İçeriğe Yönlendir

Yeni Esp'li Naylon

Sani Gerşon

Recommended Posts

Sani Gerşon

Latitude, samsung'tur. Laylon memleketinde bile tutmayan bir araç. Burada onun yerine c5 alıyorlar.

Ben de olsam ben de c5 alırım.

Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

konuyu yeni gördüm. naylon maylon dinlemem. araba güzelmiş gerçekten. hayırlı uğurlu olsun. bende bunların steyşın vagonunu severim. sport touring bence en güzel steyşınlardan biri. o sanrufun ömür boyu kırılmaması dileklerimle.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

konuyu yeni gördüm. naylon maylon dinlemem. araba güzelmiş gerçekten. hayırlı uğurlu olsun. bende bunların steyşın vagonunu severim. sport touring bence en güzel steyşınlardan biri. o sanrufun ömür boyu kırılmaması dileklerimle.

En güzel station'lardan bencede.

Tavan kırılırsa sigortacım düşünsün. Bıyıklarını mı keser artık ne yapar bilemiyorum :)

Yorum bağlantısı

Güzel fotoğraflar için güzel makina olmalı. Megané'ı daha iyi görebilmek amaç:)

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Güzel fotoğraflar için güzel makina olmalı. Megané'ı daha iyi görebilmek amaç :)

Saygılarımla.

Heh :) Şimdilik blackberry yetiyor :)

Yorum bağlantısı
Nuri Başer

Komple kapının önüne atar kaçarım valla :)

Kaç zamandır göremiyorduk seni :)

Sani internete arırabildiğim zaman, akşam evde hanım çocuğun altını değiştirirken geçen zamanla orantılı da ondan.. :D anca ozaman rahat bırakıyo velet.. :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani abi chipleyelim su veledi 140 hp olsun :) Yanlız chipledikten sonra difizor sart : İthallerde alt tarafta sis farı olmadıgından daha guzel duruyor bence :)

Garantisi hele bi bitsin :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

ya anlamıyorum ki kime sorsam reno nasıl edc nasıl aman uzak dur diyorlar ortalık reno kaynıyor ya kardeşim buradaki yaman çelişki nedirbu arada hayırlı uğurlu kazasız belasız olsun

Teşekkür ederim.

Renault maalesef otomatik vitesi yapamıyor. Bu sebeple aklınızda Renault almak varsa, düz vites bakının mutlaka.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İki haftadır yüksekliğini yapamayan xenon, servise girince ayarlandı :kafa2:

Soldan gelen ses devam ediyor, bari onun için bırakmış oldum...

Yorum bağlantısı

İki haftadır yüksekliğini yapamayan xenon, servise girince ayarlandı :kafa2:

Soldan gelen ses devam ediyor, bari onun için bırakmış oldum...

Korkmuştur servise girince, yine de ihmal etme genel bir far kontrolü yapsınlar. Bir de gitmişken yazılım güncellemesi varsa onu da ihtmal etme, soldan neresinden nasıl bir ses geliyor biraz detay verirsen araştırabilirim ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Tırıltı şeklinde. Çukur değilde, bozuk yolda ses geliyor. Bozuk yola girince "tırrıırrıt" yapıyor.

Xenon için söyledim, bakacaklar.

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Hayırlı olsun Sani.İyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle... :nazar:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı olsun Sani.İyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle... :nazar:

Hayırlı olsun sani, Allah kaza, bela vermesin.

Çok teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı

Bozuk yolda yapıyorsa motor kulakları ya da amortisölerden olabilir. Ah yakın olsaydık nokta atışı yapardım. :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Amortisörü değiştiler. Direksiyonda hissediyorum, yürürden olduğu kesin.

Osman usta'da baktı, bu yönde dedi.

Yorum bağlantısı

Amortisörü değiştiler. Direksiyonda hissediyorum, yürürden olduğu kesin.

Osman usta'da baktı, bu yönde dedi.

Tam direksiyonda hissediyosan, kesin yürürden o belli. Acaba ön taraftan gelme ihtimali var mı? Rot rotil başları aks'lar filan kontrol edildi mi ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Tam direksiyonda hissediyosan, kesin yürürden o belli. Acaba ön taraftan gelme ihtimali var mı? Rot rotil başları aks'lar filan kontrol edildi mi ?

Geçen amortisörü değiştiler, herhalde bakmışlardır diye düşünüyorum. Sormadımda gerçi...

Yorum bağlantısı

Geçen amortisörü değiştiler, herhalde bakmışlardır diye düşünüyorum. Sormadımda gerçi...

Kanka sesle ilgili varmı bir gelişme ? Bakıma götürebildin mi?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kanka sesle ilgili varmı bir gelişme ? Bakıma götürebildin mi?

Götürdüm, hikaye, çözemediler...

Biraz apaçi mi? Kırmızı yerine gün ışığı falan olsa...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bırakmam lazım haftaiçi ama vaktim yok, şimdilik kalsın böyle :)

Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

Hayırlı olsun. Yakıt konusunda memnunsun değil mi?

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bugün yakından inceledik, Sani iyi günlerde kazasız belasız kullan abim, göstergelere bittim. ;)

Maşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Siyah ağız bence çok yakışıyor :)

Bugün şansa gördüm, ön kısım kaş altı çeyrekler gri, geri kalanı siyahtı. Önce 4 kapı sandım, sonra coupe olduğunu anladım. Bence coupe'liğini götürmüş aracın. Yani bana bir şey katacağını sanmıyorum. En iyi ihtimalle kaşın üstünü de gri yaptırıp geri kalan orta kısmı siyah yapabilirim.

Hayırlı olsun. Yakıt konusunda memnunsun değil mi?

Çok teşekkür ederim. Şehir içi 6.5'tan aşağı maalesef göremiyorum. 2bin devire kadar arabanın 1.3 multijet'ten farkı yok. Bu sebeple yaktırıyor. Clio'mda 1750'de vites atabilirken şimdi 2500'den evvel atamıyorum. Garanti sonrası yazılım düşünüyorum, ondan sonra düşeceğine inanıyorum.

bugün yakından inceledik, Sani iyi günlerde kazasız belasız kullan abim, göstergelere bittim. ;)

Maşallah :nazar:

:tap2:

Çok sağol Lokman abim. Ayrıca abicim, bence avatarını acil güncelle ama sokakta yengesiz veya en azından yüzüksüz falan dolaşma. Vallahi kaparlar bak :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...