Sani Gerşon 27 Ocak 2013 Yazar Paylaş 27 Ocak 2013 Sevindim Sani.. Göçük için görüştün mü Melih ile ? Görüştüm, boyasız olmazmış. Yaza boyatırım artık 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 Görüştüm, boyasız olmazmış. Yaza boyatırım artık Boyatmazsan ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ocak 2013 Yazar Paylaş 27 Ocak 2013 Boyatmazsan ? Göze batar, o kadar 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 Göze batar, o kadar Autoking'ten randevu al derim ozaman 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 Bak bak mod oldu beyimiz bizi kaaale almıyor, Sani beni beğenmiyormusun ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ocak 2013 Yazar Paylaş 27 Ocak 2013 Bak bak mod oldu beyimiz bizi kaaale almıyor, Sani beni beğenmiyormusun ? Ne alaka len Anlatmıştım yukarıda, bi pazar arabanın başına geldiğimde böyle gördüm maalesef Sağlam vurmuşlar, direği göçertebilmişler. Kaldırım tarafı, muhtemelen mal taşınırken falan olmuş... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ocak 2013 Yazar Paylaş 27 Ocak 2013 Sani sende Amerikan Park var mıydı ? Plaka aydınlatmaları veya iç aydınlatma da led mi ? Marka model varsa sevinirim bu bagaj aydınlatması gibi Amerikan park yok bende. Gündüz farlarım amber led sadece. Kapılar (ayak aydınlatma) arıza kontrollüymuş. Bu sebeple 4'ünü de şu üründen takmıştım ancak biri kafasında göre sönüp yanınca jeton düştü ve şu üründen 2 adet aldım, tüm sönmeler bitti. Hepsiburada.com dan almıştım ancak yok gördüğüm kadarıyla. Stop'lar için Servet abi ile led denedik ancak onlar da arıza kontrollü çıktı, ilk frende 1sn kadar yanıp sönüyordu ve bir daha yakmıyordu kendini. Zaten kapılar için de sonradan jeton düştü aynı olabileceği Hiç bir arıza kadranda yanmıyordu. Plaka aydınlatmaları için arıza kontrol yok bende, bu sebeple yine ilk verdiğim linktekini kullandım. Tavan aydınlatmalarını ise lambaları sökemedim Bu sebeple değiştirmedim. Aslında kasten sarı bıraktım da diyebilirim, onları da beyaz koyarsam çok parlak olacak, tercih etmedim. Ha sarı led bulursam, onları da kesin değiştiririm. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ocak 2013 Yazar Paylaş 27 Ocak 2013 Ne oldu abi bizim vites+Fren+start işi Debriyaja basın diyor. Akü falan yok Ya da ben beceremiyorum, bi kalk gel la Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 Bu da bu sabah karşılaştığım manzara, tipik Nişantaşı manzarası 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Geçmiş olsun abi , neden olmuş kim yapmış ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 Valla hiç bir şey kayıp değil. Bagajda bi malzeme çantam vardı, onu çıkarmış, içini bile dağıtmamış. Hep oluyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 Hepinize teşekkür ederim. Nişantaşı'nda gayet olağan karşılıyoruz artık. 2 sene evvel babamın camını 7 gecede 6 defa kırmışlardı. 1 gece resmi tatilini yapmış yağmacı arkadaş... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Hepinize teşekkür ederim. Nişantaşı'nda gayet olağan karşılıyoruz artık. 2 sene evvel babamın camını 7 gecede 6 defa kırmışlardı. 1 gece resmi tatilini yapmış yağmacı arkadaş... Alarm taktır demiyeceğim kimse onuda sallamaz muhtemelen ama ; sahte alarm ışıkları var en azından onlardan taktır belki caydırıcılığı olabilir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 Alarm taktır demiyeceğim kimse onuda sallamaz muhtemelen ama ; sahte alarm ışıkları var en azından onlardan taktır belki caydırıcılığı olabilir. Tınnn, babamın şimdiki arabasında alarm aküyü bitirene kadar çalmış. Hiç bir caydırıcılığı yok. Cam olayına hiç sinirlenip bozulmam. Çok alıştığımız bir durum. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Tınnn, babamın şimdiki arabasında alarm aküyü bitirene kadar çalmış. Hiç bir caydırıcılığı yok. Cam olayına hiç sinirlenip bozulmam. Çok alıştığımız bir durum. O zaman sorun yok .. Kaporta sağlam kalsın yeter diyorsun yani Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 O zaman sorun yok .. Kaporta sağlam kalsın yeter diyorsun yani Camlar ve tamponları hiç önemsemem. Giden vaktim olsun sadece. Daha kötüsü de olabilirdi diyelim. Pozitif yaklaşalım. Ereceğim sonunda, nirvana ya ulaşacağım, o haldeyim 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 1 saatte taktılar yeni camı. Döşeme söküldü mecburen, içi de temizlenmiş oldu. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Valla hiç bir şey kayıp değil. Bagajda bi malzeme çantam vardı, onu çıkarmış, içini bile dağıtmamış. Hep oluyor. Çok saçma bir şey ya yaptıkları. Sorunu varsa neden arabadan çıkarıyor anlamış değilim. Bizimde seninkinin yanında küçük ama 2 arabanında silecek kapaklarını söküyorlar sürekli. Silecek dağılıp gidiyor haliyle. Sürekli yeni silecek almak durumundayız. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 Çok saçma bir şey ya yaptıkları. Sorunu varsa neden arabadan çıkarıyor anlamış değilim. Bizimde seninkinin yanında küçük ama 2 arabanında silecek kapaklarını söküyorlar sürekli. Silecek dağılıp gidiyor haliyle. Sürekli yeni silecek almak durumundayız. Nişantaşı arabası ya. Sokaktaki de sayılı düzgün arabalardan. Bir şey var sanmıştır. 2 sene önce şirket aracımla geldiğim son iş gecemde, torpidoda telefonu unuttuğumu sabah işe giderken hatırladım. Arabaya doğru yürürken kapı kilidine basıyorum bir türlü açılmıyor. Tam kapıya uzandım ki çekmeden geldi kapı. Torpidoya baktım hemen, telefon gayet orada. Bagaja bakıp gitmişler yine... Bu sabah ta gittiğimde torpidouya baktım, o kadar dağınıktı ki. Tam "ulan karıştırmış hayret" diyordum ki, toplamadığımı unuttum geçmiş olsun Sani, bununla geçmiş olsun. sen şu naylonu Hüseyin hocaya bi okutsana. Yemin billah aynısını anneme söyledim. Forumda hoca var, okutup üfletsem mi ne Sevabına içinden gelirse yapar Hüseyin hoca zaten 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts