Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2012 Paylaş 26 Nisan 2012 Murat'a katılıyorum... benim arabalarım, 100 ile neyse 200'de de o oluyor hep.. Şimdiki arabam biraz kayma meyilli, onu da kısa sürede üstündeki ayarlı amortisörlerden kurtularak çözeceğim.. Burada bunun dilinden anlayan yok.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Nisan 2012 Yazar Paylaş 26 Nisan 2012 Evet reno alin kullanim kitapciginda yaziyor yogun gunese maruz birakmayiniz... Ford'larda yazmıyor mu Gökhan? Sani abi hayırlı olsun. Ford konusuna gelince, Ford'un direksiyonu candır. Gerisini diğer markalar da yapabiliyor. Yüksek hızda bile cesaret buluyorsunuz viraja hızlı girmeye, çok iyi hissettiriyor aracın dinamiklerini. Aveo'da bugün abarttım biraz, ortalama biri cesaret edemez. Hissetmeden, yapabileceğini bildiğim limitlerle girdim çünkü. Ford'lar yapabileceğinin tamamını hissettiriyor. Bu limitleri de Ford'a binmesem öğrenemeyecektim belki de. Ford'un sürücü otomobilleri üretmesi ve hızlı gitmeyi öğretebilmesi konusunda bahsettikleri bu. Çağlar Abi'nin dediği gibi; ameliyat eldiveni Fordlar... Difference'ı herkes feel'emez. Murat'a katılıyorum... benim arabalarım, 100 ile neyse 200'de de o oluyor hep.. Şimdiki arabam biraz kayma meyilli, onu da kısa sürede üstündeki ayarlı amortisörlerden kurtularak çözeceğim.. Burada bunun dilinden anlayan yok.. Arkadaşlar, siz sanıyorum ki Renault'un bu tip direksiyonlarını sadece 40-50km hıza kadar kullandınız, zira 50'den sonra direksiyon tepkileri gayet sertleşiyor. Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir 26 Nisan 2012 Paylaş 26 Nisan 2012 Sani abi öncelikle hayırlı olsun.Beğendiğim bir araba en boşu gerçekten çok boş dolusunu almakla en iyisini yapmışşın bir arkadaşımda da coupesi var başarılı.Test etme fırsatın oldumu bilmiyorum ama abi 200 liralık yakıtla 1000 km yaptığını söylüyor? Tek beğenmediğim yanı cam tavanının açılmıyor olmasıydı.Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Nisan 2012 Yazar Paylaş 26 Nisan 2012 Sertleşmesine benimki de sertleşiyor abi, hissiyat çok fazla Ford'da. Sertken bile bir hareket yapsan neler olduğunu tam hissedemiyorsun. Ford'da yolla aranda hiçbir aracı sistem yok gibi... Murat, seninki sertleşmesin lütfen İşin ciddisi, ben direksiyon sistemini gerçekten çok seviyorum. C180'i olan arkadaşım kullandı arabamı ve direksiyonuna hayran kaldı. Sani abi öncelikle hayırlı olsun.Beğendiğim bir araba en boşu gerçekten çok boş dolusunu almakla en iyisini yapmışşın bir arkadaşımda da coupesi var başarılı.Test etme fırsatın oldumu bilmiyorum ama abi 200 liralık yakıtla 1000 km yaptığını söylüyor? Tek beğenmediğim yanı cam tavanının açılmıyor olmasıydı.Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler Yukarıda yazdım, arkadaşımın C180'i var, onun da cam tavan açılmıyor. İlk ben de yadırgamıştım ama sonra "demekki böyle" dedim. 200tl (ortalama 1 depo oluyor galiba) ile daha denemedim. Ama clio'm ile uzun yolda bir depo ile 875km yol yaptım. Ortalama hız 100, genelde 130'u aşmadan gittim. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 26 Nisan 2012 Paylaş 26 Nisan 2012 Sani hayırlı olsun, güzel günlerde kullanman dileğiyle. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Nisan 2012 Yazar Paylaş 26 Nisan 2012 Sani hayırlı olsun, güzel günlerde kullanman dileğiyle. Çok teşekkür ederim Bu arada, Bu hafta sonu içinden de foto'lar gelecek Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Nisan 2012 Paylaş 26 Nisan 2012 Arkadaşlar, siz sanıyorum ki Renault'un bu tip direksiyonlarını sadece 40-50km hıza kadar kullandınız, zira 50'den sonra direksiyon tepkileri gayet sertleşiyor. +1 2007 yılına kadar olanlarda elektrohidrolik sistem vardı. Şimdi tam elektrikli sistem ile hıza göre direksiyon tepkisi değişiyor ve çok başarılı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2012 Paylaş 26 Nisan 2012 Arkadaşlar, siz sanıyorum ki Renault'un bu tip direksiyonlarını sadece 40-50km hıza kadar kullandınız, zira 50'den sonra direksiyon tepkileri gayet sertleşiyor. +1 2007 yılına kadar olanlarda elektrohidrolik sistem vardı. Şimdi tam elektrikli sistem ile hıza göre direksiyon tepkisi değişiyor ve çok başarılı. Hah, şıracı da gelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 26 Nisan 2012 Paylaş 26 Nisan 2012 (düzenlendi) Ford'larda yazmıyor mu Gökhan? Arkadaşlar, siz sanıyorum ki Renault'un bu tip direksiyonlarını sadece 40-50km hıza kadar kullandınız, zira 50'den sonra direksiyon tepkileri gayet sertleşiyor. +1 2007 yılına kadar olanlarda elektrohidrolik sistem vardı. Şimdi tam elektrikli sistem ile hıza göre direksiyon tepkisi değişiyor ve çok başarılı. Öncelikle hıyrılı olsun kazasız belasız hem dizel az yakar hem dinamic ne ararsan var hem cam tavan ferah hemide ithal daha ne olsun bende çok aradım bulamamıştım sonra focus hb almıştım hayranım bu arabaya. fordun en nefret ettiiğim yeri direksiyonu çok sert artık elektrikli sistem nerdeyse her markada var özellikle megane 3 test etmiştim direksiyon çok hoşuma gitmişti şehir içinde pambuk gibi şehir dışında sertleşiyor bence direksiyonuna laf yok. 26 Nisan 2012 tarihinde Hüseyin Yergin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 26 Nisan 2012 Paylaş 26 Nisan 2012 İlk megane 3 çıktığında kullanmıştım, direksiyon gerçekten çok yumuşaktı, sanki işlevsel değil öyle boşta dönüyor gibi. Yüksek hızda denemedim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Nisan 2012 Yazar Paylaş 26 Nisan 2012 Hah, şıracı da gelmiş. Hah, çekemeyen de gelmiş Tırtodeno satta, arabaya bin artık İlk megane 3 çıktığında kullanmıştım, direksiyon gerçekten çok yumuşaktı, sanki işlevsel değil öyle boşta dönüyor gibi. Yüksek hızda denemedim. İşte herkes böyle kullandığı için, aaa ne bu deyip bırakıyorlar... Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir 26 Nisan 2012 Paylaş 26 Nisan 2012 Murat, seninki sertleşmesin lütfen İşin ciddisi, ben direksiyon sistemini gerçekten çok seviyorum. C180'i olan arkadaşım kullandı arabamı ve direksiyonuna hayran kaldı. Yukarıda yazdım, arkadaşımın C180'i var, onun da cam tavan açılmıyor. İlk ben de yadırgamıştım ama sonra "demekki böyle" dedim. 200tl (ortalama 1 depo oluyor galiba) ile daha denemedim. Ama clio'm ile uzun yolda bir depo ile 875km yol yaptım. Ortalama hız 100, genelde 130'u aşmadan gittim. Anladım,tekrar hayırlı olsun abicim güle güle bin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Hah, şıracı da gelmiş. Buoozaaa Hah, çekemeyen de gelmiş Tırtodeno satta, arabaya bin artık Yazsana sani, yakıtımla döğerim diye Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Nisan 2012 Yazar Paylaş 27 Nisan 2012 Bunda daha yazamıyorum valla, şu an daha ortalamada 6.5'un altını göremedim. Araç o kadar iyi ki, bastıkça basasım geliyor EGR'yi iptal edeceğim öncelikle, sonrasında sanıyorum ki yakıt düşecek çünkü 2bin devire kadar bayağı bayağı gaz pedalını itekliyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 altını değil üstünü de görecen, yazılım yurt dışı ise, geriye dönünşü de yok Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Nisan 2012 Yazar Paylaş 27 Nisan 2012 altını değil üstünü de görecen, yazılım yurt dışı ise, geriye dönünşü de yok Geriye dönüş derken? Ben ileriye 120-130hp ye doğru görmeyi planlıyordum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Benim naylon şehir içi 7 civarında idi. Şimdi 5-5.5 ile geziyorum. Mes'udum Yurt dışı yazılımlarda geri dönüş yükleme ile aynı para bildiğim kadarı ile. Dip not : Yazılım attıranlar muhakkak yanlarında flaşh bellek ile gitsin ve orjinal yazılımı yedekte tutsun. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Nisan 2012 Yazar Paylaş 27 Nisan 2012 Benim naylon şehir içi 7 civarında idi. Şimdi 5-5.5 ile geziyorum. Mes'udum Yurt dışı yazılımlarda geri dönüş yükleme ile aynı para bildiğim kadarı ile. Dip not : Yazılım attıranlar muhakkak yanlarında flaşh bellek ile gitsin ve orjinal yazılımı yedekte tutsun. Bunu bildiğim iyi oldu. Araç ithal, yazılımı da muhtemelen yurtdışıdır. Hele bi garantisi bitsin bakalım... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Sani aracın ecu'su en fazla 400kb. Ona göre flaşh bellek al.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Nisan 2012 Yazar Paylaş 27 Nisan 2012 Sani aracın ecu'su en fazla 400kb. Ona göre flaşh bellek al.. 16GB yeterli olmaz diyorsun yane Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Valla varsa hdd ile gitsen Bu arada yazmayı unuttum. Tüm araçların yazılımları yurt dışı zaten Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Yetkili servisin teşhis cihazından, yazılımın usb ye aktarılması sanırım mümkün değildir. Benim fluance in yazılımı güncellenmişti, +1.5lt ile sonuçlanmıştı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Nisan 2012 Yazar Paylaş 27 Nisan 2012 Yetkili servisin teşhis cihazından, yazılımın usb ye aktarılması sanırım mümkün değildir. Benim fluance in yazılımı güncellenmişti, +1.5lt ile sonuçlanmıştı. Yuh, ne etmişler öyle? Benimki güncel mi değil mi bilemiyorum. Bu arada, yarın sabah 1100 gibi senin orada olacağım, Osman usta ile görüşmüştük, bıraktığım parçalar takılacak, hazır olur mu akşam üstüne kadar? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Nisan 2012 Yazar Paylaş 27 Nisan 2012 bilmem, ne parçası Hehe, kalbim tekliyor, bilmem anlatabildim mi Yorum bağlantısı
Recommended Posts