İçeriğe Yönlendir

Yeni Esp'li Naylon

Sani Gerşon

Recommended Posts

Orçun İnce

Sani güle güle kullan, bence çok yakışıklı ve dolu bir araç :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani abi şarkı isimlerini takılamadan yazıyormu ?

Mesela 5800'da ilk 2 şarkının ismini doğru yazıyor ama sonra şarkı ismi donup kalıyor şarkıyı değiştirsekte.

S2yi tantırken biraz sorun yaşadık başta olmadı falan sonra oda düzeldi onda bir sorun olmadı 5800daki gibi şarkı isimlerini sürekli doğru gösterdi ekranda.

BB lerde durum nasıl?

Hiç bir şekilde isim yazmıyor. Audio Track var sadece.

Sani güle güle kullan, bence çok yakışıklı ve dolu bir araç :)

Teşekkür ederim.

Hiç işime yaramayan bir özellik, müzik amaçlı ama genelde telefon çaldığında eşleştiği için teybin sesini kısması ve rahat konuşma sağlaması çok güzel bir özellikti. MP3 player için ise USB girişim var huzurum yerindeydi diyorum. :D

Bırak usb'yi, kabloya bile gerek kalmadı :)

Yorum bağlantısı

Bana masal anlatma kanka, track yazdıktan sonra kıymeti yok, USB de hepsinin ismi yazıyor ama naaaber. :p

Ayrıca Plug&Play olayını her zaman sevmişimdir. :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sani Gerşon

Tampon tampona parkettiğimizin göstergesi. Ön tampondaki dökülen boyalar ise cabası...

img2012052200264.th.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Dün baktım, gayet ön tamponu çizmişler. Yapacak tek şey, koruma filmi yaptırmak olacak. Servet abi önerdi, bakalım,s ağdan soldan fiyat alacağım.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Aynısını düşündüm ha :D

Ama lastikler tırt, yol kumlu, göbek keskin... Daha bahaneler bulabilirim :biggrin:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sani, 40.000 tl vereceksin ve altında lastk olmayacak. İlk fırsatta lastikleri değiştir. Allah muhafaza...

Yorum bağlantısı

Dün baktım, gayet ön tamponu çizmişler. Yapacak tek şey, koruma filmi yaptırmak olacak. Servet abi önerdi, bakalım,s ağdan soldan fiyat alacağım.

Geçmiş olsun sani.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani, 40.000 tl vereceksin ve altında lastk olmayacak. İlk fırsatta lastikleri değiştir. Allah muhafaza...

Önümüzdeki kışa artık :)

Arka koltukta savrulurken çekmeyi akıl edemedim :D

Yahu desene kameram yoktu, yoksa gayet titreşimsiz bir görüntü çıkacaktı ortaya :fiuw:

Geçmiş olsun sani.

Teşekkür ederim.

Güle güle kullan Sani, çok güzel araba.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Dün senelik bakımını yaptırdım. 430 gayme ödedim %20 indirimle. İlk defa koydu. Bu zamana kadar 350'den fazla ödemiyordum. Ancak bir daha hava ile polen filtresine el süremeyecekler :)

Xenon'lar aşağı bakıyordu, ayarladılar. 3 ustaya sormama rağmen nasıl ayarlandığını bilmediklerini söylediler. İçerideki elektrikçileri dışarı çıkmamıştı zaten o ayarlıyordu ama soramadım maalesef.

Çağlar abi ile Servet abi'nin söylediği subap sesini ilettim, gayet sağlıklı ses geliyor dediler.

Sol fardaki lekemi ilettim, farın açılamayacağını fabrikadan kaynaklı olduğunu ama teknik bir arıza olmadığından garantinin değişime onay vermeyeceğini ilettiler. Tam kavga etmeye başlayacaktım ki, son kez "siz foto'ları çekin, bursa'ya gönderin bakalım, ne diyecekler" dedim, kibarca tabiiki dediler.

Pazartesi foto'lar ile ilgili geri dönüş yapacaklar. Mercekler kirli, içeriden sıcaktan gündüz farlarının orası lekelendi dedim, kaale bile almadılar...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sani ,başka serivse götür, yazılı rapor al ve reno ile direk irtibata geç..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

motor sesini başka servise dinlet, sonra garantim bitti para istiyorlar diye konu açma derim :fiuw:

Vesile ile, far yanıyorsa çalışıyor demektir muşamba sektöründe, lekeyi napcenn

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çağlar abi, haftaya cumartesi alayım mı seni 1 saat? İstesende fazla tutamam valla, sonrasında müşterime gideceğim yine :(

Perpa'nın karşısındakine veya sizin oradakine gidelim?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

motor sesini başka servise dinlet, sonra garantim bitti para istiyorlar diye konu açma derim :fiuw:

Vesile ile, far yanıyorsa çalışıyor demektir muşamba sektöründe, lekeyi napcenn

Dürtüyorum :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Çağlar abi, haftaya cumartesi alayım mı seni 1 saat? İstesende fazla tutamam valla, sonrasında müşterime gideceğim yine :(

Perpa'nın karşısındakine veya sizin oradakine gidelim?

beni alıp napcan, nüfusuna geçrisen RÖno servisi bildiğini yapacak , ama her zaman al tabii sakıncası yok, ABC ye mi gideriz? eski mais?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Seni aldığımda en azından reno "bu modeller böyle" dediğinde sende kafa sallarsan inanırım :D

Sen hangisine dersen o. İstersen sizin iki sokak altındakine, istersen istinye'ye...

Yorum bağlantısı

Sani ne kıl müşteriymişsin sende hea hiç derdin bitmiyor. Naylona biniyosan silecesin engellecesin meseneden :D

Bakımda çok para almışlar gibi geldi, indirimli böyleyse bindirimli kim bilir nasıldır ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani ne kıl müşteriymişsin sende hea hiç derdin bitmiyor. Naylona biniyosan silecesin engellecesin meseneden :D

Bakımda çok para almışlar gibi geldi, indirimli böyleyse bindirimli kim bilir nasıldır ?

Garanti bu cumartesi bitiyor, kıl olmazsam kaybederim :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...