Misafir 19 Ekim 2012 Paylaş 19 Ekim 2012 Sonunda Road Runner kornası değişti, Tospaa kornası takıldı. Ancak tampon söküldüğünde intercooler'ın kaçırdığını gördüm. Mıçtık, çözüm yolu önerilerinizi bekliyorum. Kaynak olur mu acep ? Niye bakmıyosun le arabaya ? Orası burası delinmiş bak yazık ? Şaka bi yana Sani, serviste sıfırı sağlam paraydı diye hatırlıyorum. Korna'nın değiştiği çok iyi olmuş, o iğrenç sesten kurtulmuşsun. kaynak? Aklın yolu bir Çağlar abimle aynı anda yazmışız. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ekim 2012 Yazar Paylaş 19 Ekim 2012 kaynak? Kaynak olur mu acep ? Niye bakmıyosun le arabaya ? Orası burası delinmiş bak yazık ? Şaka bi yana Sani, serviste sıfırı sağlam paraydı diye hatırlıyorum. Korna'nın değiştiği çok iyi olmuş, o iğrenç sesten kurtulmuşsun. Aklın yolu bir Çağlar abimle aynı anda yazmışız. Yürüyen için bırakacağım önümüzdeki ay (malum maaş ) Sen halledersin. Fazla korna varmı? Kaynak Çağlar Bayur 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Ekim 2012 Paylaş 19 Ekim 2012 korna hayırlı olsun Sani. diğer konu için geçmiş olsun, Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ekim 2012 Yazar Paylaş 19 Ekim 2012 korna hayırlı olsun Sani. diğer konu için geçmiş olsun, Sağolasın Lokman abim 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Ekim 2012 Paylaş 19 Ekim 2012 (düzenlendi) Lada da epeydir korna yok. Güzel birşey istiyorum o da pahalı. Çıkma falan denk geliverse bari. İnterkolır neden öyle olmuş ki. Muhafazası yokmu? 19 Ekim 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ekim 2012 Yazar Paylaş 19 Ekim 2012 Lada da epeydir korna yok. Güzel birşey istiyorum o da pahalı. Çıkma falan denk geliverse bari. İnterkolır neden öyle olmuş ki. Muhafazası yokmu? Muhafazadan kasıt, önünde plastik ızgaralar var ama herhalde ömrünü falan doldurdu. Osman ile Fatih usta bilir valla. 60tl kornaya verdim. Çok memnun kaldım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Ekim 2012 Paylaş 19 Ekim 2012 Şu kornayı bir dinletsene bize. Olmadı bende alayım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ekim 2012 Yazar Paylaş 20 Ekim 2012 Tam olarak böyle hocam: Hatta daha da güçlü sanki Şöyle de yapabileceğine inanıyorum ustalarımın 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Yakıyor arıza lambası onunkide nerde yakıyor yanlış bilgilendirme ... vcds den kapattım plaka lamba kontrolünü yakmıyor arıza lambası ... Dandik Halk arabası dandik de sonra git vw kornası taktır ... güzel olmuş sesi duyan vw zanneder en azından Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ekim 2012 Yazar Paylaş 20 Ekim 2012 dandik de sonra git vw kornası taktır ... güzel olmuş sesi duyan vw zanneder en azından Tüm ısrarlara rağmen Ferrari kornası taktırmadım. Tamam tip benziyor, korna da taktırsan tam olacak ama egzoz sesi kurtarmıyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ekim 2012 Paylaş 21 Ekim 2012 Muhafazadan kasıt, önünde plastik ızgaralar var ama herhalde ömrünü falan doldurdu. Osman ile Fatih usta bilir valla. 60tl kornaya verdim. Çok memnun kaldım. İntercool ömrü, dış darbe yok ise araçdan daha uzun ömürlüdür. Muhtemelen kelepçelerdendir yine. