Süha Demirtaş 3 Eylül 2012 Paylaş 3 Eylül 2012 maaşı aldığım sürece cinlilere laf yok :D çıkar ilişkisi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 3 Eylül 2012 Paylaş 3 Eylül 2012 çıkar ilişkisi onlarda çalışırsam ödediklere paraya laf etmiyorlar sorun yok Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Eylül 2012 Paylaş 3 Eylül 2012 onlarda çalışırsam ödediklere paraya laf etmiyorlar sorun yok eleman lazım değil mi? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Eylül 2012 Paylaş 3 Eylül 2012 eleman lazım değil mi? bi çıkar ilişkisi de burdanmı yoksa. 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 3 Eylül 2012 Paylaş 3 Eylül 2012 eleman lazım değil mi? bro gel masam senindir 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Eylül 2012 Paylaş 3 Eylül 2012 bi çıkar ilişkisi de burdanmı yoksa. ,onlardan aldığım parayı onları mahvetmek için kullanacağım bro gel masam senindir Gelio bir çay bilem içemedik daha Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 3 Eylül 2012 Paylaş 3 Eylül 2012 , onlardan aldığım parayı onları mahvetmek için kullanacağım Gelio bir çay bilem içemedik daha bro arabalara bakım işi var bu haftasonu değil ondan sonraki 2 hafta içerisinde yapalım bu işi ... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Eylül 2012 Paylaş 3 Eylül 2012 Ne zaman arasak işteyim diyon bilader, anlamadıkki biz seni patron olamadık ki senin gibi istediğimiz saat te çıkabilelim. ama buluşma cumartesi öğlenden sonra olmuş ben çalışmıyordum ki? hafta içi patron adammıyım ben, çıkıyom birazdan gelirim diyebileyim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül 2012 Paylaş 3 Eylül 2012 patron olamadık ki senin gibi istediğimiz saat te çıkabilelim. ama buluşma cumartesi öğlenden sonra olmuş ben çalışmıyordum ki? hafta içi patron adammıyım ben, çıkıyom birazdan gelirim diyebileyim. Geçen hafta, resmi tatilde çalıştın ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2012 Yazar Paylaş 3 Eylül 2012 Sani abi bunun 1.6 dci hb veya coupe fark etmez sırf motoru için çok istemiştim.Halende içimde 1.6 dci motor.Keşke biraz daha uygun olsaydıda o fiyatı renaulta yakıştırıp alsaydım.Her konunu ana sayfada gördüğümde aklım kayıyor 1.6 dci motora 1.6dci hiç kullanmadım, merak ediyorum açıkçası... Cidden renault'a göre çok para... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 (düzenlendi) Ben kaçtır arıyorum gelmedi daha Adana'ya.Golfü takasa vericem diye kandırdım arıyorlar arada gelin çayımızı için diye Hani yaz boyu Amerika'da olmasan diyecem Adana güneşi fena çarpmış seni ama değildin işte Arabayla, leğen takaslanır mı hiç evladım, dayak mı istiyon 4 Eylül 2012 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Eylül 2012 Yazar Paylaş 9 Eylül 2012 Dün farkettiğim bir olay. Motor kapalıyken araç belli bır hızın üstünde kaydırılınca ESP devre dışı kalıyor. Kadran disko moduna geçiyor, kırmızı sarı ne varsa renk değiştiriyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Eylül 2012 Yazar Paylaş 9 Eylül 2012 Motor kapalıyken nasıl kaydırıyorsun abi Yokuş aşağı ayak ve el frende Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 Dün farkettiğim bir olay. Motor kapalıyken araç belli bır hızın üstünde kaydırılınca ESP devre dışı kalıyor. Kadran disko moduna geçiyor, kırmızı sarı ne varsa renk değiştiriyor isyaaaaan diye ses geliyormu sağından solundan 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Eylül 2012 Yazar Paylaş 9 Eylül 2012 isyaaaaan diye ses geliyormu sağından solundan Yok len, arka aksa yalıtım köpüğü sıktıklarından beridir gayet sessiz O hızda bile kayabiliyor mu yani? Kaydırmaktan kasıt spin değil, tekerleri döndürmek yani. Boşta ilerlermiş gibi. Bir daha okuyunca yanlış kelime kullanmışım, onu gördüm Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ekim 2012 Yazar Paylaş 5 Ekim 2012 Plaka ve kapıları led'ledim. Ancak kapılar net çıkmamış, foto çektiğimde koyacağım. Kapılar açıldığında toplamda yaklaşık 25-28watt kardayım. Tabi birde ampuller fena ısınıyordu, led'de sıkıntı yok. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Ekim 2012 Paylaş 5 Ekim 2012 Sani iyi bak o arabaya ; sırf plakası için alıcam senden onu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ekim 2012 Yazar Paylaş 5 Ekim 2012 Sani iyi bak o arabaya ; sırf plakası için alıcam senden onu Asıl size Bende bi tane E arıyorum, nasıl yapsak Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Ekim 2012 Paylaş 5 Ekim 2012 Asıl size Bende bi tane E arıyorum, nasıl yapsak Kısmet artık. Kendini kısıtlama e harfi için ; plakayı değiştirmesi daha kolay olur 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ekim 2012 Yazar Paylaş 5 Ekim 2012 Vay arkadaş ya ben led ampül takıyım desem arıza lambası yakmayanlar 150 lira sırf plaka için Anıl kendi Tiguan'ında bi şeyler yaptı, onunla görüşsene? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ekim 2012 Yazar Paylaş 5 Ekim 2012 Yakıyor arıza lambası onunkide Dandik Halk arabası 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ekim 2012 Yazar Paylaş 19 Ekim 2012 Sonunda Road Runner kornası değişti, Tospaa kornası takıldı. Ancak tampon söküldüğünde intercooler'ın kaçırdığını gördüm. Mıçtık, çözüm yolu önerilerinizi bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2012 Paylaş 19 Ekim 2012 Sonunda Road Runner kornası değişti, Tospaa kornası takıldı. Ancak tampon söküldüğünde intercooler'ın kaçırdığını gördüm. Mıçtık, çözüm yolu önerilerinizi bekliyorum. kaynak? Yorum bağlantısı
Recommended Posts