Emin Önal 24 Nisan 2012 Paylaş 24 Nisan 2012 (düzenlendi) Ön park ampulünü değiştirmek için tamponu sökmek gerekiyor dedi Çağlar abi Klasik alıcı taktiği 24 Nisan 2012 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Nisan 2012 Yazar Paylaş 25 Nisan 2012 hayırlı olsun fatih abim tekrardan darısı başıma artıkk :D Maşallah bu eskilerinin yanında şehir hatları vapuru gibi olmuş,Hayırlı olsun Fatih en kısa sürede satıp daha iyilerine binmen temennisi ile Klasik alıcı taktiği Cüneyt senin işine acil el atacağım bu iş böyle gitmez. Adnan abi bundan sonra artık bizi uçak gemisi keser herhalde. Emin dahada o kişiye araba satmam boya bile yaptırmıyor aldığı arabalara. 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Nisan 2012 Paylaş 26 Nisan 2012 Hayırlı uğurlu olsun ben bu başlığı yeni gördüm Çok güzel bir araç,güzel günlerde ve uzun soluklu olsun:) 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Nisan 2012 Paylaş 26 Nisan 2012 Maşallah Komşuma yakışır, hayırlı olsun, güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 26 Nisan 2012 Paylaş 26 Nisan 2012 Fatih hayırlı olsun bunların sanzimani powershift değil maalesef 163 ps tdci de var Euro 5 motorlularda. Biraz araştırdım bendeki de eski versiyon ama sorun yaşayan duymadım. İyi günlerde kullan Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 26 Nisan 2012 Paylaş 26 Nisan 2012 Ben daha sana yeni hayırlı olsun dememişmiydim geçen ..??? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Nisan 2012 Yazar Paylaş 26 Nisan 2012 Adaşım sağolasın. Cem sanada yakışır bundan hadi sat artık arabayı sanada alalım. Lokman abi takılalım bi akşam gezdireyim seni. Ayhan ben yanlış duymuşum ama şu dediğin 163ps kulağa çok güzel geliyor. Fırat çok kişi şaşırdı.Sende haklısın. 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Maşallah Allah kaza bela göstermesin güzel günlerden kullanmanız dileğiyle. Tek kelimeyle mükemmel. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Ben gelince bana da bulacaz mı böyle bir makine? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Fatih abi almışsın pertten toplama bişey yine piii bir de bişeye benzese tırt ford değil mi? Hayılrı olsun, hem mondi, hem otomatik, hem de dizel e daha nolsun. Abi kazasız belasız iyi günlerde kullan. Yorum bağlantısı
Canberk Eken 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle üzerindeki jantlar çok hoşuma gidiyo,normal tit jantından çok daha güzel,focusa yakışır mı yakışmaz mı gözümde canlandıramadım bir türlü Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 27 Nisan 2012 Yazar Paylaş 27 Nisan 2012 (düzenlendi) Ben gelince bana da bulacaz mı böyle bir makine? bulmazmıyım kardeşime hemde daha dolusunu bulurum. Fatih abi almışsın pertten toplama bişey yine piii bir de bişeye benzese tırt ford değil mi? Hayılrı olsun, hem mondi, hem otomatik, hem de dizel e daha nolsun. Abi kazasız belasız iyi günlerde kullan. ne yapalım alıştık pert fordlara Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle üzerindeki jantlar çok hoşuma gidiyo,normal tit jantından çok daha güzel,focusa yakışır mı yakışmaz mı gözümde canlandıramadım bir türlü Bence çok yakışır. 27 Nisan 2012 tarihinde Fatih Keskin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Emmiye tarif ediyorum Fordun bi modeli var şilep gibi diye. Ahanda bu makina Ford'un zevküsefer aracı diyebilirim. Hayırlı olsun Fatih. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2012 Paylaş 28 Nisan 2012 (düzenlendi) hayırlı olsun fatih, kazasız belasız inşallah, çok şık, bir iki ay binersin bunada 28 Nisan 2012 tarihinde Süleyman Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Canberk Eken 29 Nisan 2012 Paylaş 29 Nisan 2012 bulmazmıyım kardeşime hemde daha dolusunu bulurum. ne yapalım alıştık pert fordlara Bence çok yakışır. Satılık 4 adet ghia jantı mevcuttur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2012 Paylaş 29 Nisan 2012 Emmiye tarif ediyorum Fordun bi modeli var şilep gibi diye. Ahanda bu makina Ford'un zevküsefer aracı diyebilirim. Hayırlı olsun Fatih. sana da pek bi yakışır Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 Hakan abi, vergilerin nasıl alınacağını öğrendik. Nasıl verilmeyeceğini de anlatsan O konuda bana gel, feyz al biraz Aci desteğe ihtiyacım var. Bu gidişle Büyük Mükellef olacağım sana da pek bi yakışır Ah nerede.. Hondayı bugun yarın satışa çıkaracağım. Gölcük'e taşınma planım hayata geçiyor abi.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 Aci desteğe ihtiyacım var. Bu gidişle Büyük Mükellef olacağım Ah nerede.. Hondayı bugun yarın satışa çıkaracağım. Gölcük'e taşınma planım hayata geçiyor abi.. Başka bir şirket daha kur, oraya yüklen şimdilik, Hatta şahıs olarak açarsan, kapaması da kolay olur. Aynı adrese kurarsan, ruhsat işleriyle de uğraşmamış olursun. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 Aci desteğe ihtiyacım var. Bu gidişle Büyük Mükellef olacağım Ah nerede.. Hondayı bugun yarın satışa çıkaracağım. Gölcük'e taşınma planım hayata geçiyor abi.. dergah taşınıyor mu? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 Başka bir şirket daha kur, oraya yüklen şimdilik, Hatta şahıs olarak açarsan, kapaması da kolay olur. Aynı adrese kurarsan, ruhsat işleriyle de uğraşmamış olursun. Bilahare görüşelim dergah taşınıyor mu? Evi taşıyacağım nasip ise. İnşaatı Mart ayında bitecek bir aksilik çıkmazsa. Her gün Gölcük-Tuzla yapacağım Sani. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 Bilahare görüşelim Evi taşıyacağım nasip ise. İnşaatı Mart ayında bitecek bir aksilik çıkmazsa. Her gün Gölcük-Tuzla yapacağım Sani. Hayırlısı olsun abi, ne zaman değil, nasıl bittiği önemli. Sağlam olsunda. Hem sonra mangal ısmarlayacaksın bize daha yeni ev hatrına Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 Hayırlısı olsun abi, ne zaman değil, nasıl bittiği önemli. Sağlam olsunda. Hem sonra mangal ısmarlayacaksın bize daha yeni ev hatrına Yeni evin balkonunu 15 metrekare yapıyorum. Sence niye 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts