İçeriğe Yönlendir

2008 Titanium Tdci

Fatih Keskin

Recommended Posts

Uğur Çınar

hayırlı olsun

fatih abi hızınıa yetişilmiyor :D :D

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Maşallah.....hayırlı olsun iyi günlerde kazasız,belasız kullan :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Erol KABADAYI

Hayırlı olsun, gerçekten hoş görünüyor. :nazar: :nazar: :nazar: değmesin...

Yorum bağlantısı

Yakından da görme ve inceleme fırsatım oldu,tabiri caizse gemi gibi araba.güle güle kullanın ailecek. :nazar:

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Her tarafı boyalı bu arabanın :p Kardeşim hayırlı olsun :nazar:

Taklalı filo arabası almış haberi yok :biggrin:

km. orjinal ama :crazy:

:nazar:

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

vallahi hızına yetişebilmek ne mümkün Fatih? Bu modelle ilgili yorumlarını merak ediyorum. iyi günlerde kullanman veya satman dileğiyle :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Arkadaşlar tek tek alıntı yapamıyorum iyi niyetiniz için çok teşekkürler.Allah sizlere 2012 sini nasip etsin.Yakın bi arkadaşım geçen arayıp sen ford ları seversin gel hiç boyasız mondeo var deyince koşarak gittim.Çağlar abi ile baktık bakıştırdık.Gerçekten boya yok bende boya takıntısı olmamasına rağmen hoşuma gitti.162500 km deki mondi yi aldım şu anda 163800 de.Ford ilk kez sessiz bi araba yapmış yalnız devir saatinin oynadığını görüyorsunuz.Konfor çok güzel şehir içi normal trafikte 7,5 lt yakar.Uzun yolda 6 lt nin çok altına düşeceği kesin.Ben bu arabayı sevdim.Ama bütün arabalarımı severek alıyorum.Kısmet bakalım ne kadar kullanacağım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Gerçekten de gavur güzel yapmış :D

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Mevlam kem gözlerden saklasın. Araç gerçekten ford un en sessiz (bindiklerim içinde) arabası. Ama bu göğüs tasarımı berbat ötesi bir şey...

Bir de bir şey dikkatimi çekti; Bizdeki mondi de ESP iptal tuşu yok, ESP bilgisayar ekranından iptal ediliyor.

Aslında bizim moderatörler forumda size özel bir yer açmaları lazım arabalarım diye :D

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Bende ilk kez bu kasa mondi dizele biniyorum mk3 ten sonra çok sessiz geldi.Esp menüdende iptal ediliyor ayrı tuşu da var.

Bir ara eski arabalarım diye konu vardı oraya 7-8 tane aracımın fotolarını koymuştum.Bulabilirsem oradan devam ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Ön park ampulünü değiştirmek için tamponu sökmek gerekiyor dedi Çağlar abi ancak Osman abi ve Fatih 2 dak hallettiler.Ampul için tampon sökülürse filtreleri için motorumu indireceğiz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Satılmadan bir hayırlı uğurlu olsun diyeyeim.Yetiştim değil mi :biggrin:

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

hayırlı olsun fatih abim tekrardan darısı başıma artıkk :tongue::D :D :nazar:

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
:nazar: Maşallah bu eskilerinin yanında şehir hatları vapuru gibi olmuş,Hayırlı olsun Fatih en kısa sürede satıp daha iyilerine binmen temennisi ile :good1:
Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel

Fatih Abi hayırlı olsun :nazar: kazasız-belasız, güzel günlerde kullan inşallah abi :nazar: :nazar: bir sonrakini de merakla bekliyoruz bu arada :D

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...