni tip Hella diye yazmıştı galiba ama Mercek sanırım halojen tasına takılmış gibi :unsure2: .Mercek geride takıldığı için arka çıkıntı ondan dolayıdır diye gözlemledim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yeni tip Hella diye yazmıştı galiba ama Mercek sanırım halojen tasına takılmış gibi :unsure2: .Mercek geride takıldığı için arka çıkıntı ondan dolayıdır diye gözlemledim.

Bunlar Mehmet Kaya'nın farlar..

Orjinal xenon farlar ve bosch mercekler Oktay... Süha arka tarafı çok şişirmemek için orjinal yapıyı komple sökmüş..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mercek kapagı çok güzel olmuş. Sonuda Bi-Xenon ayrıcalıgına sizde kavuştunuz mehmet hocam güle güle kullanın . mercek olarak hella mı oldu bosch mu oldu. arka çıkıntıya bacacak olursak bosch gibi duruyor :):nazar:

Ben aslında pek kapaktan yana değildim. Ama bu kapak cidden çok hoşuma gitti. Süha'da çok güzel oturtmuş. Çok hoş olmuş. Gören hayran kaldı. :)

:nazar:

Duvar fotosu isterük hocam :)

Merceksiz xenon kullananlar çatlasın :)

Sani duvar fotosunda bir sorun var :) Yinede koyayımda. Ayar problemi oldu. Yinede koyayım.

Çok güzel bir çalışma olmuş. Süha Bey'in emeğine sağlık. Mehmet Bey size de hayırlı olsun. Bu modifiyenin sizin en çok istediklerinizden olduğunu bildiğim için duyduğumda çok sevindim ama titizliğinizi de bildiğimden resimleri görmem gerekiyordu. Umarım aydınlatması da tam istediğiniz gibi olur. Merakla bekliyorum diğer arkadaşlar gibi.

Saygılarımla.

Teşekkürler Evren Bey.

Evren Bey az önce şehrin diğer ucuna gittim geldim. Süper bir aydınlatma. Ben bir öncekinde önümü göremiyordum.

güzel olmuş... yanlız arka taraf bayaa bi uğraştırmış gibi...

Evet aynen dediğin gibi hocam. Arka taraf muhteşem işçilik.

Çok yakışmış gerçekten, güzel günlerde kullan Mehmet Süha seninde ellerine sağlık kardeşim

Abi teşekkürler. Darısı sana diyorum.

Merco kapagı iyi olmuş.Mercek kapagıda,arka kapakta epey ugraştırmış belli. İyi günlerde kullan. Süha ustanında ellerine sağlık seninde cebine sağlık.

Abi teşekkür ederim. Süha haddinden fazla özendi. Çok sağolsun. Çok yoruldu. Emeğine yüreğine sağlık.

Yeni tip Hella diye yazmıştı galiba ama Mercek sanırım halojen tasına takılmış gibi Mercek geride takıldığı için arka çıkıntı ondan dolayıdır diye gözlemledim.

Abi Bosch mercekler.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Yanlış gözlemde bulunmuşum. :blush:

Bu kapakların yakışmayacagı çok az far vardır diye düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Yanlış gözlemde bulunmuşum. :blush:

Bu kapakların yakışmayacagı çok az far vardır diye düşünüyorum.

Abi ben anlamıyorum bu işten :) Ben düşünmüyordum. Süha sordu ne diyorsun dedi. Süha ben işine karışmam sen bilirsin dedim. Sağolsun güzel bir kapat takmış çokta yakışıklı olmuş.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Danış

Güle güle kullan Mehmet hocam :good1:

Hella mercek selektörde daha mı başarılı? :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

eeeeeeeee duvar resimleri neredeeeee :D

Sabredin :D

Ayar yapmam gerek. Dün bizim çocuklar tam ayarlayamadılar. Ben bu akşam hava yağmurlu olmazsa ayar yapıp çekeceğim inşallah.

Güle güle kullan Mehmet hocam :good1:

Hella mercek selektörde daha mı başarılı? :unsure2:

Serkan bizim aracın mercek yerine bosch daha iyi oturuyor. Sellektör hızını bilmem ama çok güzel çakıyor. Hellayı bilmiyorum. Ama ışık şiddeti çok iyi.

420745_10151581019313535_91729602_n.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Danış

Serkan bizim aracın mercek yerine bosch daha iyi oturuyor. Sellektör hızını bilmem ama çok güzel çakıyor. Hellayı bilmiyorum. Ama ışık şiddeti çok iyi.

Peki farlar kapalı iken sellektör yapınca da bi xenon çakıyor mu?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Peki farlar kapalı iken sellektör yapınca da bi xenon çakıyor mu?

Yok çakmıyor. Sadece kısalar açıkken sellektör yapıldığında çakıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz

Yok çakmıyor. Sadece kısalar açıkken sellektör yapıldığında çakıyor.

mehmet hocam bu soruna bi çözüm getir. normal zamandada bi-xenon ile sellektör yapmak istiyoruz. sen halledersin bu işi. sana güveniyoruz

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

gündüz selektör yaparken, halojen ampul ile yapabilmek, daha çok fark edilir olmaktır, gaydınlıkta xenon ampülnün etkisi fazla olmuyor

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hayırlı olsun bea.Sonunda sende önünü doğru dürüst görebileceksin.Çakmak için gece dışarı çıkar durursun artık.Birde araba gitse :p

Süha'nın ellerine sağlık.Çok güzel olmuş :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

mehmet hocam bu soruna bi çözüm getir. normal zamandada bi-xenon ile sellektör yapmak istiyoruz. sen halledersin bu işi. sana güveniyoruz

Ankara'ya geldiğinde canlı canlı bakarız :)

Hayırlı olsun bea.Sonunda sende önünü doğru dürüst görebileceksin.Çakmak için gece dışarı çıkar durursun artık.Birde araba gitse :p

Süha'nın ellerine sağlık.Çok güzel olmuş :nazar:

Görüyorum canım artık :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bu gece zaten Yenice'den gelirken önüme atlayan dengesizi manyak ettim zaten.Deli etti beni manyak herif :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hocam hayırlı olsun, dikkat bi-xenon alışkanlık yapar :D

Kesinlikle alışkanlık yapıyor :D

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Benim eski merceklerim bosch idi... aydınlatması çok iyi ancak kesilme çizgisi net değildi...

Yeni merceklerim, yeni hella... Işığını test etme imkanım olmadı.. Ancak çizgiler tam istediğim gibi..

Yeni hellanın kesilme çizgisini duvarda görseydik çok iyi olurdu...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...