İçeriğe Yönlendir

Yeni Esp'li Naylon

Sani Gerşon

Recommended Posts

Sani Gerşon

Bu aralar forumumuzda kaza haberi çokça. Maalesef hem benim hem de aracımın ilk kazasını kasım ayında yaşadım. Sağa dönerken bir minibüs maalesef o kadar hızlıydı ki, fren yapmasına rağmen duramadı ve bana vurdu. Araçta iki kişiydik. 3 gün boyun ve sırt ağrısı ile gezdik. Emniyet kemeri bizi korudu. Minibüs ise bize vurduktan sonra bir de yolda yürüyen yayaya çarptı. Neyse ki yayada bir şey yoktu.

Ben kazada kusursuz olduğumu düşünüyorum zira resimlere bakarsanız bana ilk vurduğu nokta tam sokağa girdiğim nokta (yerdeki cam kırıklarından belli, Anadol sokağın hemen girişnde gözüküyor). Çarpmanın şiddetinden ise resimlerde görünen yerde durabildim. Ancak TRAMER maalesef bana %100 kusur verdi. Bende senelerdir ödediğim kaskonun faydalarından yararlandım tabii ki.

Kaza günü yardımlarını esirgemeyen sigorta acentem ve tabii ki abim Mehmet Özyürek'e, sonrasında ise tüm arayan soranlara teşekkür ederim.

Bu arada sigorta markasının önemini anladım. Axa ile çalışıyordum, kısmetse son çalışmam olacak. Ucuz diye seçmiştim ancak kiralık araç konusunda çok canımı sıktılar maalesef.

Kaza sonrası aracımı yetkili servisin ellerine emanet ettim. Kapım ve çamurluğum değişti. Çamurluk dışa doğru kasmış ve düzeltilemez dedi servis. Sanıyorum sanayiye gitseydim kesin çamurluk değişmeden hallolurdu. Yine çarpmanın şiddeti ile (dediğim gibi bayağı hızlıydı minibüs) motor ve şanzuman kulakları kırılmış, onlar da değişti. Ön tampon zaten çizikti (önceki mesajımda mevcut), servis sağolsun onu da ücretsiz boyamış. Yansıtmadık dedi. Arka kapı ise verniklendi. Gördüğüm kadarı ile neredeyse hiç renk ton farkı yok. Ancak tabi kar kış derken hiç güneş altında bakamadım. Yaza doğru herhalde daha belli olur durum.

Allah beni korudu arkadaşlar. Hep dediğim, cana geleceğine mala gelsin. Emniyet kemerinin de önemini bir kez daha anladım.

XLqRPR.jpg

bJM7Bd.jpg

dkZgOV.jpg

5Mm6Dj.jpg

L1g5bG.jpg

VvXWrr.jpg

vn8Wj6.jpg

nLm0Ol.jpg

rZ8zON.jpg

7MX36W.jpg

PP6JlN.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Afferim. Yazmasan haberim olmayacak, sende hiç renk vermiyorsun. Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Hasar az daha fazla olsa perde açacak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Afferim. Yazmasan haberim olmayacak, sende hiç renk vermiyorsun. Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Hasar az daha fazla olsa perde açacak

Abi özellikle pek haber etmedim çünkü moralim çok bozuktu. İş harici 2 gün evden çıkmadım bile. İlk kazam bi de haklı olduğumu düşündüğüm için her arayanda tekrardan anı yaşıyordum, bu sebeple pek dillendirmedim.

Yoksa biliyorum ki sen zaten arayıp sorardın abim :friends::wub:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Çok geçmiş olsun, en büyüğü bu olsun, kötü yerden girmiş, neyse ki yanındaki yolcuda bir şey yok.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Kimseye bir şey olmamış en güzeli bu.. Bunun la geçmiş olsun. :nazar:

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Geçmiş olsun. Size bir şey olmasın. Araba yapılır.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Sani geçmiş olsun yeni kasayı almana bahane olur işte

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hepinize teşekkür ederim.