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ekim 2012 Yazar Paylaş 21 Ekim 2012 İntercool ömrü, dış darbe yok ise araçdan daha uzun ömürlüdür. Muhtemelen kelepçelerdendir yine. Hiç bir darbe yok, umuyorum kelepçedir Bu arada benim korna gibi çalıyor Ama seninkiler çok kibar be abi,lütfen çekilirmisin diyorlar Geçen yanımda bastı megyci kornaya öndekine adamın umrunda değil duymuyor bile Sessizce güldüm Şimdiki kornam resmen "HOST LAN! AÇIL AçıkMertKorkusuz!" diyor 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2012 Paylaş 22 Ekim 2012 Bende kangonun orjinal kornası varken çalmaya tırsıyordum, nonoş kornası gibi yaa 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Ekim 2012 Yazar Paylaş 29 Ekim 2012 Kapışalım Kullanan Çağlar abi, ona söyle Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ekim 2012 Yazar Paylaş 30 Ekim 2012 Aynayla ilgili planlarım var. İşin erbabına mesaj attım, cevap bekliyorum. Bu arada aynamın altında bi led var sanki, submarine olamaz, renault düşünemez, nedir acaba Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Kasım 2012 Yazar Paylaş 7 Kasım 2012 Servet abi'min yaşadığı probleme benzer olarak kendi yetkili servisi çözdüğü için benim yoldaki tıkırtı problemimi göstermeye Tuzla'ya gittim bugün. Sağolsun Servet abi sabah yoğunluğunda işini gücünü bırakıp benimle ilgilendi. Hakkını ödeyemem Sorunuma gelince, Osman usta ve Çağlar abi'de sağolsunlar çok ilgilendiler, parke yolda alt takımdan tıkırtı geliyordu. Bozuk yolda az duyarken parke yolda hiç bitmiyordu tıkırtı. Öncelikle z-rot'lar söküldü. Bi tanesinin ömrünü çok önce doldurduğu görüldü. Z-rot'un bağlantı noktaları sabit kalması gerekirken sanki yaylı gibi sürekli ortada duruyordu. Rot'lar yer değiştirilip tıkırtının soldan sağa geçip geçmeyeceğini merak ettiler. TEcrübede sesin yeri değişmedi. Sonrasında Viraj demir çubukları serbet bırakıldı ancak ses yine kesilmedi. En sonunda direksiyon kutusundan uzanan mil kontrol edildi ve sesin ondan geldiği görüldü. Aracın yaş olarak garantisi dolduğundan fabrika ile görüşülecek ve km dikkate alınarak parçanın garantili değiştirilmesi istenecek. Parçanın maliyeti ortalama 1200-1300tl. İşçilikle beraber 1500tl'ye geliyor. Ayrıca kaçıran intercooler'a da baktılar. Kronik problem olarak kelepçe dediler. Direksiyon kutusu değişirken bu problemle de ilgilenecekler. Çok büyük ihtimal, kelepçe değişimi sonrası durum düzelecek. Yoldaki tıkırtı problemimi 3 servise göstermeme rağmen maalesef hiç biri sorunu bulamadı. Bir tanesi amortisörü ve körükleri değiştirmişti ancak sorun aynen devam ediyordu. Benimle ilgisini alakasını eksik etmeyen öncelikle Servet abi'me, ardından Orsa Oto'ya da tekrar teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Kutu değişsin, test için ocak başı şart Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Kasım 2012 Yazar Paylaş 7 Kasım 2012 (düzenlendi) Kutu değişsin, test için ocak başı şart Ocağın başını geçtim, komple dükkanı alacam üstüne Tekrar tekrar sağol varol 7 Kasım 2012 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Ne ettik ki, yemek bile ısmarlayamadım, işim çıkınca. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Kasım 2012 Yazar Paylaş 7 Kasım 2012 Ne ettik ki, yemek bile ısmarlayamadım, işim çıkınca. İşin doğrusunu gösterdin, yetmez mi Yorum bağlantısı
Alper Bilici 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 kazasız belasız 7 yıl renault kullandım gerçekten renault içerisinde binilecek sayılı araçlardan birisini almışsınız iyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Kasım 2012 Yazar Paylaş 7 Kasım 2012 kazasız belasız 7 yıl renault kullandım gerçekten renault içerisinde binilecek sayılı araçlardan birisini almışsınız iyi günlerde kullanın Teşekkür ederim. Golden ne kadar şirin çıkmış resimde Yorum bağlantısı
Ahmet Burak Köksal 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 (düzenlendi) kazasız belasız inş. hiç tarihlere bakmıyorum edit: ufak bir değişiklik. 7 Kasım 2012 tarihinde Ahmet Burak Köksal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts