Sani Gerşon 25 Mart 2014 Yazar Paylaş 25 Mart 2014 nesini kesip biciyolar ? sani merak ettim Kablolar? Aküden hat çekilmesi vs... Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Arabanın dıştan resmide olsa iyi olurdu...bayadır resim eklemiyorsun sani. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Arka sisler nooldu ? Cidden merak içindeyim. Olmadı gel kapsamlı test yapalım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2014 Yazar Paylaş 25 Mart 2014 Arabanın dıştan resmide olsa iyi olurdu...bayadır resim eklemiyorsun sani. Havalar düzelsin, yıkatıp ekleyeyim Arka sisler nooldu ? Cidden merak içindeyim. Olmadı gel kapsamlı test yapalım Sislere canbus'lı ürün taktım, durum değişmedi. Stop'ları sökemedim. Elim haşad oldu, plastik vida açılmadı. Kuvvetli adamsın vesselam Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 İyide niye durduk yere çalışmaz oldu onu çözemedim. Normal ampülle bile yanmıyor dimi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Hoparlörlerimi değiştirdim. Aracımda 8 adet hoparlör bulunuyor. 4 hoparlör ve 4 tweeter. Pek anlamıyorum bu işten açıkçası. Orjinal tweeter'lar kırılarak kasaları yine yuvalarında kullanıldı. Arka kapıların çerçevelerinde uzantılar kırılarak 16cm'ler sığdırıldı. INFINITY 6500CX REFERENCE SERİSİ 16 CM COMPONENT TAKIMI http://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=4528 Yukarıdaki üründen aldım. Amfi koydurmadım zira kesme biçme hiç bana göre değil. Amfi olmadan dahi ses acaip değişti. Bu kadar performans beklemiyordum gerçekten. Kapının sökülmüş hali. Orjinal hoparlör (özellikleri maalesef yazmıyor) 13cm orjinal ölçüler kasnakla 16cm a çıkarıldı. Sani hayırlı olsun güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2014 Yazar Paylaş 25 Mart 2014 İyide niye durduk yere çalışmaz oldu onu çözemedim. Normal ampülle bile yanmıyor dimi ? Yok abi. Benim tahminim, frenle aynı hattı kullanıyor. Araç düşük voltajda direkt iptal ediyor. Stop'larımı sökebilseydim kontrol edecektim bunu ama imkan olmadı. Elim girdiğinde içeri döndüremiyorum vidayı. 1-2 aya bakımım geliyor, Zeki usta halleder diye tahmin ediyorum O da olmazsa yanına uğrar, vaktini çalarım biraz. Geri ödemesi karın doyuruyormuş diyolaa Sani hayırlı olsun güle güle kullan. Sağolasın hocam 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2014 Muayene öncesi yıllık bakıma girdi aracım. Yapılanlar: Stopları led'ledikten sonra arka sisler yanmıyordu, arıza kodu silindi. Sisler çalışır hale geldi. Sağ ön amortisör körüğü yırtılmıştı, yenilendi. Kapılardan gıcırtılar geliyordu, giderildi. Ön silecek muhafazası sökülmüşken komple gider havuzu temizlendi, silecek bağlantı noktaları temizlendi. Far ayarı yapıldı. Bayağı düşmüştü. Farkındaydım zira zifiri karanlıkta uzunlarımı açmak zorunda kalıyordum. Son far ayarımı -ellerine sağlık- Servet abi 2 sene evvel Eskişehir iftar şenliğinde yapmıştı Egzoz muayenesi yapıldı. Arka silecek yenilendi. Tüm yürür ve motor aksamları kontrol edildi. 8 taksit ile toplamda 516TL tuttu. 59600km ye geldik 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Geçmiş olsun, 2 sene rahatsın. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2014 Geçmiş olsun, 2 sene rahatsın. Daha var muayeneye abi Ama 1 sene bakım derdi yok 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 ampule arıza kodu mu olurmuş, motor olmayınca nelere sarmış bu röno 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2014 ampule arıza kodu mu olurmuş, motor olmayınca nelere sarmış bu röno Dandik Ford'mu sandın, ampulu bile kontrol ediyor Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Haziran 2014 Paylaş 16 Haziran 2014 Bildiğin naylon, kapısından bile gıcırdıyor.. 40 TL verem Yorum bağlantısı
Misafir 16 Haziran 2014 Paylaş 16 Haziran 2014 Spreyle dolaşmak standart donanım mı acaba ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Haziran 2014 Yazar Paylaş 16 Haziran 2014 Naylonu şenlikte canlı canlı gördüm. Hayran kaldım. Jantlar çok yakışmış. Cam tavan aracı farklı gösteriyor. Renginede hayran oldum. Kısacası çok beğendim. Arkadaşımda cam tavansız beyaz rengi vardı. Bu kadar etki yaratmamıştı. Sanırım cam tavanlısını bulmak oldukça zor gibi Teşekkür ederim Artık cam tavanlı üretilmiyor maalesef. Bildiğin naylon, kapısından bile gıcırdıyor.. 40 TL verem Sana ekstradan sesler sunuyorum diğer arabalarda olmayan, sen hala 40 diyorsun Spreyle dolaşmak standart donanım mı acaba ? Ekstra özellik. Her arabada bulunmaz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 "Çamurluklar naylon" deyip geri göndermesinler.. Hadi hayırlısı Sani.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Haziran 2014 Yazar Paylaş 28 Haziran 2014 Sorunsuz gectim far ayari tabii ki standart bekliyordum gerci çünkü gecen hafta cok selektor yedim. Ayari dusurmeme ragmen yine yuksek kalmis. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Sani...çıkan hoparlörler duruyor mu?... Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Sorunsuz gectim far ayari tabii ki standart bekliyordum gerci çünkü gecen hafta cok selektor yedim. Ayari dusurmeme ragmen yine yuksek kalmis. Bende kornadan kalmıştım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Haziran 2014 Yazar Paylaş 28 Haziran 2014 Sani...çıkan hoparlörler duruyor mu?...Duruyor hocam? Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 (düzenlendi) Arka hoparlör bozuldu...çakma taktırdım...eğer boştaysa ücreti karşılığı isterim... 28 Haziran 2014 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 Arka hoparlör bozuldu...çakma taktırdım...eğer boştaysa ücreti karşılığı isterim... 50tl diyor hocam tekine sahibinden.com. Ama tekini göndersem geri kalan 3'ünü ne edeyim 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 50tl diyor hocam tekine sahibinden.com. Ama tekini göndersem geri kalan 3'ünü ne edeyim Paralel bağla, tak fişi ev radyosuna oyun havası çal oyna Yorum bağlantısı
Recommended Posts