İçeriğe Yönlendir

Volkswagen Grubu Silecek Fıskiyesi Memesi Focus 2,5'A Takılırmı?

Oktay Yilmaz

Recommended Posts

Oktay Yilmaz

Arkadaşlar merhaba,

Daha önce seat ve volkswagen araçlar kullandım. Bu araçların ön su silecek fıskiyeleri suyu ön camın her alanına dağıttığı için (cam sil gibi) sileceklerin çok güzel bir temizlemesi oluyordu. Focus'ta da böyle bir sistem yapabilirmiyiz. Ya da bu silecek memelerini focus'a takabilirmiyiz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

silecek suyu pompa tazyiği yetersiz, focus3 fıskiyesi alın takın, en iyi çöüzm

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Bu ara forumda Linea konuları arttı. Ben de şöyle bir örnek vereyim. İşyerine 2012 Linea'lar geldi. Basit detaylar ama su fışkırtma olayı benim Focus'tan daha iyi. sessiz ve heryere dağıtma var. Ben de Linea gibi cam yıkama istiyorum :)

Çağlar abi sadece F3 fiskiye yeterlimi? Kendimiz yapabilirmiyiz?

Yorum bağlantısı
Oktay Yilmaz

konuyu arattırdım ama bulamamıştım. İlgili link ve görüşleriniz için sağolun..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bu ara forumda Linea konuları arttı. Ben de şöyle bir örnek vereyim. İşyerine 2012 Linea'lar geldi. Basit detaylar ama su fışkırtma olayı benim Focus'tan daha iyi. sessiz ve heryere dağıtma var. Ben de Linea gibi cam yıkama istiyorum :)

Çağlar abi sadece F3 fiskiye yeterlimi? Kendimiz yapabilirmiyiz?

evet yeterli. eskisini söküp yenisini takıyoruz abi. zaten tüm fordlarda aynı fıskiye var. FIII de sadece su atan kısım sprey tip. hatta ısıtmalısı alınıp bağlanabilir :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Mustafa kardeş peki pompa olayına ne diyorsun, jetta nınkine baktım homojen püskürtüyor, bizimkiler yanlara daha yoğun, üst kısma daha az ama silecek dip kısmına daha çok püskürtüyor, ilgili video vardı, aynen ondaki gibi.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Mustafa kardeş peki pompa olayına ne diyorsun, jetta nınkine baktım homojen püskürtüyor, bizimkiler yanlara daha yoğun, üst kısma daha az ama silecek dip kısmına daha çok püskürtüyor, ilgili video vardı, aynen ondaki gibi.

hocam bi FIII de önce bak bakalım nasıl oluyor.

pompa değişimi ile fark eden bir şey olacağını sanmıyorum.

üst- alt kısma farklı şiddetle gelemsinin bi sebebi kaput şeklinden bence. FIII kaputunun bombesi ile diğer modellerinki aynı değil. e fıskiyede ayar olmadığı için de yapacak pek bir şey yok. sadece bi conta yardımı ile fıskiyenin cama bakan kısmı biraz yukaı kaldırılırsa biraz daha iyi olur. ayrıca silecek suyunuz temiz olmalı. yoksa fıskiye çabuk tıkanabiliyor. yani tortu vs olmamalı

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hımm, suda sorun yok, suyum bile wurth takviyeli :) f3 e bakayım, fıskıye kalmaz, çünki saca geçen tırnak kısmını takamazsın, bu haliyle iyi ama daha iyi olması için uğraşıyorum, yoksa çalıştırınca silecek susuz kalmıyor, il anda su alması lazımki camı çizmesin, öylede oluyor zaten.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...