Kubilay bey, aynı fikirdeyim, yaza anlarız anyayı konyayı :)

Fabi, yeni kasa ya gücümüz yetmez, bizimkinden 2 tane almak gerekecek herhalde :)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sani tekrar geçmiş olsun. Güle güle kullan. :nazar:

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Geçmiş olsun.. Allah korumuş.. Renk farkı olma ihtimali bile arabadan soğutabilir insanı.. :(

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Çok geçmiş olsun.

Demirden nasıl olsa eğilir, düzelir. Daha da olmadı satılır yenisi alınır :)

Yeterki cana gelmesin. Üzülmeye, can sıkmaya değmez.

Geçenlerde de benim araca park halinde sol ön kapıdan vurmuşlar. Yapacak birşey yok.

Bu aralar forumumuzda kaza haberi çokça. Maalesef hem benim hem de aracımın ilk kazasını kasım ayında yaşadım. Sağa dönerken bir minibüs maalesef o kadar hızlıydı ki, fren yapmasına rağmen duramadı ve bana vurdu. Araçta iki kişiydik. 3 gün boyun ve sırt ağrısı ile gezdik. Emniyet kemeri bizi korudu. Minibüs ise bize vurduktan sonra bir de yolda yürüyen yayaya çarptı. Neyse ki yayada bir şey yoktu.

Ben kazada kusursuz olduğumu düşünüyorum zira resimlere bakarsanız bana ilk vurduğu nokta tam sokağa girdiğim nokta (yerdeki cam kırıklarından belli, Anadol sokağın hemen girişnde gözüküyor). Çarpmanın şiddetinden ise resimlerde görünen yerde durabildim. Ancak TRAMER maalesef bana %100 kusur verdi. Bende senelerdir ödediğim kaskonun faydalarından yararlandım tabii ki.

Kaza günü yardımlarını esirgemeyen sigorta acentem ve tabii ki abim Mehmet Özyürek'e, sonrasında ise tüm arayan soranlara teşekkür ederim.

Bu arada sigorta markasının önemini anladım. Axa ile çalışıyordum, kısmetse son çalışmam olacak. Ucuz diye seçmiştim ancak kiralık araç konusunda çok canımı sıktılar maalesef.

Kaza sonrası aracımı yetkili servisin ellerine emanet ettim. Kapım ve çamurluğum değişti. Çamurluk dışa doğru kasmış ve düzeltilemez dedi servis. Sanıyorum sanayiye gitseydim kesin çamurluk değişmeden hallolurdu. Yine çarpmanın şiddeti ile (dediğim gibi bayağı hızlıydı minibüs) motor ve şanzuman kulakları kırılmış, onlar da değişti. Ön tampon zaten çizikti (önceki mesajımda mevcut), servis sağolsun onu da ücretsiz boyamış. Yansıtmadık dedi. Arka kapı ise verniklendi. Gördüğüm kadarı ile neredeyse hiç renk ton farkı yok. Ancak tabi kar kış derken hiç güneş altında bakamadım. Yaza doğru herhalde daha belli olur durum.

Allah beni korudu arkadaşlar. Hep dediğim, cana geleceğine mala gelsin. Emniyet kemerinin de önemini bir kez daha anladım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Çok geçmiş olsun. Naylon maylon deniyor sağlam araba maşallah. Sizi önünden atıp devamında yayaya da çarptığına göre ciddi vurmuş dolmuş. 

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz
(düzenlendi)

Megane serisi sınıfında Euro Ncap testlerinden ilk defa 5 yıldız alan araç. (Diye bir söylenti var :) )

Çok geçmiş olsun. Naylon maylon deniyor sağlam araba maşallah. Sizi önünden atıp devamında yayaya da çarptığına göre ciddi vurmuş dolmuş. 

tarihinde Kazım Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Sani ne üzülürsün mal bu, bize hizmet için var. sana birşey olmasın.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...