Misafir 25 Ocak 2013 Yazar Paylaş 25 Ocak 2013 Genelde Orjinal halde bırakıyorum.Olması gerekende bu.İlla istenirse uğraşıyorum böyle.Sigortadan başak bi sorun olmaz.diod ile 14 amper çekiliyor. Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Genelde Orjinal halde bırakıyorum.Olması gerekende bu.İlla istenirse uğraşıyorum böyle.Sigortadan başak bi sorun olmaz.diod ile 14 amper çekiliyor. bence 14 amperden daha fazla bir akım oluyor. en az 5 amper uzunlar olsa ( sigortası 7.5 A) uzunların enerjii üzerinden kısaları yani xenonlarıda çalıştırdıgımız için 20 Amperde burdan yük biniyo( xenon sigortası 25 A veya 30 A ) toplamda bi xenon güzdüz sellektör yapması takılan sigortalara bakmadan en az 20 amper kullanımı oluyor. sigorta atmasıda dogal görünüyor. 7.5 amper sigorta üzerinden 20 amper geçiyor ve direk atıyor. tabi bu benim düşüncem. belkide yanlış olabilir. Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Biraz geçte olsa düz duvar karşısında ışık deseni almayı başarabildim Ampuller çok vasat derecede kötü. ilk yanmada çok güzel ışık veriyor ama ısındıktan sonra renk sönük bir hal alıp aydınlatma zayıflıyor. ha sorun yaratıyormu yokkkk. eski aydınlatmama bakarak kat kat görüşüm arttı. şöyle anladım aydınlatmanın iyi oldugunu. önceden bazı yerlerde kısa far yetersiz kalıyordu bende mecburen aracı aldıgımdan beri takılı olan 8000 k xenon u yakıyordum. kısaları södürsem bile hiç bir ışık kaybı olmuyordu. sisler kısaları resmen yutuyordu. ama şimdi kısalar yanarken sisleri açsam bile aydınlatmaya hiçbir etkisi bulunmuyor bu yüzden sis dügmesinin yerini unuttum artık 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Biraz geçte olsa düz duvar karşısında ışık deseni almayı başarabildim Ampuller çok vasat derecede kötü. ilk yanmada çok güzel ışık veriyor ama ısındıktan sonra renk sönük bir hal alıp aydınlatma zayıflıyor. ha sorun yaratıyormu yokkkk. eski aydınlatmama bakarak kat kat görüşüm arttı. şöyle anladım aydınlatmanın iyi oldugunu. önceden bazı yerlerde kısa far yetersiz kalıyordu bende mecburen aracı aldıgımdan beri takılı olan 8000 k xenon u yakıyordum. kısaları södürsem bile hiç bir ışık kaybı olmuyordu. sisler kısaları resmen yutuyordu. ama şimdi kısalar yanarken sisleri açsam bile aydınlatmaya hiçbir etkisi bulunmuyor bu yüzden sis dügmesinin yerini unuttum artık Bunlar 6bin k'mı? Farların odaklanmasında sıkıntı var gibi? Çizgi kıvrıldıktan sonra çok sağda toplanıyor gibi geldi ışık... Ayrıca farlar şu an çok aşağıda. Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Bunlar 6bin k'mı? Farların odaklanmasında sıkıntı var gibi? Çizgi kıvrıldıktan sonra çok sağda toplanıyor gibi geldi ışık... Ayrıca farlar şu an çok aşağıda. evet ampuller 6000k , ışıgın sagda toplanması duvardaki is nedeniyle ışıgın orda görünmemesinden kaynaklanıyor. sag farda daha belirgin toplanma var. sol farda ise görüldügü üzere toplanma boyalı kısma geçince artıyor, isli bölgede ise az gibi görünüyor. duvar aldatması bu odaklanma sorunu ampullerden kaynaklı olarak var ama çok belirgin deil. farlar şuanda normal seviyede. biraz yukarı alınca karşıdakileri rahatsız edecek durumlara gelebiliyor. Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Bunlar 6bin k'mı? Farların odaklanmasında sıkıntı var gibi? Çizgi kıvrıldıktan sonra çok sağda toplanıyor gibi geldi ışık... Ayrıca farlar şu an çok aşağıda. hocam daha temiz bir duvarda ışık deseni aldım. burda daha net görünüyor. toplanmalar var ama çok az. Bu arada İrfan hocam kendine 4300 K Osram getirtmiş. pztesi salı günü test edip bana bilgisini verecek. orj olup olmadıgı ve kalite açısında. aldıgı yerden bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Çifti 122 Tl ye geliyor. sizce 4300 k mı alıyım yoksa 5000 K lik mi alıyım. yeni BMW serilerinde 5000 k var sanırsam. aydınlatmaları güzel görünüyor. sizce hangisini almalıyım ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 hocam daha temiz bir duvarda ışık deseni aldım. burda daha net görünüyor. toplanmalar var ama çok az. Bu arada İrfan hocam kendine 4300 K Osram getirtmiş. pztesi salı günü test edip bana bilgisini verecek. orj olup olmadıgı ve kalite açısında. aldıgı yerden bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Çifti 122 Tl ye geliyor. sizce 4300 k mı alıyım yoksa 5000 K lik mi alıyım. yeni BMW serilerinde 5000 k var sanırsam. aydınlatmaları güzel görünüyor. sizce hangisini almalıyım ? Farlarınız ayarsız öncelikle. Mutlaka farlarınızı ayarlatın. Almışken 4300k alın, orjinal gibi olsun. Yorum bağlantısı
Tolga Diribaş 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Arkadaşlar ,bilgi olması açısından benimde geçen sene yaptırdığım ve çok memnun olduğum bi xenon mercekli 8000k philİps photon d2s görüntüsü. Uploaded with ImageShack.us 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Tolga Bey, merceklerin markası ne ? Kim yaptı.. ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 niye öyle ışığı dağıtıyor gibi çıkmış ilginç. 1 Yorum bağlantısı
Tolga Diribaş 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 (düzenlendi) Tolga Bey, merceklerin markası ne ? Kim yaptı.. ? Mehmet Bey, İlker Bey yaptı Bosch sanırım.. Uploaded with ImageShack.us 7 Şubat 2013 tarihinde Tolga Diribaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 İrfan Hocam Yeni Ampulleriniz İle Çekilmiş Duvar Fotograflarını Bekliyoruz . Philips 4300k Farkını Görelim Yorum bağlantısı
Akan Belen 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Çok güzel görünüyor hayırlı olsun.Bu arada yukarıda resim de net görünüyor.2 adet mi park var bizim araçlarda.Yukarıda turuncu olan var birde aşağıda niye böyle yada ne amaçlı bu durum Yorum bağlantısı
Akan Belen 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 turuncu olan sinyal Onu tahmin ettiydim zaten. Fark şeklinden ötürü park orda yani Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 (düzenlendi) öyle mesafe falan ayarlamadan çektim aracın içinden. Düz bir yer değildi zaten... Okulda duvarda çekince göndericem daha. 8 Şubat 2013 tarihinde İrfan Aşcıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tolga Diribaş 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Çok güzel.. güle güle kullanın... teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Bu sayede hem kısa, hem de uzunlarınız xenon olmuş oluyor... Yani latince olan yorum doğru... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Bu sayede hem kısa, hem de uzunlarınız xenon olmuş oluyor... Yani latince olan yorum doğru... Emmi asıl açıklamayı yapmamışsın Arkadaşın aracı mondeo ve xenon. Bizim araçların mercekleri küçük olduğu için aydınlatma neredeyse yok. Ancak bu şekilde mercek büyüterek bi-xenon yaparsanız önünüzü görmeye başlarsınız. Görüyorum demeyin çünkü bi-xenon mercekli mondeo görünce bizim aracın farları hiçççççç göstermiyormuş Emmi iyi açıklama yaptım mı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Emmi iyi açıklama yaptım mı Seninkini de yaptıralım.. Sen de görmeye başla 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Seninkini de yaptıralım.. Sen de görmeye başla Abi yaptıracağım az kaldı Ama gönderme geitrme kargo parası varya neredeyse farın yarısı yapıyor Yaz başında arabayı 1 haftalık yatıracağım gibi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Abi yaptıracağım az kaldı Ama gönderme geitrme kargo parası varya neredeyse farın yarısı yapıyor Yaz başında arabayı 1 haftalık yatıracağım gibi şişşşş kimse duymasın hatta senin bile haberin olmasın hocam mazallah bir iş çıkarır başına koca oğlan Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 şişşşş kimse duymasın hatta senin bile haberin olmasın hocam mazallah bir iş çıkarır başına koca oğlan Evet evet Yorum bağlantısı
Recommended Posts