İçeriğe Yönlendir

Yeni Esp'li Naylon

Sani Gerşon

Recommended Posts

Ali Gürsoy

Evi satsak 400-500bin'den fazla etmiyor. Bu zamanda merkeze yakın bu paraya hiç bir ev yok. İstinye'de dahi en ucuzu 800bin. Göktürk'te falan bakmak lazım.

Tek umudumuz, tüm Şişli'yi alıp yenileyen Keten inşaat'ın bizim apartmanı da alıp otoparklı hale getirmesi :)

Kağıthaneye bak , 500 bin e sıfır daire bulursun , bizim sitede 400 bin civarı dubleks vardı yanılmıyorsam , haliç manzaralı .

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kağıthaneye bak , 500 bin e sıfır daire bulursun , bizim sitede 400 bin civarı dubleks vardı yanılmıyorsam , haliç manzaralı .

Sence Nişantaşı'nda yaşayan biri gider mi Kağıthane'ye :) Annem babam bakmaz bile oralara. Annem çok memnun zaten buradan. Bu yüzden başka bir yer düşünmüyor bile. Benim aklımda İstinye, Kemerburgaz falan var.

Nedense sevemedim gitti Avrupa Yakası'nı. (Avrupacılar da Asya'yı sevmez)

Avrupa Yakası'nda gezecek, eğlenecek; Asya Yakası'nda yaşayacaksın.

Bence budur.

İş yerim Asya'da olsa, ben de taşınırım. Çok daha düzgün o taraf yerleşim olarak. Sadece toplu taşımada sıkıntı var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Sence Nişantaşı'nda yaşayan biri gider mi Kağıthane'ye :) Annem babam bakmaz bile oralara. Annem çok memnun zaten buradan. Bu yüzden başka bir yer düşünmüyor bile. Benim aklımda İstinye, Kemerburgaz falan var.

Ben bilmem :) Zamanında içler dışlar yaptım , Tarabya gibi yerden kağıthane'ye taşındım , Saat kaç olursa olsun arabamı çekecek yerim var şimdi .

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ben bilmem :) Zamanında içler dışlar yaptım , Tarabya gibi yerden kağıthane'ye taşındım , Saat kaç olursa olsun arabamı çekecek yerim var şimdi .

Kağıthane güzel ama o da toplu taşımaya çok ters. Kağıthane'nin çok düzgün siteli yerlerini gördüm. Beğendim valla.

İspark'la kavga etmekten gına geldi zaten...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Abi camlara film cektirsene? En azindan ugrastirir biraz acmaya calisirken.Ortalikta cam kirigi ile kirlenmez hem :p

Allahtan sunroof'a bir tas atmamis :(

Film istanbul'da çok büyük dert. Anında kitliyorlar :)

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Vallahi biz de 2000'de Erenköy'den Yenişehir'e taşınmıştık. Sırf sakin diye. Ataşehir bile çok kalabalık geliyordu bize.

Sonra evlendim, 3 sene önce Tuzla'ya taşındım. Ancak her an geri dönebiliriz o taraflara.

Çocuk için, huzur için, sessizlik için bence en güzel yerler şehir dışında kalan site ilçeler.

Hem güvenli, hem rahat..

Nedense sevemedim gitti Avrupa Yakası'nı. (Avrupacılar da Asya'yı sevmez)

Avrupa Yakası'nda gezecek, eğlenecek; Asya Yakası'nda yaşayacaksın.

Bence budur.

Maltepe nin üstleri Narcity taraflarını çok seviyorum bende ... hem şehir dışı gibi hemde şehir içi ...

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Film istanbul'da çok büyük dert. Anında kitliyorlar :)

Çektir film, dert için caydırıcı bir şey yollayım sana sıkıntı olmaz :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

1 numara çektir bence.. kimse bişey demez diye tahmin ediyorum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çektir film, dert için caydırıcı bir şey yollayım sana sıkıntı olmaz :)

Hayırdır?

1 numara çektir bence.. kimse bişey demez diye tahmin ediyorum..

Abi kitliyorlar kiiii :) Geçen emniyet kemerime bile baktılar. Plakama baktılar. Kitleyecek şey bulamıyorlar valla :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Hayırdır?

Abi kitliyorlar kiiii :) Geçen emniyet kemerime bile baktılar. Plakama baktılar. Kitleyecek şey bulamıyorlar valla :)

Alarm taktır o zaman :D

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Sani Gerşon

Şubat ayı sonunda ŞU üründen almıştım. Dün ulaştı, bugün ayna sinyallerine montajını yaptım. Çok memnun kaldım. Aydınlatma olarak normal ampulden hiç bir farkı yok. Bu kadar iyi çıkacağını beklemiyordum.

20130314190740.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Sani Gerşon
Servet Aydın

Hepsine vereceğin para ile motoru 200 bg yaptır, daha hayırlı olur :f1:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hepsine vereceğin para ile motoru 200 bg yaptır, daha hayırlı olur :f1:

Bu da mantıklı tabi :D

Ama ön tampoooon :wub:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Fiber malzemeye 1000tl vermek koyar. Plastiğe de 4000. Orta yolu bulmak lazım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Fiber malzemeye 1000tl vermek koyar. Plastiğe de 4000. Orta yolu bulmak lazım :)

Birkaç kişiden elinde RS tampon olduğunu duymuştum ulaşabilirsem rakam alırım Sanicim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Bu megan yavan megan. Acil para birikter bence de. Böyle nereye kadar. :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yazılım illa olacak, 130 falan herhalde olur :)

Fiberden korkuyorum, burada tampon tampona park meşhur. Biri hızlı dokundursa cips gibi kırılır valla :(

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Yazılım illa olacak, 130 falan herhalde olur :)

Fiberden korkuyorum, burada tampon tampona park meşhur. Biri hızlı dokundursa cips gibi kırılır valla :(

Oooo yazılım he :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Oooo yazılım he :)

Valla sıkıntısız 150'yi görenler var. Ha, ne zaman olur bilemem. Ama illa bi şeyler olacak :)

Sen ne zaman yaptırıyorsun, ondan haber ver :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mert Yeldan

Aklıma gelmişken yazayım; seeeleee var seepeet varrr nayloncu geldi hanımmmm tırttttt :p

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Valla sıkıntısız 150'yi görenler var. Ha, ne zaman olur bilemem. Ama illa bi şeyler olacak :) Sen ne zaman yaptırıyorsun, ondan haber ver :)

Yeni bir alet bekliyoruz beyin acilmadan yapilabilecek :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yeni bir alet bekliyoruz beyin acilmadan yapilabilecek :)

Haber edersin ;)

Aklıma gelmişken yazayım; seeeleee var seepeet varrr nayloncu geldi hanımmmm tırttttt :p

Pis VW'ci, nolcek :kedicigerhesabidilcikartansmilye:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...