Sani Gerşon 22 Eylül 2013 Yazar Paylaş 22 Eylül 2013 Arkadşımda aynı araç var. En üstün bir alt modeli imiş. Inceledim ve beğendim. Fransızların çok değişik ince detayları var. Biz fordcular tepe lambasından ayak aydınlatması yapmaya çalışıp duralım, fransızlar ön ve arkaya fabrika çıkışlı ayak aydınlatması koymuş Kapılarda mevcut. Böylelikle kapıyı açtığında da arkadan gelen için bir uyarı da oluyor aynı zamanda. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Eylül 2013 Yazar Paylaş 22 Eylül 2013 Birde bagaj zeminini kaldırdığın da direk stepneyi göremiyorsun. Üstünde değişik bir koruyucu vardı. Zaten mercekli farlar bir harika. Arkadaşımın araç fransız üretimi idi. Ancak aracın iç genişliği biraz dar geldi c sınıfına göre. Hayırlı olsun Sani. Kazasız belasız kullanman dileğiyle... Teşekkürler Doğrudur, fransız'larda stepne bagajda, bagaj halısının altında. Ancak stepne ile halı arasında ses izolasyonu için keçe mevcut. Odur gördüğün. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Eylül 2013 Paylaş 22 Eylül 2013 Sani Hangi donanım'da kararan dikiz aynası var sizin ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Eylül 2013 Yazar Paylaş 22 Eylül 2013 Sani Hangi donanım'da kararan dikiz aynası var sizin ? Şu an galiba dynamique'lerde sunuyorlar. Fransız'larda koymamışlar nedense. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Eylül 2013 Paylaş 22 Eylül 2013 Şu an galiba dynamique'lerde sunuyorlar. Fransız'larda koymamışlar nedense. Tahmin ettiğim cevap gelmiş Çok şaşırdım senin arabada olmamasına açıkçası. Cidden çok önemli bir özellik Kararan Dikiz aynası.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Eylül 2013 Yazar Paylaş 22 Eylül 2013 Tahmin ettiğim cevap gelmiş Çok şaşırdım senin arabada olmamasına açıkçası. Cidden çok önemli bir özellik Kararan Dikiz aynası.. Şehir içi gece kahramanım Sani fransız yapımı megane'ı sadece dijital göstergeden mi anlarız yoksa başka ayırt edici bir taraf var mıdır? Sahibinden bakarken nasıl anlayacağız Arka tampon sis farsız olmalı. Asıl fark bu. Yoksa yerlilerde de dijital göstergeli olabiliyor. En farkedilebileni. Yoksa farkları çok. Donanımda ise, var ise cam tavan olmalı. Tek başına sunroof oldu mu yerli oluyor. Tampon için; Fransız: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ihtiyactan-satiyorum-138238293/detay Yerli: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-model-9-bin-kmde-hatasiz-boyasiz-fuulll-hb-138025483/detay Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Nedir bu Fransız hayranlığı. Yerli malı varken. Benim Fransız patron arabamı gördüğünde oo Fransız arabası dedi. Bende ama Türkiye üretimi demiştim :) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Eylül 2013 Yazar Paylaş 23 Eylül 2013 Nedir bu Fransız hayranlığı. Yerli malı varken. Benim Fransız patron arabamı gördüğünde oo Fransız arabası dedi. Bende ama Türkiye üretimi demiştim :) Abicim, Türkiye'de millet murat 124'lerle takılırken orta sınıfa ilk otomatik camı Renault 9 getirdi. Gayet normaldir 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Kasım 2013 Paylaş 1 Kasım 2013 Radyo antenli araba mı olurmuş canımmm tırtt mundar Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Kasım 2013 Yazar Paylaş 1 Kasım 2013 Radyo antenli araba mı olurmuş canımmm tırtt mundar Hiiiç, radyoya da ne gerek var Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Kasım 2013 Paylaş 1 Kasım 2013 Hiiiç, radyoya da ne gerek var Yok arada lazım oluyor, hakkını yemeyelim.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Kasım 2013 Yazar Paylaş 16 Kasım 2013 En sonunda jant ve lastiklerimi değiştirdim. Jantları ikinci el sahibinden.com dan aldım. Biraz eğriydiler (tipik çukurlar sağolsun), ve çizikleri vardı. Tamamı Çağlar abi'nin yardımları ile Hakan usta tarafından boyandı. Lastikleride 205/50/17 Petlas PT741 alarak sonunda yeniledim. Resimlerin üstlerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz. Dükandan aldım, lastikçiye doğru yol. Eskilere son bakış Lastikler sökülüyor. Jantlara yeni lastikler takıldı ve şişirildi. Montaj tamam! Veee, araç hazır İlerleyen dönemlerde PT741'lerle ilgili yorumlarım da gelecek. 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 Beğenmedim, çıkan jantları Gebzedeki hurdacıya verelim 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 Güle Güle kullan abi yakışmış Biraz yüksek kalmış sanki Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 İyi günlerde kullan Sani kardeş... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Kasım 2013 Yazar Paylaş 16 Kasım 2013 Beğenmedim, çıkan jantları Gebzedeki hurdacıya verelim Emrine amade Güle Güle kullan abi yakışmış Biraz yüksek kalmış sanki Yok yok, ne yükseği. Daha masraf yok İyi günlerde kullan Sani kardeş... Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 Cuk diye bir ses duydum sanki Ama jantın ortası biraz boş kalmış gibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 3 defa söyledik ama tineri bol bulmuş boyacı, göbekleri boyamayı unutmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 Çağlar, benim jantlar da boyanacak ama ben standart sedefli gri istiyorum.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 sedefli denmez ona, iri tane gri denir, çok da güzel olur araya da biraz koyu renk atarız kımıl kımıl yanar janjanlı olur 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts