Sani Gerşon 6 Şubat 2013 Yazar Paylaş 6 Şubat 2013 Sani geçmiş olsun...alarm varmı arabada ? Yok. Zira alarmın burada hiç bir faydası yok. Babamınki sabaha kadar çalmış, bir Allah'ın kulu dönüp bakmamış. Sabah akü bitmişti... Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 Sani geçmiş olsun, Nişantaşı'nda yaşam zor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 Sani geçmiş olsun... Medeniyetin beşiği dedikleri yer mi ora Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 Geçmiş olsun Sani.Görende dağ başında yaşıyorsunuz sanır yahu Yorum bağlantısı
Onur Çankaya 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 Geçmiş Olsun. Biz de kapısını kapımıza çarpanlara,tampona/çamurluğa vuranlara kızıyoruz.Bunların yanında devede kulakmış bizimkiler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Şubat 2013 Yazar Paylaş 6 Şubat 2013 Hepinize teşekkürler. Sani geçmiş olsun... Medeniyetin beşiği dedikleri yer mi ora Hee, göbeee Geçmiş Olsun. Biz de kapısını kapımıza çarpanlara,tampona/çamurluğa vuranlara kızıyoruz.Bunların yanında devede kulakmış bizimkiler. Bizde camın yanında bunlar da var. Aynı gün camı değiştirdikten sonra bi otoparka girdim. Daha arabayı parkedemeden gayet dönerek yanıma sıfır bi cip yanaştı. Ben dikkatlice inerken onun arka kapısı baaam diye benim arabaya vurdu. Hoop diye bağırdıktan sonra annesi çocuğuna diğer kapıyı açtı! Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 Kimisi malını önemsemez anlarımda,karşındakini niye düşünmez,onu anlamam işte... Yorum bağlantısı
Onur Çankaya 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 İstanbul'daki bayan şoförlerin çoğu buradaki (Havza/Samsun)erkek şoförlerden iyidir diye tahmin ediyorum. Yine de fazla emin olmamak lazım tabi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Şubat 2013 Yazar Paylaş 6 Şubat 2013 Kimisi malını önemsemez anlarımda,karşındakini niye düşünmez,onu anlamam işte... İnsan öküz olmaya görsün. Özür dilese arkasından bela okumayacağım... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 (düzenlendi) Yok. Zira alarmın burada hiç bir faydası yok. Babamınki sabaha kadar çalmış, bir Allah'ın kulu dönüp bakmamış. Sabah akü bitmişti... İnsanlık iyice elden gitti var ya... 7 Şubat 2013 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Paylaşımı yeni fark ettim, çok geç de olsa güle güle kullanın. Resimleri göremiyorum ama, eminim ki siz en güzelini, en iyisini beğenip, almışınızdır. Kazasız sürüşler. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 (düzenlendi) Geçmiş olsun. Kaskodan mı yapıldı. Araca elektrik vermen lazım, şöyle dokununca 1 hafta kaldırmasın. Yemin billah aynısını anneme söyledim. Forumda hoca var, okutup üfletsem mi ne Sevabına içinden gelirse yapar Hüseyin hoca zaten Okumaya başlıyorum şimdiden, görüşmemize kadar anca biter. İnsan öküz olmaya görsün. Özür dilese arkasından bela okumayacağım... Özrü yok bu işin. Yamulturum. 7 Şubat 2013 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Şubat 2013 Yazar Paylaş 7 Şubat 2013 "Bununla gelmiş geçmiş olsun artık" diyeceğim ama gerçekten geçsin yani Ne bu böyle, otomatiğe bağlanmış gibi Valla evdekiler artık "sen sat bunu" demeye başladılar. Haklılar. Her yanına gittiğimde bir şeyle karşılaşıyorum 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Şubat 2013 Yazar Paylaş 7 Şubat 2013 Olmadı 10 gün bırak. 10 ay elimi sürmesem değişmez herhalde Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 10 ay elimi sürmesem değişmez herhalde Buraya diyorum bea. Check up'a sokacağız. Okunmuş su ile yıkayıp tekbirler eşliğinde marşa basacağız. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Valla evdekiler artık "sen sat bunu" demeye başladılar. Haklılar. Her yanına gittiğimde bir şeyle karşılaşıyorum Dün akşam ki geçmiş olsun mesajımı yazarken aklıma geldi.Çok çekiyorsun bu araçtan sat diyecektim ama elim varmadı.Birde şöyle bir durum var satsan ne olacak yine araç alacaksan aynı olaylar yine olabilir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Şubat 2013 Yazar Paylaş 7 Şubat 2013 Dün akşam ki geçmiş olsun mesajımı yazarken aklıma geldi.Çok çekiyorsun bu araçtan sat diyecektim ama elim varmadı.Birde şöyle bir durum var satsan ne olacak yine araç alacaksan aynı olaylar yine olabilir. Daha da kötüsü aklımda bir model yok. Bu naylonun tipi o kadar hoşuma gidiyor ki, gözüm başka bir şey görmüyor. Skoda Rapid HB'yi bekliyorum Buraya diyorum bea. Check up'a sokacağız. Okunmuş su ile yıkayıp tekbirler eşliğinde marşa basacağız. Haha, seni gidi seniii, ne de uzun sürüyormuş yıkama 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Geçmiş olsun , ben o tarz bir semt'te hayatta oturmazdım . Benim için arabamı koyacağım yer önemli . Bence taşının oradan sorun bitsin gitsin 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Şubat 2013 Yazar Paylaş 7 Şubat 2013 Aynen Ali Bey. İki kuzenim Moda'da oturuyordu doğduklarından beri. İsyan bayrağını bir çektik, ikisi de taşındı. Biri Çekmeköy'e biri Kozyatağı'na. Sokak arasına, apartmanın önüne arabayı koyacak yer bulmak ayrı sorun, boş otopark buldun diyelim 00:00'dan sonra çoğu kapatıyor, arkana biri girerse çıkmak mümkün değil. Sarhoşu, tinercisi, delisi, psikopatı ayrı dert.. Baktığın zaman İstanbul'un en güzel semtleri. Peh... Valla pazar geceleri bizim burda park yeri bulmak çok büyük dert. Hayattaki tek amacım, otoparklı mümkünse site içi bir evde oturabilmek. Umuyorum yeterince kazanır ve taşınırım 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Tahminimce , nişantaşında olan bir ev satılsa . Otoparklı , güvenlikli bir sitede güzel bir daire alınabilir . Nişantaşı , taksim , kadıköy , bahariye gibi yerlerin çekiciliği ve güzelliği bence arasıra uğrayınca oluyor . Yoksa sürekli bir yaşam sürmek zor ve sinir bozucu birşey olurdu benim için . Valla pazar geceleri bizim burda park yeri bulmak çok büyük dert. Hayattaki tek amacım, otoparklı mümkünse site içi bir evde oturabilmek. Umuyorum yeterince kazanır ve taşınırım Siz satın o evi , satın 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Şubat 2013 Yazar Paylaş 7 Şubat 2013 Tahminimce , nişantaşında olan bir ev satılsa . Otoparklı , güvenlikli bir sitede güzel bir daire alınabilir . Nişantaşı , taksim , kadıköy , bahariye gibi yerlerin çekiciliği ve güzelliği bence arasıra uğrayınca oluyor . Yoksa sürekli bir yaşam sürmek zor ve sinir bozucu birşey olurdu benim için . Siz satın o evi , satın Evi satsak 400-500bin'den fazla etmiyor. Bu zamanda merkeze yakın bu paraya hiç bir ev yok. İstinye'de dahi en ucuzu 800bin. Göktürk'te falan bakmak lazım. Tek umudumuz, tüm Şişli'yi alıp yenileyen Keten inşaat'ın bizim apartmanı da alıp otoparklı hale getirmesi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 (düzenlendi) Geçmiş olsun Sanican, cezalar yetersiz resmen tekrar hırsızlık yapın diye teşvik ediyor devlet bu şerefsizleri... Molla değilim ama şeriat cezalarının bazıları çok gerekli, hırsızın elini kes, tecavüzcünün - katilin - vatan hainin kafasını, bak bakalım suç oranı %80 iniyor mu inmiyor mu ? Kalan %20 de gerizekalı - şuursuz veya manyaktır zaten onlara yapacak bir şey yok. 7 Şubat 2013 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts