İçeriğe Yönlendir

Yeni Esp'li Naylon

Sani Gerşon

Recommended Posts

Bana şimdi jeton düştü, elindeki pdf'leri sen bi yollasana bana :)

Tweeter yeri ve bağlantısı hazır ancak içleri boşmuş. Servisten 30tl'ye bose marka alınabiliyormuş.

Pdf kolay bir mail adresi yolla pm'den atayım. ;)

Mehmet kardeşim: Cam kaldırma modülü yani aracın tüm camlarını kumanda'dan kapatma son üretim yerlilerin hepsinde var. Tabi donanım olarak Dinamik yada Privilage olmak şartı ile, yine tweeter orta donanım expression'da yoktu. Ancak kablo tesisatı çekilmiş halde yuvalar boş geliyordu. Servisten şasi no ile tanesini 38lira'dan temin edebiliyordun. Tabi son üretimlerde full vers.'da da kaldırdılar ise bilemem. Yıllardır binmediğim naylon kalmadı, araç modeli aynı olmasına rağmen model yılı farkından hepsinin donanımları farklıydı. Reno çalmadan ziyade kafasına göre ekleyip çıkartabiliyor. Misal benim naylon clio ex.'de torpido lambası yoktu, benim aracın yerine çıkan Night/day vers. da onu eklediler deri döşeme koydular fakat elektrikli katlanır aynaları kaldırdılar. ;)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İçi dışı adam gibi foto olsa. :)

Foto makinem yok maalesef :(

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bery'nin resimleri çokmu kötü çıkıyor?

Işık tam yeterli değilse, flaşı ayarlayana kadar resmen slr gibi perde açık kalıyor :D

:nazar: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanasın.

Teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Bu rengi tek geçerim, güzel günlerde kazasız belasız bol km ler ;)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
(düzenlendi)

Kendisi şu an serviste yatıyor. 4 tane ses şikayetim vardı, cumartesiye kadar süre verdim kendilerine, umuyorum hallolur.

Allah'tan haftaiçi araca ihtiyacım yok :)

Bu rengi tek geçerim, güzel günlerde kazasız belasız bol km ler ;)

Teşekkür ederim :)

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Kendisi şu an serviste yatıyor. 4 tane ses şikayetim vardı, cumartesiye kadar süre verdim kendilerine, umuyorum hallolur.

Allah'tan haftaiçi araca ihtiyacım yok :)

Bedava otoparkı buldun bırakırsın tabii :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bedava otoparkı buldun bırakırsın tabii :D

Ayneeeeeen :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Az önce teslim aldım aracı, sol amortisör ve her iki amortisörün körükleri değişmiş. Kapıların ve tavanın sesi kesilmiş. Cillop gibi oldu valla :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bi de 3 gün erken teslim etmeselerdi di mi :p

He valla, şimdi işin yoksa iş dönüşü evin sokağında yer ara :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sizin oradan yukarı çık. İyice çık. Yolu dik kesen ilk anacaddeyi bul. Sola dön. Dümdüz ilerle. 3-4 km sonra sol tarafta büyük bir meydan bulacan. Orada sağa çek park et. Birşey olmaz :p

Öyle bi yol yokki, bizim evden anacaddeye çıkınca gidebileceğin mesafe maksimum 100mt, sonra mecburi rumeli caddesinin paraleline yönlendiriyor ki :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Abi hayırlı olsun. Benimkinin kardeşi olmuş bu. :)Arka difizör tavsiye ederim...

:fiuw:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Değişiklik yokmu Sani.. :p

Bi milleti gazlama kardeşim.

Virüsü salıyor :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Sani Abi araban çok güzelmiş Maşallah. :nazar: Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin. :)

Bu aralar forddan soğumaya başladım galiba. :blush:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani Abi araban çok güzelmiş Maşallah. :nazar: Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin. :)

Teşekkür ederim.

Türkiye'de piyasası olsa coupe'sini alacaktım. Ama ocak'ta satışa koyan adam hala satamamış...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Mert kardeşim sakın ford'dan soğuma, ford candır. Çok iyi yol tutar, kaputun altında yatan motor Stok bile olsa ST performansı verir. :D

Araba işi keyf işidir hep söylemişimdir, önoğ kalitesizdir naylondur az yakar hiç kaçamaz donanımsızdır. Ama ikinci eli çok hızlıdır anında satılır gider, ben bir naylon verdim diğerini alacağım. Hep söyledim yine söylüyorum biri bana açıklayabilir mi Linea konusundan alıntı:

Piii bu paraya sıfır tam donanımlı clio 3 naylon var, hani şu fiesta'dan 5 milyar ucuz, hem daha az yakan, hem daha çok kaçan birde üstüne 132KG daha ağır olan. Fiesta candır, naylon plastik olduğu halde fiesta'dan ağır ise bu durumda fiesta ne oluyor acep? :D

Dip not: RS Huylu 70hp 1.4'ü hiç katmıyorum bile, bahsi geçen 1.6 95hp titanium donanımdır.

tarihinde Burak Erdin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Mert kardeşim sakın ford'dan soğuma, ford candır. Çok iyi yol tutar, kaputun altında yatan motor Stok bile olsa ST performansı verir. :D

Burak Abi Ford'un sağlamlığına kalitesine laf yok. Heleki o TDCİ motorun zevki bir başka. Opeller falan yanında tırt kalıyor. :D Bende çok seviyorum ama tasarım olayı beni bitiriyor işte. Bir bakıyorum karşımda bir Golf yanındada Fiesta. Araba bildiğin gel al beni diyor. :blush:

Büyük konuşmak istemem ama zorunda kalmadığımız sürece ailecek Renault almamayı düşünüyoruz zaten.

Neyse ben Forda devam edeyim en iyisi. :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...