Lokman Ceritlioğlu 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Sani geçmiş olsun. mutlaka sorun çözülecektir. Servete de teşekkürler. 001 hızır servisi. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Aralık 2012 Yazar Paylaş 16 Aralık 2012 Servet abi'min yaşadığı probleme benzer olarak kendi yetkili servisi çözdüğü için benim yoldaki tıkırtı problemimi göstermeye Tuzla'ya gittim bugün. Sağolsun Servet abi sabah yoğunluğunda işini gücünü bırakıp benimle ilgilendi. Hakkını ödeyemem Sorunuma gelince, Osman usta ve Çağlar abi'de sağolsunlar çok ilgilendiler, parke yolda alt takımdan tıkırtı geliyordu. Bozuk yolda az duyarken parke yolda hiç bitmiyordu tıkırtı. Öncelikle z-rot'lar söküldü. Bi tanesinin ömrünü çok önce doldurduğu görüldü. Z-rot'un bağlantı noktaları sabit kalması gerekirken sanki yaylı gibi sürekli ortada duruyordu. Rot'lar yer değiştirilip tıkırtının soldan sağa geçip geçmeyeceğini merak ettiler. TEcrübede sesin yeri değişmedi. Sonrasında Viraj demir çubukları serbet bırakıldı ancak ses yine kesilmedi. En sonunda direksiyon kutusundan uzanan mil kontrol edildi ve sesin ondan geldiği görüldü. Aracın yaş olarak garantisi dolduğundan fabrika ile görüşülecek ve km dikkate alınarak parçanın garantili değiştirilmesi istenecek. Parçanın maliyeti ortalama 1200-1300tl. İşçilikle beraber 1500tl'ye geliyor. Ayrıca kaçıran intercooler'a da baktılar. Kronik problem olarak kelepçe dediler. Direksiyon kutusu değişirken bu problemle de ilgilenecekler. Çok büyük ihtimal, kelepçe değişimi sonrası durum düzelecek. Yoldaki tıkırtı problemimi 3 servise göstermeme rağmen maalesef hiç biri sorunu bulamadı. Bir tanesi amortisörü ve körükleri değiştirmişti ancak sorun aynen devam ediyordu. Benimle ilgisini alakasını eksik etmeyen öncelikle Servet abi'me, ardından Orsa Oto'ya da tekrar teşekkür ederim. Alıntı yaptığım tarihden beridir Renault problemi çözemediği gibi anlattığım hiç bir şey doğru not alınmamış. Orsa oto'dan aradıklarında bambaşka bir olay sordular bana. Durumu tekrar anlattım, Renault ile görüşeceklerini ilettiler. Hala sonuç alabileceğime inanmıyorum... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Aralık 2012 Yazar Paylaş 30 Aralık 2012 Bu sabah arabanın başına gittiğimde gördüğüm manzara. Sol kapı kaldırıma bakıyordu. Birileri mal taşırken vurmuş muhtemelen... Ne yapılabilir sizce? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Aralık 2012 Yazar Paylaş 30 Aralık 2012 Nevrim döndü resmen ya. Direği nasıl yamultmuşlar inanamadım. Klima, mobilya falan taşımış olmaları gerekiyor. Pazar pazar ne işi, ne taşıması anlayamadım. Sözde Nişantaşı'nda, en lüks semtlerin birinde oturuyorum. Bağcılar'da otursam böyle olmazdı herhalde... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Neymiş öyle o vuran şey öylece göçertmiş. Edit: Unutmuşum naylon olduğunu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Aralık 2012 Yazar Paylaş 30 Aralık 2012 Sani geçmiş olsun melihin babasına göster istersen bir.. Önümüzdeki hafta götüreceğim muhtemelen. Başka ufak ezikler de vardı, hepsini halleder herhalde... Başım ağrıdı sinirden... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 25bin papel işler benden, direği boyalı arabaya fazla biliyorum ama yabnacı değilsin, 4 taksitle öderim 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Önümüzdeki hafta götüreceğim muhtemelen. Başka ufak ezikler de vardı, hepsini halleder herhalde... Başım ağrıdı sinirden... Eee, mal canın yongası. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Aralık 2012 Yazar Paylaş 30 Aralık 2012 Kamera kaydı yokmu hiç yakınlarda ? Benim evin altında dershane var,genelde hep kamera açısının olduğu yere koymaya çalışırım... Kamera mı? Ben park yeri bulduğuma şükrediyorum... Tek dileğim, Allah nasip etsin, kapalı otoparklı bi ev alabileyim kendime. 25bin papel işler benden, direği boyalı arabaya fazla biliyorum ama yabnacı değilsin, 4 taksitle öderim Sana feda olsun Ama tuşlara basarken ters oldu herhalde, 52'mi yazacaktın ne Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Aralık 2012 Yazar Paylaş 30 Aralık 2012 Eee, mal canın yongası. Hem o, hem de satarken "abi direk boyalı, araba pert" demeleri. Çeker giderim o anda ama alacağım siniri şimdiden düşünüyorum da... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Hem o, hem de satarken "abi direk boyalı, araba pert" demeleri. Çeker giderim o anda ama alacağım siniri şimdiden düşünüyorum da... Öyle deme, ronö'nun pert'i makbul derler. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Hem o, hem de satarken "abi direk boyalı, araba pert" demeleri. Çeker giderim o anda ama alacağım siniri şimdiden düşünüyorum da... 25 i zaten sen olduğun için verdim zaten, perte 15 anca işler 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Sani, yakınlarda kamera v.s. illaki vardır, soruştursana Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Sani geçmiş olsun.. geyik dönüyordur diye bakmıyordum konuya, üzüldüm Autoking ile bi görüş.. Lokal boyayarak düzeltebilirler.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 vay bee. Sani'ni konusunu geyik sandın haa, vuraydın bari herifi 3 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Sani bence Melih in babasıyla bir görüş ... göçük kısmını halleder belki ... diğer yerleri pastayla falan çıkıcak gibimi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Yaa Sani yapmaz da, malum kişilerden birisi makara yapıyordur demiştim.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Yaa Sani yapmaz da, malum kişilerden birisi makara yapıyordur demiştim.. tabi tabi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Sani geçmiş olsun.. geyik dönüyordur diye bakmıyordum konuya, üzüldüm Autoking ile bi görüş.. Lokal boyayarak düzeltebilirler.. Lokal boya, geyikler şimdi bastı burayı Yorum bağlantısı
Akan Belen 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Geçmiş olsun Sani.Adamın arabası nerdeyse pert olmuş siz geyik yapıyorsunuz yahu olmaz ki ama Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Geçmiş olsun kötü yerden kötü darbe almış. :nazar: :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Geçmiş olsun insan biraz dikkat eder. Gözün gibi sakınıyosun elalemin umurunda değil. Kazayla olduysa desem de olmaz ki böyle ya... Yorum bağlantısı
Recommended Posts