Sani Gerşon 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 Yeni evin balkonunu 15 metrekare yapıyorum. Sence niye Of, kuzuyu direk canlı getireceksin herhalde Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 Terasdaki odayı feda ettik balkon için Kan akıtacağız, canlısı gerek 1 Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Terasdaki odayı feda ettik balkon için Kan akıtacağız, canlısı gerek Servet Abi hayırlısı olsun, Ağız tadıyla oturun inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Hatta şahıs olarak açarsan, kapaması da kolay olur. Aynı adrese kurarsan, ruhsat işleriyle de uğraşmamış olursun. Şahıs olarak kurarsa vergiye boğulur... Bunlar vergi falan kaçırmıyor, Kurumlar Vergisi Mükellefi olmaları menfaatlerine olur, şahısta vergi oranı artarak gidecek, kurumlar vergisinde oran sabit.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Hayret bu konu nasıl olmuşta evousuz fiesta funsuz kalmış. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Hayret bu konu nasıl olmuşta evousuz fiesta funsuz kalmış. konuya sebep olan mondeo bile yok yakında Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 konuya sebep olan mondeo bile yok yakında Yarın akşam gelir kuğuluya Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 konuya sebep olan mondeo bile yok yakında Zaten biran önce sat kurtul.Sonra git aveo al abi.Murat sana detaylı şekilde yazar neden alman gerektiğini.Öyle ısrarla yazar ki sırf dilinden kurtulmak için alırsın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Yarın akşam gelir kuğuluya cıksss, deniz aşırı çalışıyor artık, detaylar youn, anca ıhlamur başında tartışılır... Zaten biran önce sat kurtul.Sonra git aveo al abi.Murat sana detaylı şekilde yazar neden alman gerektiğini.Öyle ısrarla yazar ki sırf dilinden kurtulmak için alırsın yok pejo kitleicem ona, mondeo dan sonra iyi gelir Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Servet hiç bahsetmemiştin, inan çok sevindim, şimden hayırlı olsun, allah güle güle oturmayı nasip etsin. Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 cıksss, deniz aşırı çalışıyor artık, detaylar youn, anca ıhlamur başında tartışılır... Konuştum, öyleymiş.Perşembe toplanalım diyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 (düzenlendi) Şahıs olarak kurarsa vergiye boğulur... Bunlar vergi falan kaçırmıyor, Kurumlar Vergisi Mükellefi olmaları menfaatlerine olur, şahısta vergi oranı artarak gidecek, kurumlar vergisinde oran sabit.. Vergi oranı değişmesin razıyız o vakit. Servet Abi hayırlısı olsun, Ağız tadıyla oturun inşallah... Amin Emre, sağolasın. Servet hiç bahsetmemiştin, inan çok sevindim, şimden hayırlı olsun, allah güle güle oturmayı nasip etsin. Abi 1 hafta öncesine kadar aklımın ucunda yoktu. Çok ani oldu. Hayırlısı Allah'tan. 1 Mayıs 2012 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Bilahare görüşelim Evi taşıyacağım nasip ise. İnşaatı Mart ayında bitecek bir aksilik çıkmazsa. Her gün Gölcük-Tuzla yapacağım Sani. abi evi gölcük ten mi aldın ? Biz yakınlaşmanı beklerken sen nerelere gittin ya ? Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde oturmak nasip olur inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Şahıs olarak kurarsa vergiye boğulur... Bunlar vergi falan kaçırmıyor, Kurumlar Vergisi Mükellefi olmaları menfaatlerine olur, şahısta vergi oranı artarak gidecek, kurumlar vergisinde oran sabit.. Peki kar dağıtımında ne yapacaklar. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 servet abi hayırlı olsun her gün git gel biraz zor olmayacakmı bacanak fena kandırmış seni Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 abi evi gölcük ten mi aldın ? Biz yakınlaşmanı beklerken sen nerelere gittin ya ? Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde oturmak nasip olur inşallah Amin sağ olasın.. servet abi hayırlı olsun her gün git gel biraz zor olmayacakmı bacanak fena kandırmış seni Bacanakın suçu yok Mehmet Benimde düşünüdüğüm yol.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 abi her gün 100 km git 100 km gel çok sorun olur gibi geliyor abi gerçi senin hayatın yollarda geçiyor ama çok yorucu olur gibi. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2012 (düzenlendi) Dün bizim gemiyi muayeneye götürdüm.Bir kaç kare çektim. Sırada bekledik. Olmazsa olmaz far yönü hatası dikkat ettim her gelen araçta vardı.İki sene rahatız artık. 1 Temmuz 2012 tarihinde Fatih Keskin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2012 Hala satmadın mı Fatih? Muayene bile yaptırmışsın. Babam çok sevdi o kullanıyor.Ben 206 ile idare ediyorum. Ama kışa doğru 206 nın yerine çok değişik planlarım var.Çağlar abi planlarımı biliyor. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Gözüm Mondeonda haberin olsun abi Ali hocam senden önde ben varım seninde haberin olsun her an golü atabilirim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 Eylül 2012 Yazar Paylaş 6 Eylül 2012 Arkadaşlar sırayı bozmayalım. Havalar bozmaya başlayınca 4x4 sevdası başlayacak. Siz hazırlığınızı yapın. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 31 Mart 2013 Yazar Paylaş 31 Mart 2013 Bu gün çalışmayan park sensörünü tamir ettim arada plakalıklar da değişti. Bir sürü daha var isteyene gönderirim. Yalnız ford değil diğer arabalarımızda no name bakımlı. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 31 Mart 2013 Paylaş 31 Mart 2013 Fatih galeriye çevirdin otoparkı yine. Arkadaşlar sırayı bozmayalım.Havalar bozmaya başlayınca 4x4 sevdası başlayacak. Siz hazırlığınızı yapın. Eylül'de 4x4 ün sözü kesilmişmiş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts