Sani Gerşon 30 Haziran 2012 Yazar Paylaş 30 Haziran 2012 Dip not: Ön takımdan gelen çukurlara girildiğinde gelen zincir sesi kesildi dünden sonra. Araştırdığımda bijonların doğru sıkılmadığında bu sesin oluştuğu yönündeydi. Osman Usta en sonda elleriyle kontrol edip tam kapandığına emin olmuştu. Seste gelmeyince bijonların sorunu olduğu ortaya çıktı. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Haziran 2012 Paylaş 30 Haziran 2012 Kanka, sıvı sarı yapsaydın ya? Böyle biraz açık gibi olmuş. Ama beğendim güle güle kullan Reno'ya ne yakışmaz. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 30 Haziran 2012 Paylaş 30 Haziran 2012 Jantların dilimleri çok geniş görünmüyor bile Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 Burak, Resimde çok açık, normalde çok güzel bi renk. Adnan abi, biz de senin dediğini düşündük, sonra bi baktım çağlar abi spreyi jantlara yönlendirdi, zor tuttuk Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 (düzenlendi) ah be laylıncu biraz araştırsaydın da şöyle bir şey yapaydın ya neyse sen beğendi isen sıkıntı yok güzel olmuş güzel. resim ekletmiyor uyuz oldum akaşam akşam http://forum.donanimhaber.com/m_38846335/tm.htm siyah olan tek çıkışlı 3 Temmuz 2012 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2012 ah be laylıncu biraz araştırsaydın da şöyle bir şey yapaydın ya neyse sen beğendi isen sıkıntı yok güzel olmuş güzel. resim ekletmiyor uyuz oldum akaşam akşam http://forum.donanim...38846335/tm.htm siyah olan tek çıkışlı Abicim o coupeler için var sadece Yorum bağlantısı
Mustafa Akdeniz 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Gülegüle kullanın Sani Bey kazasız belasız.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2012 Gülegüle kullanın Sani Bey kazasız belasız.. Teşekkür ederim. Sizin Grand Sümbül'ü de görsek Yorum bağlantısı
Mustafa Akdeniz 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Teşekkür ederim. Sizin Grand Sümbül'ü de görsek Ali Bey'i bekliyorum bir yazsın açıcam bende konuyu :) Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Abicim o coupeler için var sadece olsun uymaz mıydı vardır bir yolu çok tatlı ben çok beğeniyorum ortadan tek eksoz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2012 olsun uymaz mıydı vardır bir yolu çok tatlı ben çok beğeniyorum ortadan tek eksoz Maalesef hiç bir şekilde uymuyor, zira arka şase farklı. Tampon şaseye bambaşka noktalardan oturuyor ve eğimi falan bambaşka... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Ellerinize Sağlık. Güzel olmuş olmasına da... Kullanılan sprey nasıl bir şeydir adı şanı nedir? Bende alsam siyah aracımın siyaha boyayacağım cantlarının içindeki bu caliperleri sarıya bıyasam bende... Senin bu konuya her girişimde çocukluğumuzda topumuz patladığında topumuzu kendi yapıştırmamız aklıma geliyor nedense. bıçağı ısıtır bir ibrik parçası kesip patlak yerin eüstüne koyar sıcak yapıştırma yapardık. Acaba bu çağrışım nerden ? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Araba esmer,balatalar sarı.aklıma hemen bu geldi,esmerin adı sarışının tadı çok güzel olmuş sani. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2012 Ellerinize Sağlık. Güzel olmuş olmasına da... Kullanılan sprey nasıl bir şeydir adı şanı nedir? Bende alsam siyah aracımın siyaha boyayacağım cantlarının içindeki bu caliperleri sarıya bıyasam bende... Senin bu konuya her girişimde çocukluğumuzda topumuz patladığında topumuzu kendi yapıştırmamız aklıma geliyor nedense. bıçağı ısıtır bir ibrik parçası kesip patlak yerin eüstüne koyar sıcak yapıştırma yapardık. Acaba bu çağrışım nerden ? Boyayı Osman ile Fatih usta almışlar. Rengini çok aramışlar. Tüm marka model donanım bilgisi kendilerindedir. Alıntı ile onları bi dürtelim: Araba esmer,balatalar sarı.aklıma hemen bu geldi,esmerin adı sarışının tadı çok güzel olmuş sani. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2012 109'luk focus'lar, size söylüyorum, dikiz aynamdan bi çekilin ya Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 2 Ağustos 2012 Paylaş 2 Ağustos 2012 109'luk focus'lar, size söylüyorum, dikiz aynamdan bi çekilin ya Bana mı dedin ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2012 Bana mı dedin ? Haram beygirsizlerden bahsediyorum Az önce şirketin DCi Logan'ını sürdüm çalıştırmada, stop etmede acayip sallanıyor. Linea da çok sallanıyordu... Dizel bir çok araç dururken ve çalışırken stop eder, debriyaja basarsan bu işlemler sırasında, sarsıntı farkedilir derecede düşüyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Eylül 2012 Yazar Paylaş 1 Eylül 2012 Çok sevdiğim Servet abi'mi ziyaret ettim bugün. Kendisi bi kaç zaman evvel aliexpress'ten bana led'ler söylemişti, zira gündüz farlarım ısındığından dolayı fara zarar vermeye başlamıştı, onları taktık. Tabi bu işin vesilesi. Amaç göbeeee büyütüp Ersel abi'ye yetişmek (Mavi'lerden dayak yemezsek, yeşil'lerden kendimi garantiliyorum ) Bu arada kendi kendime aldığım Osram Diadem'leri de taktık, kendisini çok yordum, canım abim, çok teşekkür ederim İlk resimde etler falan gözüküyor, resme karışmışlar nasıl olmuşsa. Piştiklerinden dumanı da resme karışmış. Amaç etleri göstermek değil, yanlış anlamayım, Servet abi'min resmini paylaşıyorum Resimlere dıh'layarak büyük hallerini görebilirsiniz. Led'ler: Diadem'ler: Tekrar tekrar teşekkür ederim canım abim 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Eylül 2012 Paylaş 1 Eylül 2012 ee normal tabi , viraj ustası bir markaya binmeyince uğraşılır böyle ampüüle ledle Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Eylül 2012 Yazar Paylaş 1 Eylül 2012 ee normal tabi , viraj ustası bir markaya binmeyince uğraşılır böyle ampüüle ledle Yok ya, gayet iyi tutuyor yolu. Bir çok defa denedim. Sen en son sana attığım mesjımla ilgili aksiyon al, o gün sana vereyim, arena'nın önündeki virajı dön, bir daha konuşalım Çağlar abim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Eylül 2012 Paylaş 1 Eylül 2012 Led montajı karşılığında ocakbaşında et ısmarlıyor bu vatandaş. Eğer motoru indirsek Hilton'da neler ısmarlamaz Ben beğendim, ışıma çok iyi. Birde uzun ömürlü oldumu miss Çağlar bey Çağlar bey..kıskanmayalım süperötesi naylonu 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Eylül 2012 Yazar Paylaş 1 Eylül 2012 Led montajı karşılığında ocakbaşında et ısmarlıyor bu vatandaş. Eğer motoru indirsek Hilton'da neler ısmarlamaz Ben beğendim, ışıma çok iyi. Birde uzun ömürlü oldumu miss Çağlar bey Çağlar bey..kıskanmayalım süperötesi naylonu Çekemiyorlar efenim kaliteyi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Eylül 2012 Paylaş 1 Eylül 2012 Led montajı karşılığında ocakbaşında et ısmarlıyor bu vatandaş. Eğer motoru indirsek Hilton'da neler ısmarlamaz Ben beğendim, ışıma çok iyi. Birde uzun ömürlü oldumu miss Çağlar bey Çağlar bey..kıskanmayalım süperötesi naylonu mahle diyorum tüvturk diyorum , hüzmelerini yesinler Yok ya, gayet iyi tutuyor yolu. Bir çok defa denedim. Sen en son sana attığım mesjımla ilgili aksiyon al, o gün sana vereyim, arena'nın önündeki virajı dön, bir daha konuşalım Çağlar abim o virajı dönerken burger king menüyü de yiyebiliyorum aynı anda..... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Eylül 2012 Yazar Paylaş 1 Eylül 2012 mahle diyorum tüvturk diyorum , hüzmelerini yesinler o virajı dönerken burger king menüyü de yiyebiliyorum aynı anda..... Burger ucuz, benim arabada MC ısmarlayayım Yorum bağlantısı
Recommended Posts