Uğur Çınar 29 Nisan 2012 Paylaş 29 Nisan 2012 yani kısaca plakalık iptali plaka takmadan dolaşmak :D Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Nisan 2012 Yazar Paylaş 29 Nisan 2012 yani kısaca plakalık iptali plaka takmadan dolaşmak :D Tabiiki yapıldı, resimde niye plaka yok Hakan usta o sırada çerçeveleri siliyordu Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 29 Nisan 2012 Paylaş 29 Nisan 2012 Tabiiki yapıldı, resimde niye plaka yok Hakan usta o sırada çerçeveleri siliyordu benim anlatmak istediğim buydu orayı yok etmek :D Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Nisan 2012 Yazar Paylaş 29 Nisan 2012 benim anlatmak istediğim buydu orayı yok etmek :D E plakayı nereye koyacağım Yok yok, ben sevmiyorum öyle şeyler, iyidir böyle Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 29 Nisan 2012 Paylaş 29 Nisan 2012 koltuğun yanına koyacaksın çok yakışıır söylemedi deme seversin seversin virüs bi bulaştıralım sana gerisi kolay :D :D :D Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Nisan 2012 Yazar Paylaş 29 Nisan 2012 koltuğun yanına koyacaksın çok yakışıır söylemedi deme seversin seversin virüs bi bulaştıralım sana gerisi kolay :D :D :D Yok virüs falan, bende antivirus var Ben arabaya o kadar para harcamayı mantıklı görmediğimden ufak tefek şeyler yapmayı tercih ediyorum. Para olsa, GT Line'ın ön tamponunu getirtirdim Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 29 Nisan 2012 Paylaş 29 Nisan 2012 :D benim dediğimde ufak paralar sani ya korkma alış yavaş başlarsın :D bu işlere Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2012 Paylaş 29 Nisan 2012 Buna km rakamları koymamışlar naylon işte bak km yapamadıgı için ihtiyacı yok. Lcd nin çalışır halde resmi yokmu merak ettim renk degişimi yapıyor mu yoksa tek renk mi? En çok bu tam açılır tavanını seviyorum. Dvd yeri çok sade sub marine varmı gece çok tatlı görünür. Gri boyama güzel olmuş iyi düşünülmüş. :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Nisan 2012 Yazar Paylaş 29 Nisan 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın Teşekkür ederim Buna km rakamları koymamışlar naylon işte bak km yapamadıgı için ihtiyacı yok. Lcd nin çalışır halde resmi yokmu merak ettim renk degişimi yapıyor mu yoksa tek renk mi? En çok bu tam açılır tavanını seviyorum. Dvd yeri çok sade sub marine varmı gece çok tatlı görünür. Gri boyama güzel olmuş iyi düşünülmüş. :nazar: :nazar: Oktay abi, o lcd'nin çalışır hali, ortası beyaz, sağ taraf mavi ışık veriyor. Araba kilitlenmediği sürece lcd sürekli açık. O gördüğün yazılı ksıımda yol bilgisayarı düğmeleri ile km'ye kadar gelebiliyorsun Submarine maalesef yok ama onun yerine kapılarda ışıklar var. 4 kapının altında ışık mevcut. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2012 Paylaş 29 Nisan 2012 Sani devir yükseldiğinde lcd kırmızı olmuyor mu?(Redline) Bir de vites değiştirme uyarısı mevcut mu? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2012 Yazar Paylaş 30 Nisan 2012 Sani devir yükseldiğinde lcd kırmızı olmuyor mu?(Redline) Bir de vites değiştirme uyarısı mevcut mu? Vites değiştirme uyarısı bu modelde yok, bazı yerlilerde var diye biliyorum, redline'a daha sokmadım, değişiyor mu normalde? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 Valla tam bilmiyorum ama, digital kadranlarda devir yükseldiğinde kırmızılaşma oluyormuş ekranın sol tarafında bir ara yolda giderken denersen öğrenmiş oluruz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2012 Yazar Paylaş 30 Nisan 2012 Valla tam bilmiyorum ama, digital kadranlarda devir yükseldiğinde kırmızılaşma oluyormuş ekranın sol tarafında bir ara yolda giderken denersen öğrenmiş oluruz. Cruise control'da o dediğin var. Belirlenen hızı geçtiğinde ekranın üstündeki ufak alanlar kırmızıya dönüyor ama redline'ı denerim bu haftasonu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 Arıza uyarısı halinde kırmızı oluyor, redline hiç olmadım ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2012 Yazar Paylaş 30 Nisan 2012 Arıza uyarısı halinde kırmızı oluyor, redline hiç olmadım ? Kırmızı olan kısım, yol bilgisayarı ekranı, kadranı daha görmedim. Ayrıca lütfen, bu naylonumda redline yok, yellowline var Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 Cruise control düğmelerinde aydınlatma var değil mi? B sınıfı naylondan herşeyi çalmışlarda heralde bunda çalmamışlardır. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2012 Yazar Paylaş 30 Nisan 2012 Cruise control / hız sınırlayıcı aktifleştirici düğmesinde var. Direksiyonda yok. Olmadığı gibi takılabileceğini de sanmıyorum üstündeki beyaz baskıdan anladığım kadarıyla. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 Cruise control / hız sınırlayıcı aktifleştirici düğmesinde var. Direksiyonda yok. Olmadığı gibi takılabileceğini de sanmıyorum üstündeki beyaz baskıdan anladığım kadarıyla. Piii yazıklar olsun benim naylonda'da öyleydi, Aktifleştirme butonunda vardı, direksiyon üzerinde yoktu. Aslında hand made güzel bişeyler olabilir hani kablo ve led yardımı ile yapılmayacak iş değil ama uğraşmak zor zanaat. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2012 Yazar Paylaş 30 Nisan 2012 Ben düğmelerin içinin dolu olduğuna inanıyorum, bu sebeple uğraşmaya gerek yok derim Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 Abi garanti devam ediyor ise farları yaptırmak daha masrafsız olur. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2012 Yazar Paylaş 30 Nisan 2012 Abi garanti devam ediyor ise farları yaptırmak daha masrafsız olur. Devam ediyor, gideceğim çarşamba servise. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 Ben düğmelerin içinin dolu olduğuna inanıyorum, bu sebeple uğraşmaya gerek yok derim Yanin plaza'da Lati'yi bir inceleyeyim bakalım. Test sürüşüne çıkayım onda durum neymiş, eğer o da öyleyse ayıp arkadaş. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2012 Yazar Paylaş 30 Nisan 2012 Latitude alacağıma Laguna alırım, o kadar Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 Latitude alacağıma Laguna alırım, o kadar Hadi ordan donanımlı Laguna vardı da biz mi almadık? Lati'yi hafife alma ciddi anlamda executive dolu yok yok. Murat savunma vs. algılama da abicim elma ile armutu karıştırma sınıfları bile farklı, Sunny Clio3'ten inip aveo'ya binmesi anlamsız olurdu. Demekki o da Renault'tan memnun ki yine aynı firmayı tercih etmiş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts